Ћирилица Latinica
17.03.2019.
Kultura

Priče iz Badanja

Autor: Redakcija 5 Ostavite komentar

Večeras (nedjelja) sa početkom u 19 sati u Dvorcu kralja Nikole u Baru održaće se promocija knjige "Priče iz Badanja", autora Nenada Petranovića Badanja.

U programu promocije učestvuju pjesnici Svetozar Đurišić i Labud Lončar, glumac Dragiša Simović i autor.

Organizator događaja je Međunarodno udruženje književnih stvaralaca i umjetnika “Nekazano”.

 

Komentari
Вања
Вања: Браво Бадање. Браво српски тићи Ћирилићи !!!! Ништа без ћирилице наше!!!
17.03.2019 08:46
Pitam zbog Rajka
Pitam zbog Rajka: Je li Dragiša opet Srbin ? Pitam zbog Rajka.
17.03.2019 08:53
Komita
Komita: E pa blizi se neko cudo dabogda da bude dobro. Kolko ono Badanj zavrsi razreda osnovne skole, mislim da ima vise oko skole. Da ima drzave ka sto nema on bi trebao da pocne iz Spuza da pise kako je ubijao snajperom ko kukavica iz dobre zasjede pa nisam ja to izmislio vec je bila emisija na T V ka o nekom heroju ili Rambu sa Vira. Ali nista cudno desavalo se tada tih godina mnogo gorih stvari ali je ova vlast sve stavila pod tepih. I rat za mir I kafu je Milas htio da pije na stradun pa gorivo koje je islo za tenkove takozvane JNA po Bosni itd itd. Tako da ima materijala ne za knjigu nego za Roman Konavle Cavtat o borcima koji su oslobodili mjestane od svih pokretnih I nepokretnih stvari cak su I'm svesrdno pomagati braca borci iz Srbije razni konjokradice kokosari pilicari a zapazenu ulogu je imao I ovaj gadi mi se I da mu ime spomenem sto nas savjetujem da sadimo Luk jer nailaze teska vremena. Nadam se da ce I nama svanuti jednog Dana pa ce izaci valjda sve na vidjelo pa ce neki pisati memoare iz Spuza. Znaci Badanj je za njih sitna riba neka mu je sretna ovaj prvjenac I neka nastavi dalje a neka razmisli I o ovome da nesto napise knjiga mu se bi prodavala nebi mogli da stampaju ko Hari poster. Oce li biti kakve brlje veceras da dolazimo ili ne. Bilo kako bilo sa srecom I pozdrav za Sveta Djurisica.
17.03.2019 12:03
Besac
Besac: E neka smo I to docekali ode nam Badanj u Pisce I Umjetnike e na dobro bilo Gotov je Milo.
17.03.2019 12:08
RADE BADANJ
RADE BADANJ: ZELIM DA ODGOVORIM OVOME KOMITI NA NJEGOV KOMENTAR MOJ BRAT NENAD KOJI JE OBJAVIO OVU KNJIGU NIJE ISAO NA RATISTE ON NE ZNA NI METAK DA OPALI NIKAD TO NIJE NI URADIO JA SAM BADANJ KOJI JE ISAO NA RATISTE I KOJI JE GOSTOVAO U TO VRIJEME NA SVIM MEDIJIMA I PROGLASEN ZA VELIKOG PATRIJOTU U TO VRIJEME I NE STIDIM SE NI JEDNOG MINUTA PROVEDENOG NA RATISTE ZATO GOSPODIN KOJI NEMA HRABROSTI DA NAPISE SVIJE IME NEGO SE KRIJE ONAKO KAKO SE NIKAD NIJESU KRILE KOMITE BOLJE BI BILO DA OSTAVI MOG BRATA NA MIRU A AKO IMA IMALO HRABROSTI NEKA ME POZOVE PA CU MU JA ISPRICAT SVE STO GA INTERESUJE U VEZI RATISTA A JEDINI GRIJEH MOJEGA BRATA JE STO JE UZEO MOJ NADIMAK ZATO GA OSTAVITE NA MIRU NEKA SE ZABAVLJA I SIRI POZITIVNU ENERGIJU
25.03.2019 18:49
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar