Ћирилица Latinica
29.08.2020.
Politika

Hiljadu razloga zašto DPS gubi izbore

Autor: Redakcija 4 Ostavite komentar

Omladina Narodne koalicije "Za budućnost Crne Gore" izvela je sinoć pred Robnom kućom u Baru performans "1000 razloga zašto DPS gubi izbore", tokom koje su građani izvlačili ceduljice sa odgovorima.

"Budućnost Crne Gore je u mladim ljudima koji su časni i odani svojoj zemlji" - poručili su iz ove koalicije koja je na glasačkom listiću pod brojem 9 na izborima zakazanim za nedjelju 30.avgusta.

Tokom trajanja ovog performansa pristalice odnarođenog DPS-a pokazale su i dodatni razlog zbog čega ta partija treba da ode u arhivu. Naime, oni su na najprimitivniji mogući način dobacivali djevojakama iz Narodne koalicije "Za budućnost Crne Gore", čime su jasno prezentovali svoje stvarno lice oličeno u slabosti i najgorem kukavičluku.

"To je odraz slabosti ali i panike odlazećeg režima. Mi ostajemo dostojanstveni i istrajni u namjeri da takvu Crnu Goru mijenjamo" - poruka je omladine velike Narodne koalicije "Za budućnost Crne Gore".

 

Komentari
Danilo
Danilo: Kolona auta DPS majmunčića juče je izgledala kao posmrtna povorka. Sahranjujemo im u nedjelju zlikovačku i lopovsku partiju, pa nije ni čudo.
29.08.2020 11:07
Grk
Grk: Narodski receno, pogubili ste se od Dps-a😁
29.08.2020 11:23
Za danila
Za danila : Ono sto za druge kazes to je tvoja "slika" u ogledalu🐒🐵🐒🐵🐒jedan👌👌👌
29.08.2020 12:18
Prc mne
Prc mne: O dudukljaniiiii,gotovi ste bravi prodati,GOTOVI boranijo!
29.08.2020 22:37
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar