Ћирилица Latinica
14.02.2021.
Politika

Izdajnički gest ministra spoljnih poslova, Knežević kaže da je prevazišao i Judu

Autor: Redakcija 12 Ostavite komentar

"Crna Gora i Kosovo imaju odnose utemeljene na principima uzajamnog povjerenja, dobrosusjedstva i evropskoj perspektivi", saopšteno je iz Ministarstva vanjskih poslova CG.

Ministar Đorđe Radulović razgovarao je danas sa tzv. ambasadorom lažne države "Kosovo" u Crnoj Gori Iljberom Hisom. Kako je saopšteo iz MVP, Radulović je kazao da Crna Gora ostaje posvećena vanjskopolitičkim ciljevima, među kojima je izgradnja bliskih veza sa susjedima, u cilju obezbjeđivanja dugoročne stabilnosti na Zapadnom Balkanu.

"Ambasador Hisa istakao da će sa novom Vladom Crne Gore nastaviti da unapređuje međudržavne odnose. Na toj liniji, naglasio je da je jedan od prioriteta saniranje posljedica epidemije KOVID-19, kao i organizacija vakcinacije stanovništva, kako bi mogli da pokrenu ekonomske aktivnosti u susret turističkoj sezoni", saopšteno je iz MVP.

Na sastanku je, dodaje se, bilo riječi i o predstojećim parlamentarnim izborima na Kosovu.

"Pri čemu je izraženo uvjerenje da će proteći u fer i demokratskoj atmosferi, kao i da će izborna volja građana biti osnova za nastavak reformskih procesa, kako na unutrašnjem, tako i na vanjskopolitičkom planu. Na toj liniji, apostrofiran je značaj rješavanja preostalih otvorenih pitanja, sa fokusom na dijalog Beograda i Prištine".

Sastanak ministra vanjskih poslova Đorđa Radulovića sa tzv. ambasadorom takozvanog Kosova u Crnoj Gori Iljberom Hisom, jedan od lidera Demokratskog fronta i predsjednik DNP Milan Knežević ocjenio je kao izdaju.

 
“Kome se ono zaklesmo 1. novembra 2020. da nećemo izdati srpsko Kosovo? Stekli su se svi uslovi da slučajni ministar Đorđe Radulović bude smijenjen. I Juda bi pozavidio na ovolikoj izdaji. Tik-tak”, napisao je Knežević na Tviteru.

Komentari
Велизар
Велизар: То говно од министра треба ухапсит, тај је гори олош од Мила и његових министара. Куку ко је нама на власти, јесмо ли за ове смећароше гласали??? Милане, Андрија, говњаву мотку па све по њима, то је стока продата. А Кривокапићу, који је издао Митрополита и Цркву треба ону брадицу срама полити магарећим урином јер за друго није. Пи багро, таман помисли човјек да нема већих издајника од Мила, Душка и њихових смрадова кад ево ови који су дошли на власт српским гласовима гори од Јуде. Пичка вам бре материна и да вам је мало !!!
14.02.2021 09:24
Sasa
Sasa: Molim redakciju portala za cenzurisanje ako se radi o necijoj licnosti ,strasno da se bilo ko naziva svakakvim imenima i rijecima ,molim vas da li bi nas pogodilo da nas neko naziva svim i svacim ,kritika se moze iskazati normalnim putem, ako nam se neko ili nesto ne svidja.radi se o civilizacijskom pristupu..
14.02.2021 09:39
Marlon
Marlon: Ovaj komentator Velizar kao da se probudio iz kome dje je upao nedje 1992 godine.....Alo..probudi se vise...Tvoj Mandic i Knezeveic su potpisali da ce postovati medjunarodne ugovore a stim i priznanje Kosova..Sto se sad pravis tupav.
14.02.2021 16:47
Нина
Нина: Ова нова Влада је урадила за кратко вијека е што Ђукановић Мило није за 30 година.Фуј...Какав је то вјерник Кривокапић кад признаје Косово и Метохију као државу,а одлично зна да је Космет Србски Јерусалим.
14.02.2021 17:13
Страхиња
Страхиња: Не постоји Србин који подржава овај говнарски гест говнара од министра лажне владе издајника Кривокапића!!! Тај који каже да их подржава а да је Србин тешка је баљега тј купљени АНБ шпијун
14.02.2021 18:02
Mićo Bosković
Mićo Bosković: Prosuse nas sve na gomilu , danas se ne isplati biti Srbin , Dritane jebes nas uzduz i proprijeko , mi smo trazili srpsku drzavu a ne ovo! Zivjela Srbija ,zivio Vučić ,predsjednik svih Srba!
14.02.2021 19:58
Саво
Саво: Срби имају Андрију Мандића и Кнежевића. Остало смути па проспи!!
14.02.2021 20:05
Miloš
Miloš: Đe ste sad Srbi i DF-ovci... Lijepo vam kažem samo pravite buku i galamite a niko vas ne jebe ni jedan posto... Tresla se gora rodio se miš...
14.02.2021 20:34
Mrsh
Mrsh: Rusi ova izdajnicka govna,koja je razlika izmedju njih i drps sekte?
14.02.2021 20:45
Za mica
Za mica: CRNA GORA je drzava svih gradjani!!! Kome se vise svidja srbija, srecan put, mi vas necemo prisiljavati da ostanete😉😉😉ajte vi gdje vas 🐕🐕🐕!!! Nemojte "zaboraviti" vojvodu ⚔️i pipuna 🍉 😂😂😂😂😂💓🇲🇪💓🇲🇪💓🇲🇪👋👋👋👋
14.02.2021 21:58
Dulence
Dulence: TITO ustani vidi sta rade ravnogorci pa u tvoje vrijeme ovaj velizar i ova baraba sto dozvoli njegov komentar vec bi bili na put za kinsasu pa bi bili mirni ko bubice.
15.02.2021 01:13
Rico
Rico: Ovaj Velizar je tako providan. Milogorac pa ubaca spicu medju normalne ljude. Ne primajte se na takvu pricu. Nece jos dugo
15.02.2021 07:23
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar