Ћирилица Latinica
05.04.2021.
Politika

I Mandić potvrdio: DF je čvrsto uz Leposavića, nema vraćanja u prošlost!

Autor: Redakcija 9 Ostavite komentar

Demokratski front (DF) neće podržati razrješenje ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića, saopštio je danas predsjednik Nove srpske demokratije (NSD) i jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić.

Predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić pokrenuo je postupak smjene ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića, što je izazvalo kolektivnu osudu od strane onih koji su glasali najveću listu aktuelne parlamentarne većine 30. avgusta, predvođenu sadašnjim premijerom i DF-om.

"DF je podržao vladu 4. decembra. Ta Vlada je imala našu podršku. DF će slijediti volju glasača. Mislimo da nije dobro da se raspravlja između ministra Leposavića i premijera", istakao je Mandić na konferenciji za medije u Skupštini nakon sastanka lidera parlamentarne većine.

On je kazao da su čvrsto odlučili da urade ono što su od njih tražili glasači.

"Smijenjen je totalitarni režim. Crnu Goru je zadesila politička kriza, toga ima i u Vladi. Mi, partije parlmentarne većine smo odlučili da to riješimo. Imaćemo velo brzo novi sastanak na kojem ćemo imati konkretne predoge. Danas je bila dobra atmosfera, jedna saradnja koja obećava da će se pretočiti u konkretne predloge. Raspravljali smo o temama demontiranja režima", istakao je Mandić.

On je rekao i da mnogi iz bivšeg režima koje rade u sistemu i dalje urušavaju sistem da bi povratili bivše stranke.

"Obećevamo im da se nećemo vraćati u prošlost bez obzira na izazove i probleme", rekao je Mandić.

Predsjednik Demokratske narodne partije (DNP) i jedan od lidera DF Milan Knežević rekao je da protiv Vlade radi najviše premijer Zdravko Krivokapić.

"On je doveo Vladu u krizu. Meni je veoma simptomatično da se sve dešava pod aktivnostima partiotskih snaga. Bolje je da je Krivokapić smijenio one ministre koji su glasali za DPS", rekao je Knežević.

Komentari
ND123
ND123 : DF ga je gurnuo u vatru
05.04.2021 15:26
Miralem
Miralem: Koji ste vi bolesnici da vam je znati.Taj dan kad se ova zemlja oslobodi od vas kao od lupeža iz DRPsa biće to dan slobode i sreće.Bože kako ste jadni.Umjesto, da nešto radite za boljitak ove zemlje, vama je samo opstrukcija u glavi.
05.04.2021 15:47
Za 🕔
Za 🕔: Ispadajte iz "koalicije" pada vlada i leposavic, braticka, htio to DF ili ne😁😁😁
05.04.2021 16:03
Dzoni
Dzoni : Hoce kilo I drpsovci sa in siptarima I becicem da izazovu rat u Crnoj gori to Im je plan samo da li znaju da ce se srbi braniti NECETE nas protjerivati pascadi ne
05.04.2021 17:47
Za dzonija
Za dzonija : Niko de e nidje ne "cera", postuj 🇲🇪zakone i ne omalovazavaj one sto misle"drukacije"!!! Ako ti je to previse, e PA onda👋👋👋👋👋➡️➡️➡️idi gdje ti je bolje!!! 🇲🇪JE svih nas sto je volimo💞💞🇲🇪🇲🇪💓💓✌️
05.04.2021 19:27
Za mandica
Za mandica : Oli opet da "otkopavas" 🔫⚔️🔫⚔️🔫🔫⚔️😉😉😉. Umjesto da pokusas da "pomiris" narod 🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️💞💞💞🇲🇪🇲🇪🇲🇪
05.04.2021 20:49
Вукашин
Вукашин: Подршка за Андрију Мандића будућег Предсједника Црне Горе🇷🇸а Мило лопов нека се спрема за Спуж да тамо у миру и тишини проведе остатак свог живота,заслужио је то.Нека комите обезбједе једну добру мотику за Мила,да има чиме копати кртолу и купус у Спужу,да научи како се живи од поштеног рада и десет прстију🤲,доста је крао.
05.04.2021 21:33
Za Vukasina
Za Vukasina: 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
06.04.2021 02:10
Kaco
Kaco: Za Vukašina,tebi nije dobro,pa kako jedan takav pitekantropus može biti bilo što u državi
07.04.2021 16:42
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar