Ћирилица Latinica
14.05.2018.
Politika

Cakan u Dobroj Vodi: Nećemo u vlast po svaku cijenu

Autor: Redakcija 7 Ostavite komentar

Nakon razgovora sa građanima na tribinama u Čanju, Šušanju, Topolici i Sutomoru, lista koja će biti na glasačkom listiću u Baru pod brojm 3 „Radomir Novaković Cakan – Biram Bar“ organizovala je, kako su naveli iz tog subjekta, izuzetno posjećenu tribinu za sugrađane sa teritorije Dobre Vode.

Prenosimo saopštenje izdatom tim povodom iz ovog subjekta koji će se nadmetati za odborničke mandate 27.maja...

*********************************************

Domaćin skupa Ervin Peričić je otvarajući skup rekao: "Dragi prijatelji i komšije, imate priliku večeras da razgovarate sa čovjekom koji će poslije izbora 27. maja povesti grad naprijed.

Zato iskoristimo priliku večeras i pitajmo ga o svemu što nas muči i što želite da vam pomogne da riješite u sledećih godinu dana".

Kao gost na ovom skupu se pojavila i Smiljana Vukićević koja je istakla: "Željela sam da budem uz ovu listu, ne kao kandidat za odbornika, već kao ekspert koji može pomoći da se problem smeća u Dobroj Vodi, Baru ali i u cijeloj Crnoj Gori riješi. Ukoliko to ne uradimo – smeće će nas i bukvalno zatrpati".

Pozdravljajući prisutne, nosilac liste  Radomir Novaković Cakan je rekao: "Mi nikada nećemo bježati od problema, niti se sakrivati od njih. Uvijek ćemo hrabro izaći pred građane i pokušati da nađemo rješenje koje će njima biti prihvatljivo. Tako je bilo i sa legalizacijom. Ljudi su nam rekli šta mogu da plate i mi smo pošli od toga i pronašli rješenje. A ono je jednostavno".

-Ukoliko u Baru ima, kao što kažu, 25.000 nelegalno izgrađenih objekata i ako je njihova prosječna kvadratura 120 m2 to je 3 miliona kvadrata- rekao je Novaković i nastavio: "Neka je prosječna cijena legalizacije 10 evra po m2 grad Bar će prihodovati 30 miliona evra od tog postupka. Sa tim parama može mnogo da se uradi. Recimo da očistimo Veliki Pijesak ali i cio Bar.

Možemo da proširimo i sredimo ulice u cijelom Baru. Možemo da sredimo komunalije – vodovod i kanalizaciju. Možemo da osvjetlimo sve ulice. I ostaće nam para da izgradimo i zatvoreni bazen, ideju koju vidimo da prihvataju i druge stranke u Baru. Po ovome što sam vam rekao vidite da Bar nije siromašna opština. Para ima samo ih treba znati pravilno potrošiti".

Na ovo izlaganje se nadovezao Sado Peričić, pionir turizma u naselju Veliki Pijesak koji je rekao: "Ovo što je lista Biram Bar predložila nama je izuzetno prihvatljivo.

Mnogi su izgleda zaboravili kada su predložili cijenu od preko 100 eura za legalizaciju da smo mi ovdje sami doveli i vodu i kanalizaciju i uličnu rasvjetu i asfalt platili i još mnogo toga".

Zaključujući skup nosilac liste  Radomir Novaković Cakan je istakao: "Nećemo biti vlast po svaku cijenu. Imamo program, imamo stručnjake. Ko prihvati naš program dobro je došao".

"Zato je pred građanima Bara 27 maja na izborima lagan izbor – mogu da zaokruže broj 3 i izaberu nas koji će raditi za njih. Ili mogu da zaokruže njih koji će raditi za sebe", istakao je Novaković.

Na tribini su još učestvovali i kandidati za odbornike sa liste Biram Bar: Amir Arabelović, Bajazit Haverić i Alem Zaganjor.

Komentari
3- B
3- B: Kakvi prevaranti koji zamlaćuju ovaj blesavi narod
14.05.2018 13:51
N.T.
N.T.: Za Cakana bi se moglo glasati da zivimo u normalnoj, demokratskoj drzavi. Medjutim, ako zelimo neophodne suštinske promjene mora se glasati za neku od stranaka koje neće saradnju sa Dps-om. Nema niko dilemu da je Cakan formirao stranku da bi pomogao Dps-u da i dalje opstane na vlasti a što je najtragičnije time će se dati "vjetar u jedra" opstanku Dps-a na državnom nivou. To je isti princip koji se primjenio prije nekoliko godina u H.Novom kada je lokalni tajkun Slobodan Radović Krušo spasavao Dps.
15.05.2018 08:09
RR
RR: Mislite li da je ova lista toliko značajna?
15.05.2018 13:28
Barski parapet
Barski parapet: Realne probleme treba riješiti a ne megalomanska obećanja, milioni, kamioni, kuke dobrote i ostala sprdnja. A važi. Biram Bar jedini pričaju sa ljudima i ne obećavaju ništa što nije realno ispuniti. Bravo Barani moji!
15.05.2018 16:52
3-B
3-B: Biram Bar su prevaranti
15.05.2018 17:39
Sceptic
Sceptic: Reče Cakan koji podrza Subašića pa ga odmah smijeni. Cakan u vlast po svaku cijenu i bezuslovno. Garant! I dosljedno!
15.05.2018 19:10
Adidas
Adidas: Ima li kakve akcije na patike prije izbora? I, da, i ovi i SD rade za DPS.
15.05.2018 19:22
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar