Ћирилица Latinica
05.02.2018.
Politika

DPS po starom: Hvale se da partija izvodi infrastrukturne radove a ne Opština

Autor: Redakcija 5 Ostavite komentar

Infrastrukturnim radovima koje uz brojne zamjerke mještana realizuje lokalna samouprava u Baru, ponovo se danas pohvalio Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) iz ovog grada.

„Veliki radovi u mjesnim zajednicama Bar II i Bar III na projektima u vodosnabdijevanju i tretmanu otpadnih voda, koje smo najavili početkom oktobra, uspješno se privode kraju. Pojekat koji je započeo 2016. godine na teritoriji cijele opštine Bar ušao je u završnu fazu", saopšteno  je Portalu Analitika iz barskog odbora DPS-a. 

Kako je iz vladajuće stranke saopšteno tom mediju, u Polju je završen kapitalni infrastrukturni projekat, a to je kanalizacioni kolektor u dužini od 3.721m, Tabijskom i ulicom učitelja  Blagoja Markovića u vrijednosti od 724.896,54 evra.

„U rekordnom roku su postavljene kanalizacione cijevi i urađeno je 120 šahti što je dovoljno za priključak oko 175 domaćinstava u prvoj fazi. Paralelno sa izgradnjom kanalizacionog kolektora izvršena je sanacija ulice učiteljice Anke Asanović u dužini od 700m, vrijednosti 40.000 evra“ – kazali su iz DPS-a Bar.

Kako dalje piše Analitika, uporedo sa radovima u Mjesnoj zajednici Bar II, radovi na vodovodnoj mreži i kanalizacionom kolektoru su izvođeni i u Mjesnoj zajednici Bar III. U narednih nekoliko dana u ulici Jelene Anžujske, očekuje se završetak radova na kanalizacionoj mreži u dužini od 560m i 50 priključaka, a nakon  toga i asfaltiranje tog putnog pravca u punom profilu.

U narednim danima, u zavisnosti od vremenskih prilika, očekuje se početak radova na asfaltiranju Beogradske ulice u punom profilu, od marketa „Laković“ do „Bar marketa“. Sa radovima će se nastaviti i u ulici Petra Vojvodića.

Projekat tretmana otpadnih voda je dobio visoku ocjenu kao najbolji koji je realizovan u Crnoj Gori, a finansiran iz sredstava KfW banke. Važno je napomenuti da će svi predviđeni poslovi  biti završeni i prije planiranih rokova.

“Uz zadovovoljstvo koje izražavamo završetkom ovih radova, kao kapitalni projekat možemo najaviti rješavanje pitanja vodosnabdijevanja naselja Sveti Ivan. U planu je izgradnja rezervoara na koti od 60m nadmorske visine, kapacitetima  500m3  kojim će biti riješen višegodišnji problem vodosnabdijevanja naselja Sveti Ivan, a imaće pozitivane efekte i na Donje Zaljevo, Čelugu i Polje”, ističu iz DPS-a, prenosi portal Analitika.

 

Komentari
Коле, Пинчићи
Коле, Пинчићи: Безбожници, шта очекивати од тог менталног склопа друго. Мисле да су недостижни. Тако је мислио и Жарко Павићевић, и Куљача, и Вука Голубић, и Свето Маровић, па их све Мило похапсио и тако одложио своје хапшење и хапшење оних који му дају већи проценат него што су му давали Свето, Куљача, Голубовић, Павићевић, итд... Идемо даље.
05.02.2018 13:59
Nenezic
Nenezic: Vidite samo te mudrace kako imaju visokoumne poglede. Ka da im je sve pobijeno, ne daj Boze. Ali dace i vama Bog da prolazite golgotu tezu nego gladni narod koji pljackate na svakom koraku. Nema opravdanja za masovnu pljacku koju cinite. Niti ce vam to gradjani oprostiti.
05.02.2018 14:01
Barostaranin
Barostaranin: A kad ce doci na red vidosnadbjevanje u Susnju,a da ne pricamo o kanalizaciji mudre Barske glave???
05.02.2018 15:57
Krpelj
Krpelj: U rekordnom roku su postavljene kanalizacione cijevi i izvrsena sanacija ulice Anke Djurovic? Koji ste vi idioti. Ulica nam je od jula mjeseca raskopana. Nekoliko puta je raskopavana jer strucnjaci nisu dobro prikljucke postavljali. Od cetvrtka do danas mi je auto zaglavljeno, jer retardi nisu u stanju da sanariju ulicu. Poceli da je saniraju kad je kisa krenula i ostavili je takvu danima. Ljudi su kola nagrdili, jer nisu znali da je cesta ostavljena u takvom stanju. Tacno vas treba tuziti i traziti da se naplati svaka steta. E da, ulica jos nije dobila ni prvi sloj asfalta, a vi pricate da je sanirana. Koga lazete kreteni?
05.02.2018 21:18
Sluzbenik SO Bar
Sluzbenik SO Bar: Krpelju, biraj malo rijeci. Lokalna uprava koju vodi DPS cini nadljudske napore da ucini zivot gadjana Bara dostojanstvenim. Umjesto opaski i drskih kvalifikacija mogli biste nekad i priznanje da odate. Nadam se da ce mi administratori portala pustiti komentar,posto mi ne objavljujete sve kada komentarisem
05.02.2018 23:18
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar