Ћирилица Latinica
22.05.2023.
Политика

Кнежевић у манастиру Ком: Да очувамо најважније што су нам оставили преци!

Аутор: Редакција 2 Оставите коментар

Носилац листе „За будућност Црне Горе”, Милан Кнежевић обишао је манастир Ком и поручио да оно што је грађено 30. августа народном вољом нико неће девалвирати, те додао да смо јаки духом и вјером иако смо мали бројем и територијом.

„Манастир чији су задужбинари Црнојевићи у којем је Његош рукоположен за архимандрита, у којем је било сједиште Зетске митрополије, најљепше је духовно мјесто гдје човјек треба да добије ону енергију и снагу за све изазове који су пред њим. Да чувамо све оно што нам је Бог подарио и што су нам оставили наши преци и да будемо искључиво своји”, рекао је Кнежевић.

Лидер ДНП је затим, уз констатацију да Иако није прилично говорити о политици у манастиру, желио да пошаље поруку:

„Ни по коју цијену нећемо дозволити да оно што је грађено народном вољом 30. августа, да ту народну вољу, неко са стране, неке амбасаде и неки међународни фактори покушају девалвирати и представити да је народна воља оно што је у њиховим главама. Јер, можда смо мали бројем и територијом, али смо јаки духом и вјером, да се ником на овом земаљском шару не би помјерили”, истакао је Кнежевић између осталог приликом посјете манастиру Ком.

Коментари
Ja
Ja : Kralj
22.05.2023 13:45
Crnogorci ne ljube lance
Crnogorci ne ljube lance: Tako je Knezevicu mozemo mi sami bez Rusa,Amerikanaca,Srba,Francuza,Njemaca,Turaka i ostalih dusebriznika .Tvrd je orah vocka cudnovata zube slomi al ga ne polomi.Probali su i Turci i Njemci i Italijani,Austrougari a bogami i braca Srbi i mi smo tu a dje su oni neka se ne zalecu ovo je 21 prvi vijek da se ne vracamo u srednji vijek.Zivio Knezevicu Zeta i citava Crna Gora.
22.05.2023 13:47
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
barskiportal@gmail.com

Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar