Ћирилица Latinica
30.03.2019.
Politika

Barski DPS "opleo" po Demokratama: Izbjegavaju da se suoče sa realnošću

Autor: Redakcija 11 Ostavite komentar

"Opozicioni odbornici Demokrata i njihovih koalicionih drugova ponovo su barskoj javnosti pokazali svoju neodgovornost izbjegavanjem da prisustvuju sjednici Skupštine opštine grada, za šta su iz njihovi birači izabrali" - ocijenio je Klub odbornika DPS Bara, u saopštenju dostavljenom "Barskom portalu".

U saopštenju Kluba odbornika se dalje kaže:

"Umjesto toga, kriju se po hodnicima zgrade Opštine jer ne mogu da obuzdaju svoju radoznalost, da bi prisluškivali - ali ne govore javnosti istinu, da je njihovo neprisustvo sjednici odraz prisluškivanja centrale partije, i da po nalogu Bečića, Milačića i Abazovića, željnih ulice i vanistitucionalnog djelovanja, slušaju Podgoricu koja im nalaže da sjednice eskiviraju, pošto njihovo prisustvo i onako nema nikakvog značaja ni uticaja.
Ovakvim djelovanjem oni pokazuju ko su i šta su, i da o pitanjima važnim za

Bar ni ne razmišljaju. Njih ne zanima kako će biti postavljeni rad i organizacija javnih preduzeća "Komunale djelatnosti", "Vodovod i kanalizacija" i "Kulturni centar". Njih nije briga kakav će biti Plan privremenih objekata u Baru, pa će se onda u sred ljetnje sezone javiti nekim "performansom", da kažu ono što su trebali kad se odžavala sjednica i usvajala odluka.

Njihove glave nisu u Baru, i zbog toga je za njih rasprava o ovim odlukama beznačajna i nepotrebna za prisustvo i učešće. Njihove glave su u Herceg Novom, gdje planiraju da prošetaju za vikend, a onda da se provozaju i do Podgorice. Za razliku od Herceg Novog, u Podgorici su im se već interesi mimoilaze.

U oba slučaja imaju direktivu da prikažu kako okupljaju veliki broj "građana" a zapravo će činiti dekor, kao i ostali aktivisti koje iz drugih gradova lider Demagoga, sa dva priključena ispod cenzusa, vuče po Crnoj Gori. Jedino što će Demokrate u Podgorici morati da se nadmeću sa DF-om za prevlast nad protestima, gdje moraju da zauzmu dobre startne pozicije za preuzmanje vođstva protesta od minorne grupe takozvanih građanskih politikanata.

Ova družina odbornika opozicije živi u svijetu u kome neozbiljnim kampanjama i nerealnim obećanjima dobiju nešto podrške birača, a onda sjednicama Skupštine opštine ne prisustvuju, nego umjesto toga šalju prazna saopštenja uoči i nakon sjednica, u pokušaju da opravdaju sebe i svoje nadoknade, koje redovno znaju da uzmu.

Izbjegavanjem rada Skupštine opštine, ovih četvoro odbornika pokazuje potpunu neozbiljnost, čime, neće uspjeti da prevare javnost Bara".

Komentari
Kornelije
Kornelije: niko castan u DPS sekti ne postoji. Moracete svi u zatvor bando lopovska.
30.03.2019 08:15
Farce
Farce: Bas sekta, dobro si.
30.03.2019 08:50
Demos
Demos: Sto bi dolazili da slusaju vasu prdnjavu I ovih vasih satelita tj. Kombi stranke. Vi svakako mislite da ste najpametniji a kolko ste pametni o Tom potom. I vi ne slusate nikoga nego radite po svome pa I ako je naopako a to vam je stara praksa I zasto bi neko vama bio dekor. Vi ste jedna obicna sekta gomila stetocina I ako bog da brzo cete u o poziciju. Baba Branka I omladinac Boki Crta 3.14--3.14.
30.03.2019 09:56
Ojha
Ojha: Gorovi ste sektasi lopovski i vi i vas sef lupez!
30.03.2019 13:52
STOJAN
STOJAN : BARSKI dpsSKUP JADNIKA KOJI RADE PO UPUSTVU CENTRALE IZ PG sto ce JADNICI ostalo im samo da LAJU ZA DRUGIM . predvodnica BRANKA je najmladja i najstarija BABUSKARA koja vodi LOPOVSKU PARTIJU SOCIJALISTA. . TO JE JEDAN TUZAN SKUP POLTRONCICA KOJI RADI NA KOMANDU KAO KUCKO.
30.03.2019 18:36
Nebo
Nebo: Hahaha, kako su ih oprali, ne ponovilo im se :D Zamisli to da šunjaju po zgradi kad je sjednica. Prosuli su ih.
30.03.2019 18:36
List Crne Gore
List Crne Gore: Ako se iko mota po raznoraznim hodnicima to ste vi iz DPS. Ne samo sto ste spijuncine vec sto vise stolica nema, odavno ste ih zaposjeli. Nicija nije gorela do zore. Stize...
30.03.2019 22:10
Luka
Luka: Xaxaxa a što će demagozi nego da lunjaju hodnicima....
31.03.2019 12:03
Anti drps
Anti drps: Pogledajte dobro ovu sliku u zapamtite face ovih jadnika, poltrona i slugu lopovske sekte,kako cemo ih sjutra mrsikati kad im sef zavrsi u zatvor!
31.03.2019 15:05
Fuj
Fuj: Gledaj ove nesrece koje se kunu u lopova,eeeee bravi bez mozga
31.03.2019 15:07
Đoka
Đoka: Omladinac Boki jedina svjetla tačno u DPS-u.Oj to lijepo plavo nebo bježi Boki Bog te jebo
06.04.2019 06:01
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar