Ћирилица Latinica
05.05.2020.
Kultura

“Nekazano” najveći donator u knjigama

Autor: Redakcija 4 Ostavite komentar

Međunarodno udruženje književnih stvaralaca i umjetnika “Nekazano” je najveći donator Biblioteke “Ivo Vučković“ u knjigama, i to u rangu udruženja, preduzeća i organizacija. Ovo je, uručujući zahvalnicu ovoj barskoj književnoj asocijaciji u znak uspješne sradanje, kazala Mila Čordašević, upravnica Biblioteke. Zahvalnicu Labudu N. Lončaru,  predsjeniku udruženja, uručili su zajedno Biblioteka i JP Kulturni centar Bar.

Predsjednik Udruženja “Nekazano”, predao je istovremeno upravnici Biblioteke, Mili Čordašević, po pet primjeraka knjige Gorana Pejovića Gule “Let plavog safira”, Vukosava Delibašića “U vrtlogu vremena” i Damira Marasa “Deset zapovijedi srca”, te komplet od četiri knjige, u kojima se pojavljuju kao suizdavači sa Književnom zajednicom “Vasa Pelagić” iz Banja Luke.

Lončar je tom prilikom podsjetio da je Udruženje “Nekazano” doniralo veliki broj knjiga i časopisa Osnovnoj školi “Anto Đedović”, kao i Srednjoj ekonomsko-ugostiteljskoj školi iz Bara, a u planu je doniranje knjiga za ostale škole u Baru, Ulcinju i Virpazaru.

Biblioteka će, kako je najavljeno, blagovremeno obavijestiti javnost o danu kada će se organizovati akcija besplatnog učlanjenja povodom Dana Biblioteke i Svjetskog dana knjige i autorskih prava.

 

Komentari
LOLA CG
LOLA CG: Cestitam. Puno srece u daljem radu.
05.05.2020 14:27
Kaco
Kaco: Svaka čast,puno sreće
05.05.2020 19:32
Beho
Beho: Puno sreće u dalje radu.
08.05.2020 12:13
za litijase
za litijase: Sta je junci,pardon junacine,primjecujem daste samo aktivni u nekulturi,a komentarisati ovakve manifestacije je za vas spansko selo.Srecan rad i sve naj...
05.06.2020 17:04
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar