Ћирилица Latinica
23.02.2021.
Politika

Beskrajna mržnja Tanje Spičanović: Smeta joj i istina o zaklanoj srpskoj djeci!

Autor: Redakcija 62 Ostavite komentar

Još jednom je potpredsjednica Opštine Bar Tanja Spičanović komentarima mržnje izazvala buru reakacija i osuda na društvenim mrežama.

Spičanović, koja je član Glavnog odbora opozicionog DPS-a, dala je sebi za pravo da na krajnje primitivan način komentariše film "Dara iz Jasenovca", čije emitovanje je pobudilo veliko interesovanje,a u čijoj suštini je istina o genocidu nad Srbima, Jevrejima i Romima.

„Zatočenici pogubne ideologije… totalni mrak!“ -napisala je potpredsjednica Opštine Bar komentar na Fejsbuku na pomenuti dokumentarac.

A onda, neskrivena mržnja Spičanovićeve, koju je u prošlosti više puta javno demonstrirala, ponovo dolazi do izražaja - okrivila je u raspravi na Fejsbuku  direktno predsjednika Republike Srbije, Aleksandra Vučića, da je ovim filmom „(nad)državnim projektom“, kako je istakla, imao za cilj da „emocije dovede do usijanja i da krenu da se brane“.

Podsjetimo, samo par dana nakon što je narod smijenio kriminalni režim Mila Đukanovića, društvene mreže  "proključale" su komentarima osude fejsbuk statusa potpredsjednice Opštine Bar i nesuđene poslanice Tanje Spičanović u vezi sa epilogom  parlamentarnih izbora na kojima je njena partija poslata u opoziciju nakon tri decenije.

"Kad nemaš krvnika, majka ti ga rodi! Pizma crnogorska i mržnja, ona čista, najteža - bratska, na koju se lijepo nakalemila četnika ostrašćenost zabašurena pod mantije, izvojevaše noćas "slobodu". Evo u sred Bara "boj se bije, bije za slobodu Srbije, marširala kralja Petra garda, doziva se Kosovo, "tamo daleko" se čezne za svetinjama koje su baš ovdje, u sred Crne Gore..." - stajalo je u jednoj od ne baš najpismenijih objava Spičanovićeve.

Ona je na Fejsbuk profilu napisala i da će Srbija da izvozi svoje građane u Crnu Goru, sad kad je opozicija pobijedila".

”Kad Srbija prizna Kosovo, a brzo će, Srbima tamo neće biti baš komforno, pa će ih dovesti, gdje drugo do u južnu filijalu-Crnu Goru. Ljepše mi je ovdje, onda državljanstvo, pravo glasa, dvotrećinska većina i onda zbogom Crna Goro za vazda. A mi Crnogorci smo već manjina u svojoj jedinoj državi. Samo lud to ne bi vidio. Popovi su odradili svoj dio posla”, napisala je ona. Dodala je i da "postajemo nova Republika Srpska, ovo je istorijska prekretnica".

Neposredno pred prošlogodišnje parlamentarne izbore, Spičanovićeva se "pročula" i po čuvenoj izjavi da su Srbija i Rusija dželati Crne Gore.

"Zato što nas u jedno biće vežu dukljanski korijeni - od kneza Vladimira, Bodina, četiri Balšića, Crnojevića, sedam Petrovića, komitskih rodoljuba i antifašitstičkih slobodara! Da dosanjamo nedosanjani san guvernadura Radonjića - da vide Crnu Goru u okrilju evropske civilizacije, gdje ona i geografski i kulturološki pripada. Da je ne položimo na oltar rusko-srpskih dželata koji bi od nje da naprave guberniju na Mediteranu" - rekla je tada potpredsjednica Opštine Bar, što je izazvalo popriličan podsmijeh kod ozbiljnih ljudi.

Njen suprug Drago Spičanović rukovodio je do sada organizacionim jedinicama za ljudske resurse, finansije i tehničku podršku u Upravi policije, gdje je bio pomoćnik Veselina Veljovića. Ranije je bio načelnik CB Bar, gdje se nije proslavio. Mediji su pisali i o pozamašnom imovinskom kartonu Spičanovića, pri čemu su, kako se vjeruje, značajan dio imovine formalno prepisali na druga lica.

Komentari
Ana
Ana: I ti zensko? Ti si potpredsjednica Opštine? Ti bila direktor škole i nekakav pedagog??? Kuku nama, dobro ima živih i upamet čitavih. Ti bre zastiđe. Srbija ti život spasila kad si imala nesreću. U Beogradu su te spasili a ti bi krvi da se naždereš srpske. Iš bre, sram te bilo. Užasu ženski !!!
23.02.2021 09:22
Mardjonovic
Mardjonovic: Ova "žena" nije Baranka, sva je isfrustrirana, ovaj stav ne dijelimo mi Barani, ona neka ide na svoje Cetinje pa neka tamo arlauče i buče. ovdje je dođoš i mora poštovati pravila naše zajednice.
23.02.2021 09:41
Владимир
Владимир: Да је то неки учен човјек ово казао било би донекле за бригу, али кад то каже кафе куварица која везе благе нема ко су комити, а има прилику да научи, онда ме засмијава, колико год је тема болна и тиче се геноцида и клања дјеце, чија год да су... Болест је свачија, шта је ту је...
23.02.2021 09:47
Nena
Nena: Kakav spin! Kakvo blaćenje bez osnova! Ali slobodno vjernici,ospite paljbu!
23.02.2021 09:58
Draginja
Draginja: Gospodja!!! :-)
23.02.2021 10:05
Kolega iz opštine
Kolega iz opštine: A što se ložite na njene gluposti mi se s njom sprdamo na poslu. Bog sami zna kako je Spiču s njom u dom....
23.02.2021 10:15
Сања
Сања: Ти нијеси Баранка,у Бару три вјере неће да се дијеле, сложно живе, ако ти се не свиђа Тањице Бар иди у завичај, овдје си странац што неко рече. Ми смо и за странце лијепо распложени ако поштују вриједности Бара и традиционалне Црне Горе, а ти ништа немаш ни са традиционалном, ни историјском Црном Гором, а са нашим градом тек нимало. Крај !!!
23.02.2021 10:30
Kooo
Kooo: Bajke i basne, uvjek kod vas,Kraljevicu Marko, Jug Bogdane,cuveni Zelenko i oranje drumova itd! Naucna fantastika!
23.02.2021 10:39
Цуца
Цуца: Ову сподобу тангира што су јој сви преци били Срби и што су им споменици ћирилични, но прекречиће она то, ка онај несретник бивши ректор те је промијенио надгробну плочу гдје му је писало да му је дјед Србин. У вријеме ђеда и бабе ове креатуре тзв црногорска нација није постојала. Тако да, ако су Турчину руке крваве до рамена, потурици морају бити до рамена.
23.02.2021 10:42
Dušanov kum
Dušanov kum: Dušan se redovno zgražava sa nastupima bjesnila ove njegove potpredsjednice koju je tu udba stavila umjesto da kao ranije kuva kafe i radi u stvarnoj struci
23.02.2021 10:44
Nevjerovatno
Nevjerovatno: Toliko mržnje izlazi iz ove izopačene face njenog lica.Tanja,u našem Baru se drugačije živi,ali nisi kriva ti već nova vlast što te zbog govora mržnje ne uhapsi. Za muža da već i ne pominjem. E crni Krivokapiću i crni Dritane što još čekate.
23.02.2021 10:49
Školski
Školski: Ja se sjećam kad je moj školski,muflon spičo,bio veliki navijac Partizana i Srbin! Pisao je sprejem na zgradu OVO JE SRBIJA,sjecam se da je imao košarkašku loptu na koju je napisao Srbija! Bili smo zajedno i kad je na jednu zgradu 91 napisao OLIMPIK,kao podršku protiv Zvezde koliki je grobar bio! To znaju svi iz generacije,baš svi! Koliki je to sada smrad...
23.02.2021 10:53
Suza za crnu goru
Suza za crnu goru: Doticna nije vrijedna komentara.Samo ko je postavi tu gdje je.Zar Bar nema umova da im ova vlada Pih.Za ove izjave se ide u Zatvor. Gdje je Premijer gdje je Abazovic.zalosna je ova nasa Zemlja.Droga isprala mozgove .Ovo nema ni u Africi E BARANI Ko Vam Vlada .SRAMNO
23.02.2021 11:21
Za bolesnicu
Za bolesnicu: Smece bolesno ustasko,kako mozes pljuvati na 100 hiljada pobijene djece od strane ustasa.....ti si greska prirode nesoju nakazni,i brzo cete odgovararati i ti i tvoj muz lopov zbog sverca droge i cigara
23.02.2021 11:42
Baranin
Baranin: Vrci se nazad u bolesno Cetinje pa tamo evivaj sa onom italijanskom kopiladi smece odvratno sakato
23.02.2021 11:45
Dragan
Dragan: Kafe kuvarice brzo ces ti i tvoj bilmez lopov tamo dje treba da budete u SPUZ
23.02.2021 11:47
Dino
Dino: Tanja,ti treba da sadiš luk na nekoj livadi u Mrkojeviće. Katnić će ti donijeti sjeme.
23.02.2021 12:02
Бодин Србски
Бодин Србски : Нека ова расрбљена јањичарка монтецрногорства регионално-географске Црне Горе, односно ноћно-четинарске Катунске нахије која је такође српска земља зна да је ово најчистија приморска Србија која са зетском Србијом и Србијом Полимља, Потарја и Пиве представља јединствену приморско-загорску Србију!!!! Живјела приморско-загорска Србија!!!!!
23.02.2021 12:50
Jovo
Jovo: Bolesnica,nije joj lako,pod gitno da zatrazi strucnu pomoc
23.02.2021 12:56
Za Draginju
Za Draginju: Ovo samo moze da kaze OLOS slican tebi zato je i branis. SRAMOTO , bolesna BABUSKARO nadji nesto mlado da te resetuje nesreco vidis da te KLIMAKS UBI.
23.02.2021 13:15
Emro
Emro: I ti i Draginja ste bruke jedne zenskoga roda. Dobro branite fotelje bogami. I da sam ja na vlast uclanile bi se kod ovije mojia u BS..blago nama s vama. No srecom odsvirale ste svoje..
23.02.2021 13:40
Раде
Раде: Е моја Тањушка незналице необразована, па ти си од Драшковића, Срба са Чева. Знаш ли несрећо колико је Чевљана заклано у Јасеновцу ?
23.02.2021 13:42
rolls royce
rolls royce: za Radu:Koliko Rade?
23.02.2021 14:20
Za ct bolesnicu
Za ct bolesnicu: Ova nesrecnica smetena koja nema postovanja prema stotinama hiljada nevinih zrtava a narocito djece od strane ustasa,je za ozbiljno lijecenje.Naravno treba uzeti u obzir da je Cetinjanka,a svi znamo da je to 99% bolestan narod koji je obrukao nekad casnu CG i odrekao se svojih predaka
23.02.2021 14:43
Бодин Србски
Бодин Србски : Жао нам је поцрногорице, односно поцрногорчени Срби што тако јадно и бедно хоћете да поцрногорчите нашу приморско-загорску Србију која је, иначе, најсрпскија Србија од свих ужих и нешто ширих Србија!!!!!!!!!!!
23.02.2021 15:08
Ludojko
Ludojko: Sta reci a ne zaplakati!? Ali ovim izjavama ona samo govori o sebi. Vucica ne gotivim ali jedna od dobrih stvari koje radi jeste sto otvoreno prica i trazi od umjetnika,politicara,knjizevnika da se prica i kod nas i u svijetu o srpskim zrtvama kroz istoriju i ratove. O nasim stradanjima treba pricati i treba upoznati citav svijet sa golgotom koju smo prosli. Zasto svi drugi mogu da pricaju o tome,usvajaju se rezolucije,obiljezabaju se dani sjecanja,samo kad Srbi progovore o svojim stradanjoma nadje se neko pametan, kao ova persona, da to vidi kao raspirivanje nacionalne mrznje. Kad pocnemo da vise postujemo sebe postovace i drugi nas. Samo mi je zao sto nam je trebalo 70 godina da snimimo film o Jasenovcu. Da je srece bilo bi na stotine ovakvih filmova i svjefocenja da zna svijet sta smo prezivjeli, da se nikad ne ponovi vise nikome,ali dace Bog,budi se narod iz zimskoga sna.
23.02.2021 15:15
Dino
Dino: Rollse ne seri . Kako te nike sramota da o tome pricas. Sladis li se ?
23.02.2021 15:19
Tri kule
Tri kule: Sramno!Ovo je govor mržnje 😡
23.02.2021 15:28
MATEJ
MATEJ: Čitav jedan narod nazvati zlim je čist FAŠIZAM.
23.02.2021 15:34
Anja
Anja : Ona i Draginja bi nas u autobuse i vozove.Mržnja i kompleksi ih razjedoše.Bljuc
23.02.2021 15:39
Prvoborac
Prvoborac: Fašizam i govor mržnje.
23.02.2021 15:40
Aco
Aco: Ćutite sram vas bilo,,niko ne negira i nije mu milo što se radilo u Jasenovac, jedno od najvecih zla u istoriji.Ali isti vi koji ste sad digli buku dje ste da osudite i zločine u Srebrenici?Na Kosovu? Jeste li imali masovne grobnice u Batajnici od nesrećnika sa Kosova? I ništa loše nije rekla ova žena, potpuno je podržavam jer niko normalan ne može da ne osjeća gadost prema onome što su zvjeri radile u Jasenovcu i ostalim logorima tih godina,ALI potreba snimanja u ovome vremenu i inicijator i finansijer onaj Zlotvor srbijanski je nešto drugo. Sve uradjeno da se u narodu na ovim prostorima prodube i probude duhovi prošlosti, da se opet kuka kako je srpstvo napadnuto kako treba da se "brani" .....ma mrs more stoko, lažni moralisti duplih ili troduplih aršina, sram vas bilo ....
23.02.2021 16:04
Perica
Perica: Aco,sto ti znas bidonu? A sta su nasi Cg radili blavoru ?
23.02.2021 16:22
Bissa
Bissa: Podrška za Tanju. Sve što je rekla, tačno je. I što je predvidjela, obistinilo se. NAŽALOST. A, vi volite više tuđu nego svoju zemlju. To je bolesno. I, to je izdaja!
23.02.2021 16:31
Бодин Србски
Бодин Србски : На територији наше приморско-загорске Србије црногорско регионално-географско име ће бити дозвољено само на подручју српске Катунске нахије и нигдје више неће бити у употреби, само да знате!!!! Само је србско етничко и национално име српског народа наше приморско-загорске Србије етноним који ће смети да се користи овдје на овим просторима и ниједно друго више!!!! Црна Гора није етноним већ је најобичнији ороним који ће законом бити ограничен и сведен на подручје српске Катунске нахије!!!!
23.02.2021 17:16
Za. ACA
Za. ACA: Bravo za komentar sve 100% tacno. Neznam sta su se uspandrcali pocetnici i cetnici svako normalan je osudio Jasenovac kome je milo u kucu mu se desilo ali to je bilo u drugom sv. Ratu kad su ustase napravile genocid a takav genocid samo manjih razmjera su napravili cetnici (srbi) kad su vodili rat za mir i imali namjeru da Bosnu ociste od Bosnjaka a Kosovo od Albanaca pa to nije moje misljenje nego Evrope i Svijeta. Bilo je Dara na sve strane imate onog ustasu sa cekicem i cetnika sa Macom kakva je razlika. Zalosno je poslije svega kopati po proslosti jer ne donosi nista dobro nikome ali to Vucko smisljeno radi jer ce morati uskoro da prizna Kosovo pa baca dimne zavjese a narod se pali ko hepo kocka a ovo je Balkan a nebeski narod voli da ratuje a odavno nije i evo belaja na pomolu mi smo generalno proklet narod pa nek nam je bog u pomoc ako ima pomoci.
23.02.2021 17:28
Za Aca
Za Aca: Aco,na kur.c te baco’! U Srebrenici jeste bio genocid! Nad Srbima! Skoro 3 hiljade Srba civila je ubijeno tamo! A muslimani su počeli licitaciju sa 2 pa su stigli do 8 ipo hiljada! Kako ko umre istovare ga u potočare...
23.02.2021 17:33
Mne beee beee
Mne beee beee: Za ove dukljanske brave,alo bravi u Srebrenici i okolo nje su prvo muslimani popalili i pobili nekoliko hiljada staraca,zena i djece....e onda ih je stigla osveta,ali su srpski vojnici sve zene i djecu postedjeli e to je ziva istina
23.02.2021 17:55
Prc mne
Prc mne: Nikad vise milogorsko-ustaski fasizam,jos malo i ceka robija ovu nakazu,njenog muza lopova i sve njima slicne,polakote dudukljani,tik-tak,tik-tak
23.02.2021 17:57
ZA Anu Mirko
ZA Anu Mirko: Gospodja Spicanovic je iznijela svoj stav, ona nije spominjala ni srpsku djecu ni nikoga, ona je rekla ono na sto ima pravo, ovo je CRNA GORA a ne srbija i mozemo mi komentarisati sta hocemo, vi nijeste ni procitali citav tekst, no odmah hajka na Tanju, i kako te Ana nije sramota, nije je spasio ni Beograd ni srbija kad je stradala u toj nesreci, da se nije mozda dzabe lijecila, ovo je CRNA GORA i mi cemo slobodno iznositi svoje stavove, da nam necete vas 28 posto odredjivati.
23.02.2021 18:24
Grgur barski
Grgur barski: Eno je place na ustaski CdM kako je izlozena lincu. A pamtimo te, da nijesi nista drugo uradila ovaj govor ustaski sa ovog videa je dosta za zatvor, kompleksasice, u pojam unistena, sprzena u pojam.
23.02.2021 18:32
Za. Za. Aca i mne bee
Za. Za. Aca i mne bee: Pa dobro fukaro objasni ako je u Srebrenici i oko Srebrenice bilo kako ti kazes zasto se ispostavi da su srbi napravili genocid i to priznala Evropa o jadu ste zabavili Hag nemaju dovoljno zatvora kolko imaju ovih humanih srba je li moguce da ste samo vi u pravu a svi samo vas mrze i smjestaju vam Stavi prst na celo balego pa dobro razmisli pa onda pisi i lupaj gluposti. Bezimeni maljugane ne rece nista sto ste radili po Kosovu o masovnim grobnicama po Batajnici i okolnim mjestima zakljela se zemlja raju da se tajne sve doznaju. Suti u rupu i nijdne vise.
23.02.2021 18:33
Aleksandra
Aleksandra : Sram da je bude ali ona nema pojma sta je sramota. Olossss!!!
23.02.2021 18:42
Oooo
Oooo: Njen stav o svima. Osim o komitama se zna. Ako bi ikako mogli svi da se iselimo iz CG. A, da ona i slicni ostanu. Bilo bi super za njih.
23.02.2021 19:05
rolls royce
rolls royce: Za Dina:Ne naslađujem se ...čekam odgovor od Radeta.Sto posto istinito od Tanje Spičanović.
23.02.2021 19:44
Bar_85
Bar_85: Može joj se, još je na jaku funkciju, muž takođe (nema čistke u policiji), nema čistke u tužilaštvu i sudovima tako da neće je tužilac i sudije koje je dps postavio ni opomenuti zbog govora mržnje, a ona ne prestaje još od litija i noći izbora... to vam je Crna Gora, novoj vlasti zapad "ruke vezao" a dps idalje kolo vodi...
23.02.2021 19:55
Obicni smrtnik
Obicni smrtnik: ...Zivot je Ovaj Dvoboj izmedju Covjeka i svega protiv-Bozanskog...Treba li sto jos reci?????Prosto im bilo.AMIN
23.02.2021 21:16
Caki
Caki: Ovo je otprilike bila jedna nedelja ako ne i par dana u Jasenovcu, zamislite strahote krematorijuma u drugom krilu ...ko je bio, sama imena po zidovima ..pogotovo male dece...ndh je pred kraj rata unistila veliki deo kako bi prikrila veliki broj nedela,za vreme Tita se o Jasenovcu nije smelo goviriti u cilju ocuvanja bratstva jedinstva, pricalo se o njemu,koristio je vise kao ploskula,sada jedan narod posle 60 godina napravi nesto da se neke stvari ne bi zaboravile, sta je tu cudno, proziva li ko Jevreje, smeta li kome od njih jevrejski stav 50 godina kasnije prema muslimanima, ali ne, to nisu Jevreji, to su bica koja su zasluzila svoju sudbinu, pogotovo ako imaju ono Srbi uz sebe, zasto ne, pa oni su zauzeli celu nasu zemlju i unistili ono sto su nasi djedovi smatrali jednim, zajednickim, ali ne, mi smo uz asistencije nasih novih interesnih prijatelja shvatili da je to dobar nacin da blacenjem onog od davnina izvlacimo korist, i dok se god bar hiljadu ljudi prima na to za nas zime nema, tako nas je ucio Tito, tako nam govori i ovaj novi "zamalo" Tito, prelazeci preko svega sto smo lepo dobili iz te zemlje koja nas od svog postojanja smatra bratskom, gde su isti nasi sunarodnici ostavili svoje kosti u tom istom Jasenovcu, gde su ih sve zajedno zvali kao Srbe, gde su imali posebne sisteme mucenja posebno za njih, gde je noz za klanje imao ime, gde su majke umirale gledajuci svoju djecu da umiru pre njih, gde su nas zive palili a hrvatska katolicka crkva podrzavala,da preziveli iz te golgote jos uvjek nemaju normalan san...neko ko je iz toplog kreveta, namiren, sit, zdrav, roditelj, osoba od uticaja, mila na ulici, dete nob-a, koje je sa svim ovim upoznato, i sazaljeva,verujte mi...da je ono toliko spremno da preuzme ulogu nekog zaposlenog u Jasenovcu zbog toga sto je to Srpski film ....te ljude nikada necu moci da shvatim,iako znam da imaju debelog interesa da to pricaju...Jasenovac je bio davno....ljudski je pamtiti...nove generacije nisu isto ko i one tada, nisu oni krivi, nije ni ova zena kriva, nju je samo zelja da je neko, medju svojima, njenima, zavela da prica sa tolikom gorcinom kako bi u njihovim ocima izgledala veca, Bog i vreme su najbolje sudije, ko smo mi da kazemo da li je ovo njeno izlaganje opravdano!
23.02.2021 22:04
Za Grgura Bodina ,Red-akcijaše i ostale srbende
Za Grgura Bodina ,Red-akcijaše i ostale srbende: Načertanije od Garašanina u rukice male lopovske da vidite ko ste sad Zasto ste to sad i da ako malo zagrebete po tome saznacete i za koliko denara ste što ste!
23.02.2021 22:16
Mita kompromita
Mita kompromita: Svako bi mogao biti patriJota kao ona.No da se ispita porijekolo, patriJotskim trudom, stečene imovine.Jasno je otkud ovolika nervoza i mrznja.
23.02.2021 23:53
Za. ANU
Za. ANU: Pocinjes komentar,, ti zensko,, ona jeste sigurno zensko a pitanje za tebe sta si ja mislim bolesnik koji ne uzima terapiju redovno na cemu si to bog i ti znate ali uzimaj to redovno djavoli te avetnu pozobali. Kazes kad je stradala u zeleznickoj nesreci da su je u BGD spasili zivot nije tacno spasio je bog jer svakom prilikom rodjenja je odredjena sudbina kolko ce zivjeti nekoga pogode sa 5 metaka i ostane ziv nekoga jedan i ode i kazemo sudbina. Turci su po ovim krajevima bili nekolko vjekova pa sad ljudi idu u Tursku, Italiju, Francusku, Njemacku i niko ne razmislja kao ti a ti i tvoji istomisljenici ste nazalost bolesnici kojima nema pomoci. 🇲🇪🇷🇸🇹🇷🇮🇹
24.02.2021 01:54
Lily
Lily: Gospođo Spičanović,istoriju ne možemo mijenjati, iako je bila surova i krvava, ko ste vi da je komentarišete? Ko ste vi da dajete sebi za pravo da budete kritičar? Imate vi dosta vaših problema razmujem,treba sada da vidite đe da se uvalite? Pustite nas da živimo sa našim narodom,neće nam niko državu uzeti...MOLIM VAS, ne širite mržnju !!!
24.02.2021 08:30
rolls royce
rolls royce: Za Radu:Nemoj da se lažemo rade!Još mi nisi odgovorio?
24.02.2021 11:01
Danka iz Bara
Danka iz Bara: Tanja Slicanovic napumpala usta iz istih izlazi mrznja.Ko si ti? Sta si ti? Do prije par god.sisla u opanke u koje ces se ponovo vtatiti ako Bog da.
24.02.2021 13:27
Prc mne
Prc mne: Podukljice mirniiii,mirni bagro prodata!
24.02.2021 15:18
Za dukljose
Za dukljose: Napravismo film o nasim velikim zrtvama ustasa poslije 80 godinasto je na nasu sramotu,i vidimo kako se digose stoka antisrpska bolesna da negira nase pravo da saopstimo istinu svijetu koji pojma nema da je neko u drugom svjetskom ratu pobio preko 700 hiljada ljudi.Jeli saopatavanje bolne istine propaganda a bagro dukljanska?
24.02.2021 15:22
za sve
za sve: Kako vas nije sramota ovakve uvrijede pisati, ko vam daje pravo da vrijedjate nekoga ko ima pravo na svoje misljenje, sto to sto pisete ne kazete njoj u lice i njenom muzu i porodici, lako je pisati po portalu.
24.02.2021 15:45
rolls royce
rolls royce: Za dukljose:Sve mi se čini da je ta istina kao i kod ovih Radinih sa Čeva!
24.02.2021 16:02
Sale
Sale : Svakog normalnog bi sram pojeo da vidi koliko je ljudi osudjuje zbog ove izjave ali njoj je obraz djon vazda bio.
25.02.2021 18:03
Za Dina
Za Dina: Jesi li se ti pomamio?Nemojte je u Mrkojevice kumim te Bogom!Ovamo je uzivanje,pitomina...ne treba nam ona nista!
27.02.2021 18:23
Oooo
Oooo: Znam samo da je preko Sutomora ona i Pajkovocka upale u DPS. Inace Spicanovicka nebi upala jer je Susanj nisu htjeli. Tamo je bila u stab.
28.02.2021 18:11
Petar
Petar: Koja je ova luda?Zastava krvlju natopljena a nije nikada postojala ovakva zastava u Crnoj Gori!Koji kadrovi DPS a totalno neobrazovani!
20.11.2021 18:33
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar