Ћирилица Latinica
19.08.2023.
Хроника

Смјехотрес: Инспекторка се жали директору да јој "зли људи сликају службено возило"

Аутор: Редакција 18 Оставите коментар

Грађански активиста из Бара Славко Клисић права је ноћна мора за овдашње државне службенике и чиновнике које неријетко затиче у злоупотреби службених возила или кршењу закона, било да се ради о непрописном паркирању или коришћењу истих у приватне сврхе.

Клисић, наиме, о томе обавјештава и путем друштвених мрежа, а да чиновницима државног апарата због његовог добровољног и волонтерског ангажовања није баш свеједно свједочи и прилично панично, донекле и очајничко "правдање" санитарне инспекторке Игбале Дураковић.

У вибер групи "службена возила" она се жали директору Управе за безбједност хране, ветерину и фитосанитарне послове Владимиру Ђаковићу како јој, вели, зли људи сликају службено возило.

"Поштовани директоре, наша службена кола сликај људи ко не знају шта ће са собом па размишљају по цијелу ноћ како ће сјутра ухватит које ауто да сликају. То су људи безобразни, малициозни и зли, ја да видим ауто на бандеру не бих га сликала и губила вријеме са таквим небулозама. Ова слика са мојим аутом је слика на мом паркингу, и врло често га ту паркирам кад имамс рећу да не наиђе неко височије ауто па и то мјесто ми заузме јер на мом паркингу нема мјеста у сезони. Овим паркирањем нијесам угрозила безбједност никоме него ми је нужда. Е небило ми веће грешке што нећу мртва уморна да паркирам кола на 5 км и враћам се пјешкедо стана и сјутраопет тако.Имам срећу што су кола височија па могу на тротоар. Некад ни то не могу не могу па нека идиоти испуњавају своје вријеме и нека сликау у сезони" - стоји, поред осталог у поруци Игбале Дураковић, у вибер групи, у којој се жали свом надређеном.

Као реакција на ову поруку коју је објавио на фејсбук мрежи, услиједио је Клисићев коментар, у којем се поред осталог каже:

Госпођо Дураковић, добио сам од трећег лица поруку из групе "Службена аута" у којој сте, на моју жалост послали (најблаже речено) полуписмену поруку из које се види да сте вријеђали грађанског активисту који, између осталог води рачуна о погрешном паркирању службених возила. Да сте водили рачуна о граду више него о себи самој, видјели би да критика није била упућена само на Вашу адресу, већ и на остале адресе особа које возе и непрописно паркирају службена возила у овом граду. Питајте колеге из Управе полиције, Комуналне полиције, Комуналног АД, Водовода и канализације, Дома Здравља и слично...

Елем, да сте питали било коју неострашћену и здраворазумну особу овог града који ме познају, рекли би Вам да нисам ни "безобразан, ни малициозан ни зао". Притом, Госпођо Игбала, ни најмање није небулоза захтјев грађана да уредно паркирате своје возило, јер би сваком другом грађанину била писана казна за исто дјело које сте Ви учинили. Такође, нема потребе да паркирате службено возило на 5 километара од зграде, зато што само на 100 метара од мјеста гдје сте непрописно паркирали Ваше возило имате паркинг (иза зграде Општине) гдје се налази већина паркираних службених возила. Госпођо Дурковић, ако "идиотима" сматрате особе које овај град сматрају својом кућом, онда то више говори о Вама него о мени.

Срдачно, грађаниста српске провинијенције, руралног поријекла и урбаног стила из Лимљана, Славко Радивојев Клисић.

 

 

Коментари
Istina samo
Istina samo : E ko se kome danas sve sprda ?! Za ovog lika Igbala je izmislila svijet ,a polupismeni ste vi svi koji slikate ,pišete i mislite da ste pametni.U onom D.Z našem sve sa ulica pokupili i oni se time bave ,nažalost,dno dna
19.08.2023 11:53
Andjela
Andjela: Mozda je sebi noćna mora ...ajde vidjecemo
19.08.2023 11:53
Ajsa
Ajsa: Ovako nepismena osoba radi u Inspekciji???
19.08.2023 12:31
Бајо
Бајо: Леле ђе ли је купила диплому кад овако пише?
19.08.2023 12:49
Za ajsu
Za ajsu: Kad mogu pojedini direktor da rade (nepismeni) moze i ona🙄🙄🙄😉😉😉
19.08.2023 13:02
Mitrovica
Mitrovica: Rekoše mi neki jarani sa Kosova da je Igbala radila u K.Mitrovici i da je tamo ostala u sjećanju po ne odbijanju časti, a tu čast je znala i sama da traži da ne napiše prijavu.
19.08.2023 13:51
za "Istinu samo"
za "Istinu samo": da dodam, neznam sto je doticna gospodja izmislila, i koji patent prijavila... ali definitvno moze da patentira arčenje službenog vozila u privatne svrhe i van radnog vremena kao i goriva o našem trošku. o nekulturi u saobracaju i da ne pricam, nebrojano puta me ista umalo zgazila na pjesackom prelazu. ne vezano za doticnu, službena vozila na službeni parking nakon radnog vremena jer se mi obicni gradjani osjecamo malo glupo kad vidimo da im placamo privatno vozikanje po gradu, jer i mi imamo dusu a prazne dzepove i vozili bi se malo džipovima po gradu. pozdrav borcu za istinu!
19.08.2023 13:55
Za dotičnog " za istinu samo"
Za dotičnog " za istinu samo" : Nije jedina ,znamo sve .Svi su isti ,i naši,Vaši,sve u krug prijatelju .
19.08.2023 15:16
Za " istinu samo"
Za " istinu samo" : Ja koliko vidim svi to rade ,i prošli i sadašnji.
19.08.2023 15:55
Ана Поповић Рад.
Ана Поповић Рад.: Да неће да се зацрвени што је овако "писмена" ? Клисићу, свака част за овакав вилонтеризам!
19.08.2023 22:05
Koleginica
Koleginica: Bogami Igbala Vi imate izgleda priviligiju jer neke kolege na teren na ovoj temp idu autom bez klime sa trop gumama i to mnogo dalje nego Vi. No i to ce se uskoro razrijesiti u MPSV jer sekretare ne zanimaju terenci i njihovi uslovi za rad 4 na 2m2 it.Ali polako.Plsts vrh dnevnice vrh...ostale ne pitaju za zdravlju osim male ekipe oko njih. A Vi kao i mi moramo postovati obaveze drzavnih sluzbenika jer o tome ima jedan cio ispit.
20.08.2023 14:57
I opet za " istinu samo "
I opet za " istinu samo " : Od tih Igbala i sad je nas DZ pretvoren u koncentracioni logor
20.08.2023 16:48
Istina i samo istina
Istina i samo istina : Od tih Igbala su ti ljudi koje pominjes sa ulice citaj kuce sjedjeli bez posla upravo zbog tadnih mjesta xa Igbale iz Kosovske Mitrovice i oni su izneli cijelu koronu .Sram i stid treba da te bude ako uopste i znas da postoje te osobine
20.08.2023 17:09
Za Asju
Za Asju : Jes i nepismeni direktori nedaj Boze
20.08.2023 22:33
Za Mugija
Za Mugija: Mugi .pa pa
20.08.2023 22:44
Pero
Pero: Ma sramota, em , ne zna da koristi pisanu reč , em, parkira službeno vozilo van parkinga !!
22.08.2023 00:29
Mungos
Mungos: Bravo za Klisica, treba Igbali provjeriti imovno stanje od dolaska u inspekciju. A sto se tice upotreba sluzbenog vozila nije sama ima koleginicu Drinu.
22.08.2023 11:08
Bakic
Bakic: Taj ko kaze da je Igbala izmislila svijet za Slavka...je zalutao u nas grad i ne zna da pliva sugurno.
04.09.2023 02:37
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
barskiportal@gmail.com

Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar