Ћирилица Latinica
06.02.2021.
Politika

Abazović: Imamo dokaze o tome kako je ANB pratio novinare i političare, imena za sada - tajna!

Autor: Redakcija 9 Ostavite komentar

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović je poručio da povodom prijave direktora ANB-a za nezakonite radnje u okviru te organizacije u vidu nezakonitog praćenja političara, novinara i drugih ličnosti sa javne scene optužuje bivšeg direktora Dejana Peruničića kao nalogodavca.

“Službenici agencije ne mogu izvršiti nezakonite radnje ako nemaju naredbu i nalog direktora te organizacije”, navodi on i dodaje “on je dužan da kaže da li je on dobijao te naredbe iz državnog vrha ili je samovoljno to radio”

“Bivši ministar odbrane Predarag Bošković tih dana često boravio u ANB. Portal Udar se pojavio tokom kampanje za parlamentarne izbore održane tokom prošle godine. Taj portal je vodio brutalnu kampanju protiv kritičara prethodne vlasti i proglasio niz novinara, političara i građana saradnicima stranih službi i neprijateljima države”, kazao je Abazović.

Abazović je pojasnio da ne može da otkriva identitet novinara i medije koji su nezakonito praćeni, jer je to predmet istrage.

“Tužilac je dobio dokumentaciju, kad prestane da ima stepen tajnosti, građani će dobiti informaciju”, tvrdi Abazović.

Abazović ističe da na portalu “Aktuelno.me” koje vode lica povezana sa kriminalnim organizacijama cure informacije koje su dostavljene specijalnom državnom tužiocu a završavaju pod pseudonimom “profesionalac” na tom portalu.

On je kazao da s obzirom da taj portal kaže da zna ko je osoba koja otkriva te informacije i vrši krivično djelo će i oni sami morati da odgovaraju.

“Ukoliko, Specijalno državno tužilaštvo SDT, kom su dostavljeni svi podaci, ne bude radilo svoj posao, oni će objaviti imena”, dodao je on.

“Crna Gora se neće povući pred kriminalnim organizacijama koje žele da diskredituju sadašnju vlast i svako ko se igra sa ugledom Vlade, države i ANB-a”, zaključio je Abazović.

Komentari
emeo
emeo: oni su izgleda i ptice pratili bravo za Dritana u buduce cu ga glasati
06.02.2021 12:00
Semsudin 🇲🇪🇲🇪🇲🇪💓💗
Semsudin 🇲🇪🇲🇪🇲🇪💓💗: Kaze Dritan da se Crna gora nece povuci pred kriminalnim organizacijama ali zato se povlaci pred popovima i crkovnom mafijom kako Dritan objasnjava i na koji ga to vijek podsjeca da popovi idu po klinickom centru i nude da pricescuju bolesnike udarajuci im jos vise na muku i plaseci ih skore smrti to lici na one prodavce sjemenki kikirikija sokova kroz vozove tuzno i zalosno a od vakcine ni V a sve je to maslo apostolke Borovinic. Nesto se veliki strumf Ne oglasava za ovo sto se radi po Niksicu i Beranama znaci da se Dritan slaze sa ovim novim nazivima ulica u Beranama. Dritane ili bri sve redom bez preskoka ili se mani corava posla. Na mrtvog vuka i zec kurac dize nego vidi ti sto ces sa ovim tvojim medjedima koje stitis.
06.02.2021 12:22
Za dritana
Za dritana: 🤥 🤥 🤥 🤥 I onih 21.000000 million 💶 💶 💶💶💶💶💶💶💶💶💶💶💶💶💶💶💶💶💶💶💶 Je za sada "tajna&trajna" 😉 😉 😉 🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥
06.02.2021 18:57
Za Semsudina
Za Semsudina: Gledaj ti u tvoje Hodze I njih ispravljaj!!!I pusti se tudje rabote,no gledaj svoju!I jos nesto malo kulture u recnik jer ipak je ovo javni nacin iznosenja misljenja!I jos nesto Semsudine ovdje je prica o SPIJUNAZI I SPIJUNIMA svog naroda a zna se sto je najgrdja osobina kod ne-ljudi!Pozdravljam te i ne zamjeraj
06.02.2021 20:50
Dako St Bar
Dako St Bar: U CG zasijala politička zvijezda u liku Dritana. Iako je fizička miniatura bitno je da je dinamitan. Pokazat će ova, bitanga, kako se treba boriti protiv korupcije i kriminala.
06.02.2021 21:32
Peros
Peros: Semsudine ti si veliki sovinista i nacionalista tesko bi Crnoj Gori bilo da te zapane,sto ste kroz vjekove i radili srpskom i crnogorskom narodu,vi ste lazni patriota zemlje u kojoj zivite,manite se politike. t oliko od mene a vas pustam da se davite u sopstvenom sovinizmu i fasizmu.
06.02.2021 21:38
Miloš
Miloš: Tritane Dritane blesane. A miči se ne brukaj Crnu Goru...
06.02.2021 22:05
Trajo
Trajo : Jes more ovi prosli nisu obrukali crnu gory pa ce je dritan obrukat oni je nisu obrukali oni su je sravnili poz za Dritana samo jako i napred
06.02.2021 23:49
Bidim
Bidim: Dritan je kao da je stažirao u cirkusu.To je jedna karikatura.Nemože brukati ni sebe ni druge jer je pre komičan.Bolji bi bio da glumi u kakvoj TV seriji.
07.02.2021 16:59
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar