Ћирилица Latinica
02.12.2019.
Politika

Demokrate Bar: Tufegdžiću novi mandat

Autor: Redakcija 8 Ostavite komentar

Dragan Tufegdžić, dosadašnji predsjednik OO Demokrata u Baru ponovo je juče izabran na tu funkciju.

Konvencija barskih Demokrata održana je hotelu "Topolica", a reizabrani šef Opštinskog odbora kazao je da su Demokrate u Baru svojom doslednošću, ne skrećući sa ucrtanog puta, ma koliko to nekada teško bilo, izgradili čvrste temelje u Baru.

"Bili smo uz građane uvijek kada je trebalo, ne zarad političkih poena, nego zato što smo i mi građani ovoga lijepog grada, iskrenog uvjerenja da činimo ispravne stvari za nas, naš Bar, a i za budućnost naše djece“ - kazao je Tufegdžić.

Na konvenciji su, pored ostalih, govorili i lider Demokrata Aleksa Bečić, te predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević.

Novi Opštinski odbor Demokrata u Baru ima 50 članova.

 

Komentari
Bodin
Bodin: Ovo je pravi opoziconar koji misli dobro svojoj Crnoj Gori, podržava NATO integracije, ne spori DUKLJANSKU utvrđenost Crne Gore, ne ide kod Amfilohija u srpsku crkvu već podržava svog VLADIKU MIHAILA I SVETU CRNOGORSKU PRAVOSLAVNU CRKVU. Ne zamjeram nikome ko glasa Demokrate, iako je DPS uvijek najbolje što Crna Gora ima !!!
02.12.2019 11:05
Miris Tamjana
Miris Tamjana: Mislila sam da je ovaj portal zabranjen za sorošoide i dukljanoide .... I vi ste izgleda postali Demokrate.
02.12.2019 11:07
Zaim
Zaim: Dobra stranka. Svi sU dobri koga podrži američka ambasada i NATO. Dušmani koji su sa Moskvom i Beogradom dalje od Bara i Crne Gore.
02.12.2019 11:12
Биља
Биља: Ови су проваљени, највећа превара опозицији и Црној Гори, убачени и финансирани из Вашингтона и Ватикана
02.12.2019 11:45
Vlahovic
Vlahovic: Jedino su ovi gori od DPS-a. Jedino su oni spremniji da predaju i prodaju sve što ima Crna Gora. Njihova deviza je vlast po svaku cijenu. Lično bogaćenje kao osnova programa. Osnovala ih UDBA kao kozmetičku zamjenu za DPS. Rade obavještajne službe, ali rade i kontraobavještajne, sve se zna ljudići....
02.12.2019 12:02
Права Црна Гора
Права Црна Гора: Може ли неко компетентан да објасни зашто је Марко Милачић угасио странку Права Црна Гора, нарочито у Бару ? Да ли су баш сви отишли са Дајковићем у Фронт, или што је у питању ?
02.12.2019 12:41
Transparentno
Transparentno: Imena kolege, imena 50 članova odbora - ako ih imate!
02.12.2019 12:55
pravas
pravas: @Prava Crna Gora Prava se raspala u Baru, napustili smo svi iz odbora, a Soskicka nece da vrati mandat. Nego kako su radili svima iza ledja tako su docekali, kupili su je za mandat i treba da ga zadrzi. A partija se raspada zbog Markove sujete i pohlepe.
05.12.2019 23:28
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar