Ћирилица Latinica
26.02.2018.
Politika

Kako informiše Opština Bar: Pokojnici na spisku odbornika, novoizabranih nigdje

Autor: Redakcija 5 Ostavite komentar

Za zvanični sajt Opštine Bar moglo bi se reći da je jedan od najkvalitetnijih i najbolje opremljenih u Crnoj Gori kada je riječ  o oficijelnim prezentacijama lokalnih samouprava. I jedan je od najažurnijih, dakako.

Ipak, uređivači barskog opštinskog sajta predugo već ne uspijevaju da ažuriraju i spisak odbornika ovdašnjeg lokalnog parlamenta.

Tako imamo situaciju da je na istom i dalje „na snazi“  spisak izabranih predstavnika građana od 2014.godine, koji ne odgovara stvarnom stanju u lokalnom parlamentu.

Na njemu se, pored ostalih, nalaze i imena dva pokojnika, i to Veselina Lekovića (Demokratski front), preminulog u martu 2016.,  i Đura Pejovića (DPS), odbornika stradalog u saobraćaju oktobra prošle godine. Na istom spisku nema imena odbornica Bosiljke Ražnatović (DF) i Svetlane Vučetić (DPS) koje su se našle u skupštinskim klupama nakon što je kod pomenute dvojice nastupila smrt. Nadalje, Zoran Tajić (DF) ustupio je odborničko mjesto svom stranačkom kolegi Aleksandru Lekiću, a dr Srđan Kalinić kolegi Bogiću Belom Mitroviću (DF), ali ni te promjene nijesu evidentirane.

Umjesto Dejana Škerovića i Sloba Pajovića iz DPS-a, koji su podnijeli ostavke, novi odbornici  su Nikica Purlija i Velija Mehović. Ni te promjene ne bilježi opštinski sajt www.bar.me 

Greške se dešavaju i vjerujemo da će „Barski portal“ ovim prilogom doprinijeti unapređenju ažurnosti kod Opštine Bar kada su u pitanju informacije od javnog značaja.

Komentari
Младена
Младена: Недопустиви пропусти. Тако је све у општину. Срамота велика. Немам ријечи, заиста.
26.02.2018 23:59
Goran
Goran: Mora da taj opstinski sajt uredjuje konobar iz voza Peso Glavanovic
27.02.2018 00:51
SDP fan
SDP fan: Ne slazem se sa vasom uredjivackom politikom, ali vi ovima iz DPS-a ne date da disu.
27.02.2018 01:37
za sdp fan
za sdp fan: znas koliko DPS, pogadja pisanje sa Barskog portala, na izdisaju su haaa
27.02.2018 12:21
Radonjic
Radonjic: Bas sad udjoh na taj sajt. Prkose vam, nece da mijenjaju. Hahaha kakvi kompleksasi. Udrite ih, ne stedite izdajnike
28.02.2018 13:33
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar