Ћирилица Latinica
19.03.2019.
Politika

DPS: Parapolitičke organizacije maskirane u medije vode "hibridni rat" protiv nas

Autor: Redakcija 10 Ostavite komentar

Sjednica koordinatora i predsjednika mjesnih odbora DPS Bar, na kojoj je analizirana aktuelna politička situacija u Baru i Crnoj Gori, održana je sinoć u Baru.

Sastanku je prisustvovao član Izvršnog odbora DPS-a Crne Gore Goran Jevrić, koji je ocijenio da je politička situacija u Baru i Crnoj Gori stabilna, te da se mora iskoristiti ekonomski povoljna situacija u državi i opštini, za nastavak aktivnosti na realizaciji Izbornog programa naše Partije u punom kapacitetu.

Jevrić je kazao da politika DPS-a nema alternativu. On je istakao neophodnost očuvanja jedinstva među članovima na svim nivoima, što je zaštitni znak naše Partije, te da DPS kao takav nema adekvatnog političkog protivnika na crnogorskoj političkoj sceni.

Predsjednica Opštinskog odbora DPS Bar Branka Nikezić upoznala je kordinatore i predsjednike mjesnih odbora sa obavezama i zaduženjima koja predstoje u susret Opštinskoj izbornoj konferenciji.

Nikezić je istakla da će se u naredim danima intenzivirati terenske aktivnosti, i da će akcenat biti stavljen na uključivanje u rad organa Partije novih i mladih ljudi, sve u cilju obezbjeđivanja enegrije koja će DPS unaprijediti.

Bilo je riječi i o projektu izgradnje vrtića za koji je Opština Bar predložila dvije lokacije koje su u vlasništvu Vlade Crne Gore.

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević kazao je da će lokalna samouprava uložiti sve svoje napore kako bi najmlađi stanovnici našeg grada dobili novu predškolsku ustanovu.

Neizostavna tema sastanka bila je i „hibridni rat“ koji se putem određenih medija, kao vidom parapolitičke organizacije, vodi protiv aktuelne vlasti na čelu sa DPS-om, a koji je finansiran i potpomognut sa stranih i međunarodnih adresa, kako bi se vještačkim putem pokušala izazvati politička kriza u Crnoj Gori i smijenila demokratski izabrana vlast.

Opštinski odbor DPS Bar smatra da takozvani građanski protesti, iza kojih stoje svima poznata lica crnogorske opozicione političke scene, ni u kom slučaju ne predstavljaju i ne mogu predstavljati prijetnju za legitimno izabranu vlast, kao ni smetnju za dalji ekonomski i društveni razvoj Bara i Crne Gore, na putu napretka ka zacrtanim evropskim ciljevima.

Komentari
JOVAN
JOVAN: Sta kazu ovi lopovi LEGITIMNA IZABRANA VLAST po vama sigurno jeste . Dok god DPS bude imao para vlast im nece hvaliti jer treba da znate da vecina vasih glasaca glasa samo zbog 30 € koje im date za glas sto ce te raditi kad ne bude DONATORA . E takva ste vi jadna partija a jos veci vas jadnici i podrzavaju.
19.03.2019 13:33
Stevo
Stevo : Koliko treba da je Bez mozga omladina BARA da podje sa vama pa oni vide koje ste zlo napravili ovoj zemlji . Mnogo bi bitnije bilo da kompletna postava DPSa sa gazdom zavrsi u SPUZU , da njima pokazete za u buducnosti kako zavrsavaju LOPOVI KOJI UNISTE NJIHOVU ZEMLJU I BUDUCNOST.
19.03.2019 13:41
STOJAN
STOJAN: Sta kaze gos. Nikezic da trenskim radom prikupe sto vise mladih mora da ce da ih uci kako da zive a ne rade nista kao i njihov presjednik e od kradje posten gradjanin ne moze da zivi gos. Nikezic To jedino uspijeva KLEPTOMANU DJUKANOVICU i stvarno bi bilo sramota da ucis omladinu kako radi vasa partija
19.03.2019 13:49
Za Stojana
Za Stojana : Tesko mozes gos. Nikezic udariti po obrazu jer je spremna za Gospodara sve da uradi sti treba i Omladinu da uci kako nema boljeg od ovog LOPOVA. stvarno tuga i sramota masto su sve spremni ovi prevaranti.
19.03.2019 14:43
GORCILO
GORCILO: Citam i nemogu da verujem sta radi Ali Baba Branka I njenih 40 razbojnika sto je govorio pokojni Mladen Delic,, pa ljudi moji dali je ovo moguce''. Moguce u ovu banana drzavu tj. zemlju Cuda. Da li ova omladina ima roditelje pa dali oni komuniciraju sa njima pitanju li ih dje su radili dje su ostvarili penzije od cega su ih skolovali znaju li I'm roditelji kako su ovi njihovi idoli u koje se kunu dosli na vlast. Pa neka ih pitanju kako se tada desio narod I pobunio I ako su redom svi imali 1000DM a sada kad opet narod hoce da mirnim putem posalje ove lopove I krminalce tamo dje I'm je mjesto onda baba Branka kaze omladino moja protiv nas se vodi hibridni rat I nije je sramota a ona zna sve ovo o cemu ja pisem ovoj omladini koja se nije taxa bila ni rodila. A sto I'm baba Branka ne kaze koja su preduzeca u Baru tada postojala normalno nece jer se verovatno stidi sta su oni I koji zulum napravili od Barske privrede. Omladino koja nevjerujete svojim ocima ispralii su vam mozak zacorili sa po 50-100eura I vi ste zadovoljni sa mrvicama ko oni mali MISEVI. Sad cu vam nabrojati preduzeca u Kojima su radili vasi ocevi i majke a vi ih pitajte jeli to tacno ili ja lazem a takodje pitajte I baba Branku. Luka bar, Rumiju trans, Izbor Bar, Primorka-Uljara, Bar bilje, ZIB, Preko okeanska plovidba Bar, hotel Inex, korali,juzno more, Agava itd itd. Trazite ili od rukovodstva vase partije ili vasih roditelji da vas jedan dan povedu da vidite dje se nalaze ta preduzeca da vam kazu kolko su tada zaposljavali Barana I kako danas iz gledaju pa malo razmislite svojom glavom pa da vidite jeli to hibridni rat ili poreba da se ove stetocine posalju ili u Spuz ili u penziju. U pamet se omladino neka vam konacno iz dupeta dodje u glavu.
19.03.2019 15:01
Za GORCILA
Za GORCILA: Sve je druze moguce u ovu MILOGORU kad prosjecan glasac DPSa vrijedi 30 € a OVCA U ST. BAR NA PIJACU 100€ e sve ti je onda jasno .
19.03.2019 18:14
Idriz
Idriz: Nama je super Nikezicka orhanizuje zurke u Pecurice mrkojevicke za mlade dpsa i mi smo prezadovoljni , Bozo donese ostalo sto treba i nama je super bas se divno provodimo. Tako mladi dpsa uzivaju i druze se .
19.03.2019 18:18
Poltron
Poltron: Ova kretenčina od Božidara svašta priča.Budala je to prava.Zatko kretenčino prestani
19.03.2019 18:27
Vasilije
Vasilije: Izmiče se Brano magla. Čitam jutros stampu evropsku,balkansku i našu i prvi put se piše po prepoznatljivim instrukcijama da se da do znanja da je došao kraj drpsu.
22.03.2019 08:03
Cccc
Cccc: Sto moj barski portal ne piše jutros o protestima sinoćnjim i o prebijanj onog jadnika nedužnog od strane policije na Gorici?Mozda ne radite vikendom?
24.03.2019 06:04
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar