Ћирилица Latinica
14.04.2021.
Politika

DF: Srećno svima koji hoće sa šefom mafije, namjere su jasne

Autor: Redakcija 9 Ostavite komentar

Demokratski front iskazuje nemjerljivo zadovoljstvo stavom Mila Đukanovića da u našem političkom savezu ne prepoznaje budućeg koalicionog partnera, kao što je to prepoznao u Zdravku Krivokapiću i drugim, manjim činiocima parlamentarne većine, poručuju iz ovog političkog saveza.

Kako ističu, Đukanović je sinoć i zvanično na okupiranom Javnom servisu otpočeo sa potragom za novim političkim saveznicima i neka im je svima srećno koji žele koaliciju s njim.

“Upravo je ovim pozivom neformalni šef mafije u Crnoj Gori još jednom potvrdio da je DF snažna brana njegovom povratku na vlast i da se jedino plaši naše beskompromisnosti i odlučnosti. Sinoć je i posljednjem laiku jasno da Milo Đukanović želi kroz partnerstvo sa dijelom parlamentarne veićne da odbrani ključne interese jedne omanje grupe ljudi koja je pustošila i kriminalizovala Crnu Goru punih trideset godina. A najzad smo od Đukanovića dobili i pojašnjenje da je sintagma “pećinski nacionalizam” koju su proteklih godina upotrebljavali neki drugi politički subjekti u napadima na DF, u stvari njegov autentični izum, iako je upravo predsjednik DPS-a u septembru prošle godine pozivao svoje pristalice u šumu i na ustanak”, poručuju iz DF-a.

Kako ističu, kada su prekjuče u pokušaju da očuvaju jedinstvo Vlade i pomire premijera Zdravka Krivokapića i ministra Leposavića, doznali da su se tajno sastajali Krivokapić, Bečić i Đukanović postavili su samo jedno logično pitanje: “o čemu ste to razgovarali?

” I nije nam jasno šta je neobično u tome da politički partneri iz većine koja podržava Vladu imaju informacije o sastancima sa političkim protivnicima. Posle grubog odbijanja od strane premijera da se upoznamo sa postignutim dogovorima sa tajnog sastanka Đukanovića i Krivokapića, sljedećeg dana su otpočeli združeni napadi na DF, i to nije prvi put. Odmah su dovedeni u pitanje ponovo dogovoreni tužilački zakoni, a istovremeno se raznim manevrima izbjegava formiranje nove vlasti u Nikšiću.

Dakle, na primjeru Nikšića se uspostavlja neki novi, do sada nepoznati „princip” , kako bi se problematizovalo i čak dovelo u pitanje obećanje koje smo dali gradjanima da ćemo u tom gradu pobijediti i oteti ga iz ruku kriminalne hobotnice DPS-a”, dodaju oni.

Komentari
Ivana
Ivana: Jedini neukaljani ste vi iz DF-a. Bila sam kriticna cesto, ali se zaista kajem iskreno u ove dane posta i molim za oprostaj, svi smo gresni. Narod vidi da ste jedini ozbiljni vi, ovo drugo je stvarno buckuris tezak. Napred DF. URA i Demokrate su podvala Srbima.
14.04.2021 13:15
Za. Ivanu
Za. Ivanu: Ivana djavoli te pozobali jesi li ovo sama smislila ili ti je neko sapnuo. Sta se to vojvoda uspandrcao bjeze mu glasaci kao od kuge. Dok god je ova trojka na celu za front nema boljitka ispusene lule u penziju omladina u rangu Becica, Dritana, Kovacevica, Koprivice i ostalih iz tog ranga ima nade za front s tim da im centrala bude u CG a ne u Srbiju i da rade svi zajedno na pomirenju ovog ojadjenog naroda. Svaka cast Beogradu, Sarajevu, Tirani, Zagrebu Rimu. Moskvi mi moramo voljeti nase malo je ali je nase rezervnu drzavu nemamo susjede postujmo kolko oni nas postuju.
14.04.2021 13:32
Zeljko
Zeljko: Frontovci naprijed ostali stoj mirni.
14.04.2021 13:40
Za mandica
Za mandica : Milo zove u" sumu"🏞️🏞️🏞️??? Ti si prvi zaprijetio sa iskopavanjem"🔫🔫🔫🔫!!! 🤫 🤫 🤫 🤫 🤫 🇲🇪💓🇲🇪💓🇲🇪
14.04.2021 13:52
Goja
Goja: A da ce sjahat vise I Vi I sef mafije Milo trideset godina Vas gledamo, ajte zajedno u penziju sa njim kumim Vas kapom, pustite vise ovaj muceni narod
14.04.2021 15:53
Kaća
Kaća: Da si dobar bio ne bi 30 godina bio opozicija ne pravdaj se Milom grdjega od tebe nema potrčko tudjih državnika
14.04.2021 16:59
Bred Pit (Pipun)
Bred Pit (Pipun) : Kako se ovaj knezevic ne opasulji i ne vidi ono sto svi vide da su Frontu kamen oko vrata ova dva vjecna gubitnika vojvoda i medo i da se distancira od njih ako misli da ide naprijed ili sa njima u ambis. Pipune u pamet se dok jos ima vremena.
14.04.2021 20:38
Bordero
Bordero: DF jedan I jedini da nije bilo fantoma sami bi I formirali vlast.Svaka im cast prava strana pobjednicka strana D F.
14.04.2021 21:35
Miralem
Miralem: Na žalost i ti vojvodo slušaš jednog šefamafije, ali u ranki ti Srbiji.Poslušaj malo što narod tamo govori i što doživljava od Acike i brata mu...
15.04.2021 11:31
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar