Ћирилица Latinica
07.02.2018.
Politika

DPS Bar odgovorio DF-u: Budva, Kotor i Herceg Novi su “plodovi” vašeg rada

Autor: Redakcija 16 Ostavite komentar

Na jučerašnje saopštenje Demokratskog fronta, koje je “Barski portal” objavio pod naslovom “DF pozvao ostatak opozicije da udruženo sruše DPS u Baru”danas je reagovao Opštinski odbor Demokratske partije socijalista.

Reagovanje koje nam je dostavljeno objavljujemo integralno…

“Kako su završili prošlu 2017. godinu bajkovitim izjavama o tome kako će oni pospješiti rad gradskih preduzeća kad dođu na vlast poslije lokalnih izbora, iz DF-a Bar, nastavili su 2018. godinu u istom maniru. Suočeni sa padom podrške i sve manjom popularnošću i povjerenjem koje uživaju kod građana Bara, pokušavaju na sve načine ostati na političkoj sceni grada Bara.

Ovog puta ugledajući se na kolege sa državnog nivoa, pribjegli su javnom pozivu drugim opozicionim partijama na ujedinjenje ili bolje rečeno spas od potpune propasti i debakla na predstojećim izborima. Po sopstvenom priznanju “uprkos ideološkim razlikama”, a možemo reći i nespojivim, pozivaju opozicione stranke na ujedinjenje, vjerovatno sa željom za pobjedom na predstojećim lokalnim izborima.

Sve sa ciljem kako bi građanima Bara pokazali da se nestručno i neuspješno vodi jedna opština. To ste već imali prilike demonstrirati u Budvi, Kotoru i Herceg Novom, gdje svi gledamo “plodove” vaše vlasti, na veliku žalost građana tih opština.

Već sada možemo čvrsto da vam obećamo da sa Barom to neće biti slučaj.
Za razliku od vas gospodo iz DF-a, vladajuća većina, koju predvodi naša partija, sa koalicionim partnerima, kako na državnom, tako i na lokalnom nivou, svakodnevno ulaže napore kako bi građanima Bara pružili uslove za što kvalitetniji život. Milionske investicije koje su realizovane na teritoriji barske opštine u proteklom periodu samo su jedan od pokazatelja našeg rada i naših rezultata.

Izjavljujete da se “snažno zalažete da se penzionerima iz Bara dodijeli lokacija na kojoj bi izgradili zgradu”, ali vaše riječi i vaša djela su nespojive suprotnosti, taman toliko koliko i ideološka opredijeljenja vas i onih koje pozivate u opozicioni savez. Jedini cilj vam je pokušaj da se ugrozi DPS pa makar i preko leđa građana Bara, ovog puta penzionera. Ali sve će, još jednom, po ko zna koji put, ostati samo na pokušaju.

Riječi da je DPS postao svjesan kako kažete “izvjesnog poraza u Baru”, demantuje prije svega izborni rezultat DPS-a ostvaren na parlametarnim izborima u Baru od 9.273 osvojena glasa, što je više za 5.355 glasova od onog koji ste vi ostvarili!

Krajnje je vrijeme da se okanete demagogije i bajki. Shvatite da će DPS sa svojim koalicionim partnerima i u narednom periodu činiti vlast u gradu pod Rumijom.
A vi se posvetite nekim drugim aktivnostima jer vam politika ne ide od ruke. Sve što ste do sada radili je –eksperiment, ali sa pogubnim posledicama” – stoji u reagovanju barskog DPS-a.

DF je juče pozvao opozicione stranke u Baru na pozornost, “jer je DPS postao svjestan izvjesnog poraza na lokalnim izborima koji se održavaju na proljeće, i, po ustaljenom maniru, na sve načine nastoji da sačuva vlast, ne prezajući od najbrutalnijih zloupotreba opštinskih i državnih resursa”.

Kako je u ime DF-a saopštio mr Dejan Đurović, “bez obzira na ideološke razlike, opozicija u Baru ima rijetku priliku da relativno lako ovoga puta počisti sa vlasti stranku Mila Đukanovića”.

Đurović je kazao i da “DF kao najveći opozicioni subjekt u gradu smatra da udruženim snagama opozicija mora i može da izdejstvuje neophodne promjene na nivou grada”.

Komentari
Велингтон
Велингтон: Слика све говори о њиховом" раду,бризи и поштењи" : корумпирани доктори и млађи и старији , женске лаког морала, фалсификатори "научних радова" ,татини и мамини синови са туђим парама ,фотељаши,зеленаши, дилетанти и остале потрпезне кучке.... Барани их именом знају. Елем, а о "просперитету" Бара више и слијепци виде из приложеног хахаах. Бљак!
07.02.2018 15:58
Ilija Đurišić
Ilija Đurišić : vi ćete nam obraz sačuvat "junaci"!!! DF POBJEĐUJE I U BARU!!!!
07.02.2018 16:01
baranin
baranin: Dosta je bilo laganja DPS a! Glasacu opoziciju jer me ovi lazu da ce mi zaposlit zenu i otpisat 200 e struje.
07.02.2018 16:01
Nisavic
Nisavic: Kakav gadluk na ovoj slici. Uzas. Ja sam clansku kartu ove prezervativ stranke odavno zapalio!!!
07.02.2018 16:35
Bivsi dps- ovac
Bivsi dps- ovac: Vidi ove prevarnte...
07.02.2018 16:49
Djukić- stari bar
Djukić- stari bar: jel realno da se pojavljuju ovi kad znamo ko su i još da pričaju nešto...
07.02.2018 16:57
Vita Jela
Vita Jela: Je li ovo onaj tuljan Mitar Radonjic na slici sa ovima iz DPS sekte? Onaj sto je formirao na fb grupu Za istragu posrbica???? Pa on je presao u SDP valjda. Ili je u medjuvremnu nasao i sedmu stranku po redu? Objasnite...
07.02.2018 17:00
nermin -mrkojevići
nermin -mrkojevići: za dps sam, ali ovi ljudi samo štete partiji u br...
07.02.2018 17:01
CAVEZ
CAVEZ: BEZ FANTOMA I BRACE IZ LUKSEMURGA I NARAVNO VASEGA BRATA CAKANA TJ BARSKOG DRAGA DJUROVICA DPS UBEDLJIVO GUBI, BARANI SE STIDE DA KAZU DA VAS GLASAJU,,,,OD MUKE I VASIH UCJENA. SRAM VAS BILO. BAR DA CUTITE.
07.02.2018 17:04
Alamunja
Alamunja: Dje su oni veliki srbi na sliku što se prodadoše kod zarije u luku??
07.02.2018 17:14
cudo
cudo: Obraza bez... Sto je ostalo jos da unistite i prodate? Pominjete Budvu, Kotor, Herceg Novi,, gradove dje ste pored svih ucjena izgubili. Pomenite i Berane dje ste cijeli drzavni aparat ukljucili i izgubili. Opozicija nam je losa, razjedinjena, a i takva vas pobjedjuje. A ove bivse Srbe cuva Zarija za ove sad izbore. Sad ce oni da barjace.
08.02.2018 01:13
Dzigi bar
Dzigi bar: Ovi na sliku su svi koji su jedva zavrsili skole a zaposleni su u nabolje drzavne kancelarijiske poslove i ako ima mnogo pametnijih i kvalitetnijih ljudi.ali su ovo mamini i tatini sinovi iz dps. Toliko.pozdrav
08.02.2018 14:10
delije spic
delije spic: Kakve gromade ljudske imamo priliku da vidimo na prilozenoj slici!Pored svih tih ljigavaca mutavaca istice se sutomorski magistrirani prevarant i lopov Mitar Radonjic javno poznati priznat drustveni parazit i ljudska ameba pardon nema ljudskosti
11.02.2018 12:08
DPS BOT
DPS BOT: Mitar Radonjic hahahahaaa Kakva dileja u DPS.Lik koji ne smije u svom mjestu dje je odrasta njusku provirit jer je zajebao i prevario mnogo ljudi.Podguzna muva DPS partije u baru.Kakva partija takvi clanovi.
11.02.2018 14:59
Vasko sa stare raskrsnice srbin
Vasko sa stare raskrsnice srbin: Mislim da biti član dps nije čast nego sramota kada bi se gradjani s posebno starosjedioci izjasnili o pojedinačnim zaslugama barana mislim da bi najgore prošli sramotni dpsovci i jusufovci najveći lopovi bi bili zna se ko
05.11.2018 19:01
Vasko sa stare raskrsnice srbin
Vasko sa stare raskrsnice srbin: Srbi u baru imaju političare. Da ih zastupaju isto klao sto su imali Indijanci u Americi treba neko da objasni zašto postoji toliki jaz između starosjedilaca i došljaka kad bi sposobni Primorci vodili privredu i pravosudje a vojsku i ost sjevernjaci
05.11.2018 19:11
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar