Ћирилица Latinica
13.11.2021.
Politika

DF nije po mjeri Amerikanaca, Eksobar traži samo slijepe poslušnike i izdajnike

Autor: Redakcija 16 Ostavite komentar

Da SAD nikada nijesu bile ni prijatelj ni istinski saveznik Crne Gore - opšte je poznato. Da to jesu, ne bi njihovi izlaslanici do te mjere ugrožavali crnogorsku nezavisnost do mjere da izričito insistiraju da oni upravljaju Vladom Crne Gore i diktiraju drupštveno-političke procese u ovoj maloj i opustošenoj državi.

Oni koji su pobijedili na izborima 30.avgusta prošle godine i osvojili ubjedljivo najveći broj mandata u okviru nove većine u parlamentu, po kategoričnoj volji i odluci ambasade SAD u Crnoj Gori - ne mogu biti ne samo okosnica Vlade Crne Gore već ni njen dio.

Tako je američki izaslanik Gabrijel Eskobar  rekao eksplicitno ovih dana da DF nije partner SAD, jasno implicirajući da Bajdenova administracija insistira isključivo na slijepim poslušnicima koji će bespogovrno izvršavati naloge iz Vašingtona, i na izdajnicima crnogorskih interesa, a u aktuelnoj Vladi koja nema podršku 38 od 41 poslanika aktuelne većine, definitivno je veliki broj takvih, na čelu sa premijerom Zdravkom Krivokapićem.

DF nije ostao dužan ekstremisti Eskobaru, kome nije po volji raspoloženja građana Crne Gore koje su pokazali na poslednjim parlamentarnim izborima.

"Dobro, ni ovaj uspavani komunista Bajden nije naš partner, poručio je predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

“SAD više nijesu parametar za demokratiju. Globalna duboka država je pokrala izbore u SAD i dovela ovog uspavanog lika da glumi predsjednika. Za mene Predsjednik pravih SAD, patriota, demokrata, vizionar je Donald Tramp. Naš partner u SAD je Republikanska stranka”, naglasio je Medojević na Fejsbuku.

Poručio je i da DF zna da su "na izborima u Ambasadi SAD" - izgubili.

“Ali i Eskobar bi trebao da zna da smo na izborima u suverenoj i nezavisnoj Crnoj Gori pobijedili. Bez prevara i krađa. Programom, ideologijom i liderima”, ocijenio je on.

 

Komentari
Savić Savalja
Savić Savalja: Medojevicu Ti si bolestan čovjek _ sa ovakvim pisanjem necemo daleko stići mi smo mali moramo balansirati i prema Rusiji i prema Americi inače nevalja nam rabota
13.11.2021 09:34
ДФ и тачка
ДФ и тачка: ДФ је патриотски бренд. То су доказани борци за праве вриједности. Повраћа ми се на људе који изговоа властити кукавичлук и урођено полтронство изналазе у ратобирној реторици и политици лидера ДФ-а. Такви би вјеру мијењали без размљишљања само гузици да им затреба
13.11.2021 09:46
Rodjo
Rodjo: "Biti američki neprijatelj je opasno, ali biti američki prijatelj je pogubno“. To je rekao Kisindzer, nije ni Slobo Milosevic ni Andrija Mandic. Sve jasno. A ti Dritane i Zdravko izdajnici i spijuni, imajte to na umu
13.11.2021 09:48
Sotonići
Sotonići: Ako je CG nezavizna zemlja zasto Zdravko i Dritan vise vremena provode u ambasadi Amerike nego u Vladi i u svojoj kuci?
13.11.2021 09:50
Ilhan
Ilhan: Za DF ne bih glasao iz ideoloskih razloga ali imam respket jer su nepokorni. Neprijatelj muslimana i pravoslavaca je Amerika, i oni traze samo sluge u kolonijama kao sto je Crna Gora. Otpor Americi, otpor NATO okupaciji.
13.11.2021 09:52
Caki
Caki: Sta kaže Eskobar vezano za amanet sto nam je mitropolit Amfilohije ostavio? Srpski narod u Crnoj Gori se dijeli na onaj napaćeni koji čuva tekovine i ovaj moderni koji voli fotelje i sendviče. Njegoš je takve u svojem vremenu nazivao POTURICE!
13.11.2021 10:51
Nole
Nole: A bojim se napraviće za ovaj narod Df patriote čudo. Procvetaće cg pod njihovom vlašću kao dosad u Opštinama đe su bili vlast. Oni se samo partijski uhljebljuju kao Dps pljačkaši
13.11.2021 18:58
Za Ove
Za Ove : Isto sto 🐕🐕🐕i srbija traze od df🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑😂😂😂😂
13.11.2021 20:03
Za.Sotonice
Za.Sotonice: Zdravko i Dritan u americku ambasadu a vojvoda Andrija i serdar pipun ostadose na relaciju PG - BGD i koja je tu sad razlika pametnjakovicu.
14.11.2021 00:00
Гаврилое
Гаврилое: Да смо балансирали у доба Петровића Бог сами зна да ли би нас уопште и било!Драги мој “ балансирање” је меки пристанак да слушаш што ти други намеће! Додуше нема више Правих Црногораца него Нових и Салонских као Дон Мило! Укради мало ође мало онамо само да се Америка не наљути! Брука и Срамота ето то је данас Црна Гора!
14.11.2021 04:11
XYZ
XYZ: A što su DF "patriote" trčale po svoje mišljenje u Beograd??? Pa i ptice na grani znaju,a ne EU i SAD,da je njima Crna Gora u drugom planu.Bitno je sprovoditi lude ideje despota iz Beograda i zavađati narod. Od njihovog "patriotizma" Crna Gora samo može nazadovati.
14.11.2021 23:22
XYZ
XYZ: E crni Caki...samo se vi bavite amanetima i izmišljenim napaćenim narodima.Baveći se mitologijom (u 21.vijeku???),prebrojavanjem ko je veći Srbin,Crnogorac ...na kakvu budućnost vaš djece računate???
14.11.2021 23:46
Za.Caki
Za.Caki: Kazes da su se u Njegosevo vrijeme zvali poturice a sad su moderne posrbice isti kurac drugo pakovanje a bravusane sto ti mislis o tome ako imas sa cim da mislis.
16.11.2021 08:09
Ringo star
Ringo star: “Ali i Eskobar bi trebao da zna da smo na izborima u suverenoj i nezavisnoj Crnoj Gori pobijedili. Ali dobro zna, da vam je stalo samo do fotelja i da vas savjetuje onaj dječak iz Beograda, koji ne zna ko mu glavu nosi.Momci, neće da može, pročitana ste knjiga.Na sledećim izborima neće vas više biti na mapi političkih partija.Boli vas ona stvar za CG, samo za svoje birače i uvlačenje Vučku.To ne biva.
16.11.2021 10:06
rolls royce
rolls royce: Da je SAD bio prijatelj i istinski saveznik Crne Gore, nikada ne bi bili okupirani od strane francuza i srba.Da to jesu, sada bi imali svog kralja, a DF-a i SPC ne bi bilo u Crnoj Gori.
16.11.2021 19:17
Spičanin
Spičanin: Svako normalan, neće podržati one koji savjete za vođenje svoje države traže kod Vučka u Biogradu.Zato piši kući propalo.To kako ste vi dobili izbore i zbog koga čuće se na sledećim izborima, kad nećete preći cenzus, baš zbog toga što ste tuđa kuća.A baš smo se ponadali da ćete ove tridesetogodišnje lupeže počistiti s lica zemlje.
19.11.2021 08:27
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar