Ћирилица Latinica
10.06.2024.
Црна Гора

Куп Светог Јована Владимира: Прикупљено 3.400 евра за наставак фрескописа на храму

Аутор: Редакција 2 Оставите коментар

Након два дана пуних узбуђења, фантастичне игре и сјајне забаве, фудбалски турнир назван "Куп Светог Јована Владимира" је успјешно завршен са прикупљених 3400 евра намијењених за завршетак фрескописа у барском Саборном Храму.

Од 33 пријављене екипе, двије су биле из Подгорице.

Након храбре игре, до 3. мјеста је после узбудљивог меча против екипе "Подгоричка Господа" стигла екипа "Делије Бар", а у финалу су играли побједник прошлогодишњег Купа екипа "Парохија Крушевац" и екипа "Макијато". Након одиграног регуларног дијела меча, утакмица је морала бити завршена након извођења пенала, још једном у корист екипе из Подгорице.

Тако је прво мјесто припало екипи "Парохија Крушевац", друго екипи "Макијато", а треће екипи" Делије Бар".

Славко Клисић из организационог одбора турнира захвалио се учесницима и публици, уз обећање да ће из године у годину ова хуманитарна смотра спортских реткеративаца бити све масовнија.

Коментари
Don Marko
Don Marko: Moze li neko da mi objasni kako ovaj Vladimir postade veliki Srbin a sve kuda je odio i dje ima najvise mjesta po njemu nazvana se nalaze u Crnoj gori a svojataju ga i Katolici a on serbenda mnogo ste jadni i zalosni ne daj boze da ste vi bili neka sila ko recimo Turska nebi ostalo uveta Muslimanskog i Katolickog ni jedne Crnogorske crkve ,katedrale i dzamije stida nemate i zato radite to sto radite ali nicija nije do zore gorela pa nece ni vasa sve se vraca sve se placa samo polako.
11.06.2024 19:25
Daco
Daco: Don Marko ko ti drma kavez bate.....?
12.06.2024 17:56
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
barskiportal@gmail.com

Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar