Ћирилица Latinica
31.05.2022.
Kultura

"Park pjesnika" kao poetsko-muzički projekat u Baru

Autor: Redakcija 3 Ostavite komentar

Međunarodno udruženje književnih stvaralaca i umjetnika „Nekazno“ , JU Kulturni centar Bar i Turistička organizacija Bar pokrenuli su organizaciju poetsko - muzičke manifestacije “Park pjesnika“.

Kako je "Barskom portalu" kazao Labud Lončar, predsjednik "Nekazanog", program predviđa svečano otvaranje "Parka pjesnika" u parku iza Galerije „Velimir A. Leković“- pjesnički maraton, sa prigodnim muzičkim programom, 15. juna u 20:30.

"Pozivaju se pjesnici Bara, Crne Gore, regiona i turisti - stvaraoci koji se zateknu na ljetovanju u Baru da uzmu aktivno učešće u programu.

Molimo autore koji žele učestvovati u pjesničkom maratonu da pošalju u jednom word dokumentu po jednu pjesmu i kratku biografiju na e- mail: nekazano.bar@gmail.com

Rok za slanje radova je 10. jun" - poručili su iz "Nekazanog".

Komentari
Дрндоје
Дрндоје: Чему латиница на плакату? Ово је Црна Гора земља ћирилице, није усташка НДХ !!!
31.05.2022 09:54
Šero
Šero: Drndoje pojma nemaš.Latinica i treba biti. Ćirilicu neznaju ni tvoji ukućani.Ko se danas služi ćirilicom ? Srpski svet
31.05.2022 16:33
Za.Drndoja ---Smrndoja
Za.Drndoja ---Smrndoja: Drndoje drmnem ti ga kevi pa pola Beograda je sve na latinicu mrcio se majci tako avetan.Ako neznas da pricitas nadji nekiga da ti prevede sa Crnogorskog i ne drndaj vise po ovom portalu.
02.06.2022 12:28
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar