Ћирилица Latinica
16.06.2020.
Politika

DF Bara: Sloboda je blizu, bogoborce će prekriti prašina i zaborav!

Autor: Redakcija 8 Ostavite komentar

Demokratski front Bara snažno osuđuje progon i šikaniranje sveštenstva SPC u ovoj  opštini i cijeloj Crnoj Gori od strane aktuelne vlasti.

Hapšenja, privođenja, progoni i ponižavanja crkvenih ljudi,podsjećaju iz ovog političkog saveza, bila su manir nekih davnih vremena, za koja se vjerovalo da su prošlost.

"Međutim, svjedoci smo da su najsramnije aveti tih vremena ponovljene u njihovim ideološkim nasljednicima oličenim u DPS-u i SD-u.
Ipak, udar i pritisak raznih režima na Crkvu nisu novost i nisu nešto što ona nema u svom trajanju starom dvije hiljade godina. I uvijek je bilo isto- Crkva je nastavila da živi i traje, a bogoborni režimi su nestajali i prekrivala ih, prvo prašina sramote, a onda zaborava. Ne treba sumnjati da će tako biti i ovoga puta" - poručuju iz DF-a Bara.

Kako su podvukli, iz DF-a, oni koji su, u svojoj pomahnitalosti, krenuli da otimaju i da ruše hramove i svetinje, da progone Crkvu, krenuli su ustvari na narod, jer je Crkvi Božjoj Hristos glava, a narod tijelo, a ko može dobiti rat protiv Boga i protiv naroda? Uostalom, narod Crne Gore sabrao se na litijama, koje opet počinju i koje su svojom masovnošću i svojom snagom već pobijedile mračnog diktatora i njegove horde.

"Ta pobjeda je temelj na kome će se graditi nova Crna Gora, kao zemlja pravde, a ne besudnosti. Zato pozivamo sve činovnike režima, obične ljude koji pošteno i časno obavljaju svoj posao, da ne učestvuju u progonu svoje Crkve i da ne navlače prokletstvo i sramotu na sebe i svoje porodice zarad mračnih interesa male grupe ljudi na vlasti. Sloboda je blizu i do nje treba učiniti samo mali napor - ne osramotiti se.
Demokratski front će, kao i uvijek biti uz svoju Crkvu i svoj narod. NE DAMO SVETINJE!" - zaključuje se u saopštenju DF-a Bara.

Komentari
Iva
Iva: Bravo za DF.Uz svoj narod i svoju Crkvu uvijek!
16.06.2020 07:09
Za df
Za df: Uz svoju 🏰i svoj🇷🇸narod??? Mozete ali ne zaboravite da je ovo 🇲🇪🇲🇪🇲🇪I ovdje su nasi zakoni "pamet" u glavu i 🤫🤫🤫🇷🇸. Pazite zeludac da ne prodjete kao "mandic" 😉 😉 😉
16.06.2020 09:13
Za. DF. Ovce
Za. DF. Ovce: Ko bi normalan vama dao da vodite jednu ovako uredjenu drzavu koja je u NATO savez i jednom nogom u evropsku uniju. Vi ste jos u 18 vijek vi mozete samo neka plemena da vodite i tu se bi izmedju sebe zakrvili ko ce da bude glavni dali Andrija kolenica ili pipun ili medo koji je oprobao sve stranke i sad jadan nezna ni dje je ni sto da radi. Anu micite se pogani jedna u misju rupu i bez talasanja.
16.06.2020 14:06
Enis
Enis: Za ovoga bezimenog ovna,u koji ste vi vijek zivota ti,aj ne laprdaj. Eo vidjelu smo sto uradiste u ovije 30 godina...ocemo opet da nabrajamo afere ???
16.06.2020 15:45
Za ovoga sto pise o DF
Za ovoga sto pise o DF: Tacno se vidi tvoj nivo inteligencije vidi se koliko si nacitana osoba . Vjerujem da jedinu knjigu koju si procitao je knjiga o DZUNGLI , kad ti je ovo uredjena zemlja dalje od Sutomora nisi isao. Vidim da ti je ponos Milo iLOPOVSKA PARTIJA KRIMINALACA stvarno jadno i bijedno. Covjek koji je pokrao citavu zemlju tebi je ponos e mozes misliti koji si ti BIDON. Dok je takve osobe glasaju za ovog KLEPTOMANA nema zime za njega .posle izbora neces imati leba da jedes BRAVU MILOGORSKI.
16.06.2020 23:15
Prc mne
Prc mne: Podukljice,jos malo i pa-pa
17.06.2020 20:32
Dzoni
Dzoni: Jedini nazadni koji su u c g su siptari rozajci vehabije
19.06.2020 22:57
Kaco
Kaco: Za Džonija, zaboravio si četnike-srbende koji avetaj po CG
20.06.2020 18:09
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar