Ћирилица Latinica
06.09.2021.
Politika

DNP: Mržnjom prema patrijarhu Spičanović pokazala šta misli o sugrađanima koji su vjernici

Autor: Redakcija 13 Ostavite komentar

Opštinski odbor Demokratske narodne partije zatražio je hitnu ostavku potpredsjednice opštine Bar, zbog nedoličnog ponašanja i vrijeđanja patrijarha Srpske pravoslavne crkve Porfirija.

Podsjetimo, Tanja Spičanović, potpredsjednica Opštine Bar, prokomentarisala je riječu "mrš" tekst kojim je prenešena izjava patrijarha srpskog o tome kako je snajperskom puškom planirano da se spriječi ustoličenje mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija na Cetinju.

"U moru incidenata u kojima je Tanja Spičanović širila nacionalnu i vjersku mržnju ovaj je sigurno najveći. Tanja Spičanović je time što je sa jednim "mrš" ispratila srpskog patrijarha pokazala i što misli o svojim sugrađanima, vjernicima Srpske pravoslavne crkve.

Na funkciji na kojoj se nalazi Spičanović mora biti u službi svih građana, a iz njenih javnih nastupa jasno je da nije u stanju da obavlja svoju dužnost na pravi način, te iz tog razloga već danas treba da podnese ostavku. Ukoliko to ne učini pozivamo predsjednika opštine Bar i Skupštinu opštine Bar da pokrenu postupak razrješenja Spičanović sa pozicije potpredsjesnice opštine, jer osoba koja vrijeđa najveće crkvene velikodostojnike a time i građane Bara i Crne Gore, koji su vjernici Srpske pravoslavne crkve ne zaslužuje da bude na funkciji u Baru.

Zato joj poručujemo da ne čeka maj da je mi smijenimo, već da se već danas rastaje sa funkcijom" - poručuju iz DNP-a.

Komentari
RADA
RADA: SVAKA JOJ ČAST, BRANI SVOJ NAROD. ŠTO ĆE SRBIJANSKI POP NA CETINJE? TREBALO JE DA PODGRIJEUSIJANU MASU. MNOGO JE GORE ŠTO JE NA SILU STIGAO HELIKOPTEROM U PRATNJI POLICIJE, KOME ZA TO TREBA TRAŽITI OSTAVKU.
06.09.2021 12:39
Перјаник
Перјаник: Ова је и на Цетиње позната као људсковина 😂
06.09.2021 12:46
Mark
Mark: Daj sama ostavku metlo
06.09.2021 13:01
Lili
Lili: Bolest ne bira!a ti rado uzmi malo istoriju i prouci, cisto da znas sta ce na Cetinje koji pop. I procitaj ko je gradio taj manastir i sve ostale po C.G.
06.09.2021 13:56
Saki
Saki: Brani ona drzavu sestim prstom.
06.09.2021 14:58
Nadbiskup barski i primas Srpski
Nadbiskup barski i primas Srpski: Rijetko odvratna ženica.
06.09.2021 16:29
Baranka
Baranka: Olos jedna ,djavolja sluskinja...
06.09.2021 21:04
Gazimestan
Gazimestan: Samo vi lajte i pisajte uz vjetar jos cete vi nju gledati i slusati takav vam je horoskop.Custe li da ta dva popa ikad izgovorise rijec Crnogorci ne niti cete cuti i sta onda traze po Crnoj gori da huskaju brata na brata teraj bre sotone kod vucka pa neka ih salje na svetu srpsku zemlju Kosovo ako im basta a ne se kurce po Crnoj gori.More sikter boje vam se ne vidjelo.
06.09.2021 23:50
BR.CT. KOMITA
BR.CT. KOMITA: Cudan ste vi narod smeta vam sto je spicanovicka rekla popu mrs a niko od vas koji sebe prekrstiste u srbe ali vam je drzava Crna gora nikad ne skrenuste paznju ni ristu ni ovim popovima da ne vrijedjaju Crnogorce razno raznim pogrdnim imenima i vi ste kao nasa braca vi ste izrodi ako smo mi talijanska kopilad onda ste vi turska kopilad tj.ukrstanje turaka i srba u 500 godina izrodila je nebeski narod.
07.09.2021 01:47
Miso
Miso: Koliko su samo pokrali državu muž njen i ona ali se nadam da će pravda zakucati i na njihova vrata
07.09.2021 08:22
Milka
Milka: Da je ostala kafe kuvarica..sve bi srbe potrovala kafom ,da joj se moze.Zlo u zenskom obliku.
07.09.2021 12:16
Za radu
Za radu: E kami ti u glavu!!!zar se ovako brani država i od koga je brani ovakvim fašističkim izjavama?!! Brani ona oteto i opljačkano što su muž i ona stekli pljačkom,švercom cigareta sa bracom košarkasima i kozna čega sve ne!!e to ona brani!!odakle svo ono bogatstvo??biće od plate??a i ova dvojca gore pomenuta ce kao i spičkanovići bogu na ispovjest,da vrate popljačkano i oteto narodu pa via spuž na višedeceniski odmor!!!ajde bre,niko nije lud.čitav bar a i crna gora zna šta su fukare činjele i kako su se obogatili
07.09.2021 13:30
Dijana
Dijana: Mora i da je se i rodjena majka stidi... Jer,s obzirom na to, kakav je njen odgovor, ne znam kako ce od od blata koje je stavila na sebe, moci da seta medju nama, njenim sugradjanima....Verujem da je, pored svog nevaspitanja i neljudskosti, mazohista pa voli da je ljudi pljulju i da se svima zgadi. Spičanovićka, ljudski izrode, otidji negde na odmor dok te svi ne zaboravimo, a brzo cemo,ne brini, jer si nebitna!
07.09.2021 16:41
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar