Ћирилица Latinica
03.06.2020.
Hronika

Ubijen Baranin

Autor: Redakcija 1 Ostavite komentar

Portal "Vijesti" objavio je informaciju da je u Marbelji ubijen Baranin Miloš Peruničić (41), koji odavno ne živi u Crnoj Gori.

Kako prenose španski mediji njemu je dok je šetao, na očigled brojnih svjedoka, prišao muškarac obučen u mornarsko odijelo oko 14 sati i ispalio nekoliko hitaca u njega.

Evropski mediji prenose da je Peruničić ubijen u Ulici Artura Rubinštajna na pješačkom prelazu.

Navodno, napadač, koji je nosio aktovku, iz neposredne blizine ispalio je u njega više hitaca iz pištolja sa prigušivačem i pobjegao.

Nakon ubistva, egzekutor je utrčao u crni automobil, koji je pobjegao velikom brzinom.

Motiv ubistva za sada nije poznat, a istražitelji su odmah preuzeli snimke sa nadzornih kamera i saslušali nekoliko svjedoka.

Ubijeni Peruničić je kod sebe imao bosanske papire.

Peruničić, koji odavno ne živi u Crnoj Gori, navodno je blizak kriminalnom klanu, odbjeglog Baranina Alana Kožara.

Drugi izvor tvrdi i da je Peruničić u rodbinskim vezama sa osuđivanim kriminalcem iz Bara, pa će se provjeravati da li je motiv likvidacije u Marbleji možda osveta zbog nepočinstava svog rođaka.

Iz vrha crnogorske policije vijestima je nezvanično rečeno da su ih kolege iz Španije obavjestile o likvidaciji Peruničića.

("Vijesti")

Komentari
Vasilije Antovic
Vasilije Antovic: u CG je sve u najboljem redu (mediska scena funkcionise samo tako),kradljivci pod istragom i u istraznom!!!Milas i novi "ko braca"!!!Opuci se milas da vrati dug manjinama a umni Krivokapicic i Radulovic hoce svjetske revolucije i ne ljute se da ostanu "samo poslanici"!!!Medo i Dritan izvisise!!!!Umire li se?Umire a vama barski sretan jedan od zadnjih brojeva!!!I znajte :"bolji je hercegovac Raicevic od crnnicanina Novakovica!!!
28.10.2020 17:43
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar