Ћирилица Latinica
11.06.2024.
Црна Гора

Фестивал крафт пива у Подгорици од 13. јуна

Аутор: Редакција 0 Оставите коментар

Craft Fest Montenegro - прво окупљање домаћих занатских пивара у Подгорици, одржаће се на Тргу независности од 13. до 16. јуна.

- Ова манифестација није само прилика за уживање у изврсним пивским креацијама, већ је и својеврсна ода црногорском пиварству, привлачећи пажњу како домаћих ентузијаста, тако и туриста из цијелог региона. У срцу ове пивске феште наћи ће се десет произвођача пива из Црне Горе као што су Паун, Подгоричко, Mammut, Академија, Барба Нико, Болд и други, који ће с поносом представити преко 50 различитих врста пива, свако са својим јединственим укусом и карактером, наводи се у саопштењу.

Организатори истичу да Craft Fest Montenegro неће бити само мјесто гд‌је можете пробати фантастична пива.

- Он ће бити и први фестивал "Купујмо домаће", истичући важност подршке домаћим произвођачима и умјетницима. Понуда ће искључиво садржати производе из Црне Горе, а на бини ће наступати само домаћи извођачи, додатно оснажујући нашу локалну културу и идентитет, додају организатори.

Craft Fest Montenegro организује се уз подршку Секретаријата за културу Главног града, Туристичке организације Подгорице, Привредне коморе Црне Горе и Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде.

- Посебна захвалност и Министарству економског развоја кроз ЕУ пројекат Enterprise Europe Network - EEN, које је препознало важност овог проијекта за нашу земљу и подржало организацију првог Craft Fest Montenegro у Подгорици. Придружите нам се на Тргу независности, на платоу између Народне библиотеке и Скупштине Главног града у Подгорици од 13. до 16. јуна, од 12ч до 24ч и будите дио ове пивске револуције! Љубитељи доброг пива имаће прилику да уживају у најновијим пивским трендовима, окружени пријатном атмосфером и енергијом која је неприкосновена, наводи се у саопштењу.

Улаз је слободан.

 

Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
barskiportal@gmail.com

Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar