Ћирилица Latinica
31.01.2020.
Politika

DPS izbrisao Radu Višnjić iz članstva još 2015.?

Autor: Redakcija 6 Ostavite komentar

Suspendovana učiteljica Osnovne škole „Jugoslavija“ iz Bara, Rada Višnjić, koja je u žižu javnosti dospjela prekjuče nakon što je uprava škole protiv nje pokrenula postupak jer su učenici na njenom času crtali štrumpfove na trobojci, kazala jeda je od 2013. godine član DPS-a, u vezi sa čime su reagovali iz barske filijale partije Mila Đukanovića.

„Budući da se učiteljica Višnjić oglasila neistinitim navodom, s očitom namjerom da svoj neprofesionalni odnos prosvjetnog radnika brani nizom manipulacija kao što to radi ovih dana, na štetu djece, njihovog slobodnog izbora, pa sad i na račun DPS-a, obavještavamo javnost da pomenuta, Rada Višnjić, nije član DPS-a i ne vodi se u našoj evidenciji od 2015. godine”, ističu iz DPS-a.

Pokušaj, kako navode iz te partije, prebacivanja svog blata na DPS, slab je trzaj loše namjere pojedinca.

„A čak i da je naš član, što na naše zadovoljstvo nije, ne bismo pravdali ni njoj ni bilo kome drugome nezakonito ponašanje, niti bili štit osobi koja je zloupotrijebila djecu u školi radi ličnog političkog dokazivanja istomišljenicima”, poručuju iz barskog DPS-a.

Komentari
Ана
Ана: Хахаха. Ови су пресмијешни. Ретроактивно је избрисали изгледа. Кад их је просула ка врећу. Сад ће и за овог Бабовића рећи да је одавно разријешен из чалнства. Бранка, ај ти си задужена за саопштења, забркај једно у свом стилу, да доктор Томан потпише.
01.02.2020 01:22
Vicko
Vicko : DPS puca po svim savovima pa su u stanju da svasta urade, e nece jos dugo, dace Bog!
01.02.2020 05:03
Istina je jedna
Istina je jedna: Pa imali bi da maknu josekolicinu sano objavite slike i snimak sa zadnjeg lozenja badnjaka u Baru..licno sam vidio jovana popovica dps mladi kadar ,nikolu Draganovog simovica dorektor mornara a tata direktor mozure, steva pejovica direktora komunalnog. ..spisak je dugacak
01.02.2020 05:15
Мики
Мики: Дпс је морална каљуга у којој су људи за сва времена изгубили и људскост и достојанство,бесповратно.Ви немате стида и срама.Вас само треба жалити.(част онима који су вам окренули леђа).
01.02.2020 08:17
Cara
Cara : Makli bi ih oni sve ali ce ostati bez vecine clanstva, bruka!
01.02.2020 09:22
Bar
Bar: Jedno mi jasno nije, pobrojaste sve iz dps i sd koji su nalagali badnjake, po tome mjerite ko je ko??? Znaci pravoslavni clan dps ili sd ne slavi bozic niti nalaze badnjake , boze pomozi kakva svijest pojedinih zato smo tu dje jesmo
02.02.2020 21:34
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar