Ћирилица Latinica
10.09.2018.
Politika

Izabrani potpredsjednici

Autor: Redakcija 2 Ostavite komentar

Kako je i bilo najavljeno, za potpredsjednike Opštine Bar izabrani su Tanja Spičanović (DPS) i Radomir Cakan Novaković ("Biram Bar"). Na predlog gradonačelnika Dušana Raičevića za njih je glasalo 27 odbornika lokalnog parlamenta, dok je troje bilo protiv.

Kako je u obrazloženju predloga navedeno,  Spičanović je rođena na Cetinju 1981. godine. Diplomirala je sociologiju na Filozofskom fakultetu u Nikšiću, gdje je i stekla zvanje magistra socioloških nauka.

Bila je profesorica u Gimnaziji i organizatorka praktičnog obrazovanja u Srednjoj ekonomsko-ugostiteljskoj školi, gdje je od 2015. godine obavljala dužnost direktorke.

Radomir Novaković Cakan, poznati privrednik, rođen je 1973. godine u Nišu, gdje je završio Višu ekonomsku školu. Funkciju predsjednika barskog parlamenta obavljao je od maja 2016. do juna 2018. godine.

 

(Foto:Jedro)

Komentari
malavita
malavita : Ja mislim da ćemo sa čak dva potpredsjednika biti najnaprednija opština u Montenegru. Ma vala i u Evropi! Još Cakan kad je u pitanju, mi smo medju najnaprednijim bar na Balkanu. Ali ka u prkno.
14.09.2018 08:53
Mladi i Pametni
Mladi i Pametni: Supruga nacelnika barske policije, nadzire rad opstine resorno i po vokaciji. Supruga nacelnika tajne slube barskog ogranka, nadyire iznutra. Cakan izmedju nakovanja i uzengije. Dusan, korektan lijep za vidjet, mogao bi da pliva, ali Brano Gvozdenovic ga gura uz vodu. Dao u je podrsku da bude predsjednik, ali ga je opkolio, Cakan je uslovljen i ne smije da mrda, zato je mekan i pomirljiv, da ne kazem nesto drugo. Dusan voli biznis i pare i srecom ne voli da kocka. Sve ukupno, Opstina bar je zarobljena i vode je ljudi i centri moci koji imaju iskljucivo licne interese.
24.10.2018 14:49
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar