Ћирилица Latinica
31.07.2018.
Politika

Cakan registruje stranku: Nećemo klimati glavom u novoj vlasti

Autor: Redakcija 6 Ostavite komentar

Radomir Novaković Cakan izabran je večeras za VD predsjednika Biram Bar na osnivačkoj Skupštini ove stranke.

Za VD sekretara, koji će predstavljati stranku do zvanične registracije, izabran je Ljubiša Tadić, dok će dokumentacija potrebna za osnivanje nove stranke biti predata u srijedu Ministarstvu javne uprave.

“Završavajući lokalnu kampanju u Baru dao sam jedno obećanje da neću promjeniti broj telefona i da ću ostati ono što sam i bio – brat Cakan. U tome sam uspio.

To obećanje je zavisilo od mene, no da bi ispunili ostala obećanja koja smo dali građankama i građanima Bara morali smo da osnujemo stranku. Stranku su osnovali isti oni ljudi koji su bili na našoj listi – ostvareni, koji imaju svoj posao, a u sve ovo su ušli početkom godine da bi pomogli svom gradu da konačno krene naprijed”, poručio je Novaković.

Istakao je da će se stranka baviti Barom i njihovim obećanjima.

“Bićemo dio nove vlasti u Baru, ali nas to neće ograničiti da moramo da klimamo glavom, hvalimo i glasamo za apsolutno sve predloge koji se nađu u opštini pred nama. Mi smo odgovorni ne samo prema onima koji su glasali za nas već prema svim onima koji žele moderan Bar koji krupnim koracima grabi naprijed. Jedna od definicija krize jeste i ona koja kaže da je to u stvari nova šansa ili početak.

Neki se u vremenima kad zaduvaju vjetrovi krize sakriju iza čvrstog zida čekajući da ona jednostavno prođe, a hrabri i beskompromisni razapnu jedra da brže zaplove naprijed. Ubijeđen sam da će naš grad- zahvaljujući partiji Biram Bar u sledećem periodu biti u ovoj drugoj grupi”, zaključio je Novaković.

 

Komentari
Ja
Ja: Prevarantu dps-ovski
31.07.2018 12:54
Crmnica for ever
Crmnica for ever: Nikad on nije bio klimadzija, hehehe
31.07.2018 13:03
Bljak
Bljak: Sta bi od onoga,nikad necu sa Orlandicem?E prevarantu jedan ko vise normalan moze da ti vjeruje!
31.07.2018 16:44
3-B
3-B: Posle sledećih izbora nrćete postojati
31.07.2018 18:12
Aki
Aki: Dobro je ovo kad sam sebe maziva brat cakan
01.08.2018 00:20
LSCG
LSCG: JA NAPISAH GOVEDJI BRAT ALI KAKO DA TO OBJAVITE KAD VAM CAKAN DA NEKE KINESKE PATIKE DPS 20 DO 50 EURA SD ZAPOSLI DVA TRI RADNIKA I TERAJ MILE OVAKO DO BESKONACNOSTI OJ NARODE STOKO MOJA RECE KRALJ NIKOLA I BI U PRAVU STO POSTO
20.08.2018 11:23
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar