Ћирилица Latinica
09.01.2022.
Politika

Boško Vukićević: Krivokapić mora da ode

Autor: Redakcija 2 Ostavite komentar

“Zdravko Krivokapić uskoro više neće biti predsjednik crnogorske Vlade, što će predstavljati pozitivno ispunjenje mojih višemjesečnih javnih zalaganja u tom smjeru. Sa zadovoljstvom konstatujem da će se sav taj moj trud isplatiti i da će naše društvo, nakon te ostavke ili smjene, zakoračiti stazom demokratizacije. Biće izabrana neka nova, bolja Vlada, ili ćemo nakon vanrednih izbora ostvariti takav cilj.”, saopštio je politički analitičar Boško Vukićević.

“Moram priznati da mi je smiješno kada primijetim da me ispod raznih mojih kritičkih tekstova “Zdravkovi svjedoci” optužuju za nedosljednost, i ko zna šta još. To su, uglavnom, plaćene intervencije vladinih botova koje ne zaslužuju naročitu pažnju, jer su u odsustvu bilo koje argumentacije. Najčešće mi ti otužni botovi kažu: “nijesi tako pričao dok si mu bio savjetnik”.”

A radi se upravo o tome da sam, dok sam mu bio savjetnik, pričao doslovno ovo što i sada pričam, kaže Vukićević.

“Nijesam se ni u čemu promijenio, ostao sam principijelan, što znaju svi koji me poznaju i prate moju političku i ideološku liniju. Zdravko se promijenio, iznevjerio sve svoje predizborne priče, principe i obećanja. Ja sam ostao isti – zato se i distancirao od mene. A zašto se on preobrazio – pitajte njega. Svakako – mora da ide, za dobrobit našeg društva.”, zaključuje Vukićević.

Komentari
ND123
ND123 : Veliki Srbi bolja vam je manjinska vlada od aktuelne???!!! Političari su i kameleoni i hijene, zašto su izglasali vladu da bi je rušili odmah po izglasavanju. Ne mislim da je ova vlada idealna ali već ako su je u parlamentu formirali trebali su je i podržati da sprovede reforme.
09.01.2022 13:44
Svetozar
Svetozar: Neka ide. Kada izjavi da ne piznaje Daku Davidovića tada sam rekao da sa njim nešto nije u redu.
10.01.2022 08:48
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar