Ћирилица Latinica
22.05.2023.
Politika

Knežević u manastiru Kom: Da očuvamo najvažnije što su nam ostavili preci!

Autor: Redakcija 2 Ostavite komentar

Nosilac liste „Za budućnost Crne Gore”, Milan Knežević obišao je manastir Kom i poručio da ono što je građeno 30. avgusta narodnom voljom niko neće devalvirati, te dodao da smo jaki duhom i vjerom iako smo mali brojem i teritorijom.

„Manastir čiji su zadužbinari Crnojevići u kojem je Njegoš rukopoložen za arhimandrita, u kojem je bilo sjedište Zetske mitropolije, najljepše je duhovno mjesto gdje čovjek treba da dobije onu energiju i snagu za sve izazove koji su pred njim. Da čuvamo sve ono što nam je Bog podario i što su nam ostavili naši preci i da budemo isključivo svoji”, rekao je Knežević.

Lider DNP je zatim, uz konstataciju da Iako nije prilično govoriti o politici u manastiru, želio da pošalje poruku:

„Ni po koju cijenu nećemo dozvoliti da ono što je građeno narodnom voljom 30. avgusta, da tu narodnu volju, neko sa strane, neke ambasade i neki međunarodni faktori pokušaju devalvirati i predstaviti da je narodna volja ono što je u njihovim glavama. Jer, možda smo mali brojem i teritorijom, ali smo jaki duhom i vjerom, da se nikom na ovom zemaljskom šaru ne bi pomjerili”, istakao je Knežević između ostalog prilikom posjete manastiru Kom.

Komentari
Ja
Ja : Kralj
22.05.2023 13:45
Crnogorci ne ljube lance
Crnogorci ne ljube lance: Tako je Knezevicu mozemo mi sami bez Rusa,Amerikanaca,Srba,Francuza,Njemaca,Turaka i ostalih dusebriznika .Tvrd je orah vocka cudnovata zube slomi al ga ne polomi.Probali su i Turci i Njemci i Italijani,Austrougari a bogami i braca Srbi i mi smo tu a dje su oni neka se ne zalecu ovo je 21 prvi vijek da se ne vracamo u srednji vijek.Zivio Knezevicu Zeta i citava Crna Gora.
22.05.2023 13:47
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar