Ћирилица Latinica
13.10.2020.
Politika

Fuštić: Neće me niko ućutkati, namještali su mi koverte!

Autor: Redakcija 10 Ostavite komentar

Doskorašnji član Demokratske partije socijalista (DPS) i odbornik te partije u barskom parlamentu, Miloš Fuštić, koji je postao član Demokratske Crne Gore kazao je da neće biti funkcioner Demokrata.

„Pošto sam postao glavna tema, a izgleda i krivac svega lošeg što je DPS uradio, želio bih da relaksiram javnost. Demokratama niti sam tražio neku funkciju, niti su one nudile. Znači, neću biti funkcioner Demokrata“, kazao je on. Fuštić je kazao da on nije ostao u vlasti, već je iz vlasti otišao u opozicione odborničke klupe, jer kako je kazao, u Baru vlast ne vrše Demokrate, nego DPS. „Ako sam kriv samo zato sto se zovem Miloš Fuštić i što dolazim, odnosno napuštam DPS, onda mi sudite ili me ubijte. Ali odustati od bolje i pravednije Crne Gore neću“, kazao je on, prenose Vijesti.

Prema njegovim tvrdnjama organizovana je hajka na njega, koja dolazi od onih struktura koje je javno prozivao.

„Kada sam sam obavijestio javnost da napuštam DPS, a i ranije, telefon mi je bio usijan od poziva iz raznih partija da dođe kod njih ovaj omraženi Fuštić. I sada pozivam i tužilaštvo i policiju da pođu od mene i moje porodice i da ja budem primjer ako sam se ogriješio o zakon. Neka provjere i moju imovinu i kako sam radio svoj posao. Neka provjere sve slobodno i neka me stave na stub srama ako sam to zaslužio. Ja znam da je cilj oblatiti Miloša i partiju kojoj sam prišao“, kazao je Fuštić.

On je kazao da on sa Demokratama nije trgovao fukcijama, jer neće biti funkcioner partije.

„Ja samo nastavljam da radim svoj posao. A to što ću kao odbornik djelovati, to je moj slobodan izbor“, kazao je on. On je dodao da nije prmijetio da su „pojedini subjekti organizovali hajke protiv onih zamjenika ministara, direktora preduzeća i drugih javnih funkcionera, koji su ovih dana javno iz jedne poražene partije prelazili u sada pobjedničku partiju. Nije bilo hajke zato što nijesu prešli u Demokrate, već u drugi subjekt koji iz nekog razloga sada nije meta napada, jer se na Demokrate hajka organizuje upravo u tim subjektima“. On je poručio da oni koji sinhronizovano udaraju po njemu i nastave.

„Neka udaraju slobodno, neće me ućutkati. Nisu me ućutkali ni kada su mi podmetali koverte, krivične prijave, da bi me označili kao kriminalca i da bi me držali u šaci“, kazao je on.

On je kazao da je one koji su mu nudili koverte prijavio policiji.

„Ja sjutra idem na posao kao slobodan čovjek. Eto, da znate da posao imam i da mi nije potreban ni od jedne partije. Tako da neću biti funkcioner Demokrata, niti mi treba bilo kakvo uhljebljenje, a članstvo i podrška političkoj partiji je stvar slobodnog izbora i to ne može niko da mi zabrani“, zaključeno je u saopštenju.

Komentari
Kupi mi majko top!!!
Kupi mi majko top!!!: Kako te bre nije sramota ljigo jedna!!????odakle ti dzipovi,golf 7-ica koju ti zena vozi???kucerina,apartmani??od plate mozda???ćutiii!!!piii!!uporan covjek,zadedeljijo toboze glumi postenjacinu samo nebili izbegao spuz!!!!
13.10.2020 12:25
Tugomir
Tugomir: Hahaha!!ispade imun na koverte toboze...a uzeo si ih mrco,mrceni na stotine,spuzke zidine ceti biti ako bog da jedini pogled..kako te bre nije sramota da lazes???ti mislis da je citav bar avetan i blesav pa da se ne zna sto si i kako si radijo crn ti obraz jado jadni!!fujjjj
13.10.2020 12:30
Za. Tugomira
Za. Tugomira: Crn mu obraz u pravu si ali on obraza nema bas ga briga a jos anje obraza imaju ovi Becicevi pa tolko mu daju na znacaj ni da je Milo a ne ta smrdi buba ako ima zakona a nadam se bice oduzeti mu sve privilegije koje mu je DPS dao i ispratiti za Mojkovac sa kartom u jednom pravcu.
13.10.2020 13:18
Napoleon
Napoleon: Stvarno sramota ako njega Demokrate prime,ovaj je gori od onih iz kojihje preša
13.10.2020 13:24
Tro
Tro: Laze ne trepce🤣
13.10.2020 13:28
Bogdan C
Bogdan C: Pi,pi,pi gadluka!
13.10.2020 13:30
CETINJE
CETINJE: Sobzirom da je OKG-DPS stvorio DEMOKRATE I URU kao rezervni položaj da bi nastavili da i dalje vladaju a sve po instrukcijama ZAPADA ne treba se čuditi FUŠTIĆU i ostalim kao Zoranu Pajovicu i mnogima jer to rade planski da OKG-DPS i dalje ostane da vlada ali pod drugim imenom i ujedno na taj način unište DFkoji su do sad šikanirali i pokuušavali uništiti kao jedinu patriotsku i pravu opoziciju. Sad oni to vec rade sa BEČIĆEM I ABAZOVICEM koji su već obučeni u Zapadnim Ambasadama dok se DF borio protiv DPS-OKG HOBOTNOCE a istovremeno ih napadali da da rade za DPS lopove. Svaka čast mandataru KRIVOKAPIĆU kao poštenom čovjeku ali sumnjam da će se on moći izboriti sa dokazanim izdajnicima i lopovima jer dok on sastavi vladu na štetu DF-a lopovi i dalje kradu i pljačkaju C.GORU koja je i do sada preopljačkana i prezadužena a narod doveden do prosjačkog štapa.
13.10.2020 13:30
Ilija Markovic
Ilija Markovic: Gospodine Fusticu I da je sve tako kao sto kazete,nemozete izbjeci sud javnosti I pistenih gradjane Bara,koji nijesu Imali prilike ni da se zaposle,za razliku od tebe.Ali nekoliko Pitanje za tebe I javnosti.Djesi bio kad se usvajao sramnI zakon o slobodni vjeroispovijesti,djesi bio kad su hapsili jedan poslanicki klub,djesi bio kad je bio takozvani drzavni udar u reziji Katnica,Pane iSindje,djesi bio kad su make I drive clanove porodici hapsili poslanicima Df,na litije te nijesam vidio,nijesi digao glad kad su nam prijetili da se moramo navici na novu Crnu Goru inace cemo na traktore.Epa Fusticu imao si prilike da pokazes demokratski kapacitet.Ovako putuj igumane....
13.10.2020 14:40
Blecić
Blecić: E ako ovo ostane na ovome i demokrate prime u partiju i aboliraju ovu lopuzu,na sledecim izborima a bice ih ubzo ako nastave da budu drps filijala oni nece preci cenzus,sto bi rekao šojic celzijus!!ovo je dno dna a becic i ekipa su ga definitivno dotakli!!!!
13.10.2020 15:39
Sajt
Sajt: Fustic prezime koje sve govori, Pi, pi pi
16.10.2020 22:00
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar