Ћирилица Latinica
20.05.2018.
Politika

Lalošević na obilježavanju stogodišnjice stradanja Romanovih

Autor: Redakcija 13 Ostavite komentar

Povodom stote godišnjice od mučeničkog stradnja ruske carske porodice Romanov u manastiru Dajbabe juče je služena sveta arhijerejska liturgija.

Služio je mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije sa sveštenstvom mitropolije, uz sasluženje izaslanika Aleksandrijskog patrijarha, mitropolitom Serafimom. 

U isto vrijeme obavljeno je i osvećenje spomen obilježja Romanovima, čemu je prisustvovao kandidat za odbornika u SO Bar Koalicije "DF - SNP, Za grad koji volimo", Vasilije Lalošević.

 

 

 

 

Komentari
Srpkinja Čanj
Srpkinja Čanj: Bravo Vasilije. Srbima je tu mjesto bilo. Glasamo za vas, za broj 1. Srpkinja iz Čanja.
20.05.2018 09:43
ahahahahhahha
ahahahahhahha: E moj Lalo... Vjeciti opozicionar!
20.05.2018 22:53
za gedzovanku iz Canja
za gedzovanku iz Canja: LJUD moji, kakav apsurd, Lalosevic koji je pripadnik Socijalisticke ideologije i stranke, prisustvuje liturgiji u pomen jednoj monarhoistickoj apsolutistickoj porodici carskoj, e ovo je stvarno jedan nevidjeni paradoks, i zamislite ;''' srpkinja '' iz Crnogorskog Canja mu cestita na tome, STA reci osim boze mili cuda velika i grohotom se nasmijati, a vi draga Srpkinjo iz Canja se potpisite imenom, jer to sto ste vi srpkinja ne znaci nista.
21.05.2018 11:37
kkk
kkk: Socijalista na liturgiji Caru, ovo je nevidjeno.
21.05.2018 11:50
Pajo
Pajo: Vidi ovog foliranta vjecito se nalazi na vrhu i tako lukavstvom obezbedjuje opstanak. Zbog tebe i tebi slicnih ova partija sa postenom ifejom nikada nece pobijediti.
21.05.2018 15:37
za kkk
za kkk: Da je kojim slucajem Crnogorac iz Beograda ili Albanac iz Ulcinja nebi bilo problema ,ili da je neki socijalista ne Leturgiji kod Mirasa ili na Misi u Biskupiji ,ne bi ste ovako komentarisali.
21.05.2018 16:28
kkk
kkk: Postovani, moj komentar je bio usmjeren na to da neko ko pripada ljevicarskoj stranci, ideoloski socijalistickoj nema sto da trazi na liturgiji koja se odrzava u pomen monahirstickoj i carskoj porodici Romanov, to nije normalno, a sto se tice prisustva liturgiji kod postovanog mitropolita CPC Mihaila, i Nadbiskupa to bi vec bilo podnosljivo i normalnije.
21.05.2018 18:32
BANJO
BANJO : ZA KKK, BILO BI PODNOSLJIVO KOD MIHAILA I NADBISKUPA!? ALI POSTO JE U SPC, NIJE!? JA APELUJEM NA REDAKCIJU, DA OVAKVE KKK KOMENTARE, NE OBJAVLJUJE. CISTI SOVINIZAM,A I IZ HIGIJENSKIH RAZLOGA! OVO JE TESKI BOLESNIK! U PRAVOSLAVLJU JE LITIJA, A U KATOLICANSTVU, PROCESIJA! AUT SOVINISTO 10/5!!!
21.05.2018 20:13
kkk za Banja
kkk za Banja: Tebi je Banjo neke stvari stvarno tesko objasniti, jer ocito imas problem sa razumijevanjem odredjenih stvari.
22.05.2018 13:04
BANJO
BANJO : ZA KKK, OCIGLEDNE STVARI NE TREBA DOKAZIVATI. TO STO SI NAPISAO, DA NE KAZEM NEKU TEZU RIJEC, U SVAKOJ NORMALNOJ DRZAVI, BI POVUKLO SANKCIJE ZA SOBOM! UMIJES LI TI DA SE SRAMIS!? OK, NE VOLIS CITAV JEDAN NAROD, ALI TOLIKO SOVINIZMA U PAR RIJECI, JA ZA SVOGA VIJEKA, NE VIDJEH. TVOJE PISANJE, BODE OCI, NORMALNIM LJUDIMA. NO IMA JEDAN STARI LIJEK, ZA TAKVE, KOJI JE IMALA COJSKA C. G., A TO JE PREZIR. ZBOG TOG PREZIRA, NEKE PORODICE SU SE SELILE I MIJENJALE PREZIMENA. NEK TI SLUZI NA CAST!
22.05.2018 17:16
za kkk
za kkk: Ruska Carska porodica su dio istorije od prije 100 godina ,takodje i komunsticki SSSR je dio istorije i danasnja Rusija jednako bez razdvajanja postoju svoju sitoriju.Preci svih komunista i socijalista su nekad bili vjernici i krsteni u crkvi pa sta sad bi trebali danasnji Socijaisti da ne idu precima na pomen .Tito je bio Sekretar KPJ pa mu na grob nema petokrake. KKK tebi smeta sto je pravoslavna Letugija i sto je u pitanju Rusi Car a ne odnos Socijalista i Monarhista.Najveci stepen Socijalne pravde i Socijalizma je upravo u Kraljevini Svedskoj a ne vidim ni da se neko zali na Socijanu pravdu ni u Veikoj Britaniji.
22.05.2018 18:26
kkk za Banja
kkk za Banja: Banjo, ja uopste ne mrzim srbe, niti ista na sovinistickoj osnovi pisem, ti si ocito opsjednut tim, ja samo ne volim vas tkz srbe iz CG i imam animozitet prema vama , znas zbog cega jer je kod vas prisutno to sto ti pripisujes meni, prisutna je mrznja prema svemu Crnogorskom, prema Crnogorskoj naciji, prema drzavi CRNOJ GORI, prema Crnogorskoj istoriji i kulturi prema Crnogorskim sportistima i svemu, pogledaj Banjo sa koliko ti omalovazabvanja pises o Crnogorcima , o CPC i onda se ljutis kad ti na isti nacin odgovorimo, pa Banjo i vi veljesrbi ste dio nasih bratstava i plemena je li tako, ovo je i bvasa otadzbina, siguran sam da i ti u tvojoj siroj porodici imas nekoga ko ne misli kao ti, e zato Banjo i izazivas ovakve reakcije, nista ni ja ni ti necemo prommijeniti, CRNA GORA JE suverena, ima sve svoje atribute i to ce tako i ostati.
22.05.2018 21:07
BANJO
BANJO : ZA KKK, NIKAKVU MRZNJU, JA NEMAM PREMA CRNOGORCIMA, ALI NE ZABORAVLJAM SVOJE PORIJEKLO. ZNAS LI KO JE RUKOPOLOZIO PETRA II.P.NJEGOSA!? POTRUDI SE , PA MI NAPISI, JER JA ZABORAVIH. NE MISLIM NA CIN DODJELE VLADICANSTVA U ST. PETERBURGU, NEGO RANIJE U CIN JERODJAKONA. NE SMETA MENI DRZAVA C. G., NAPROTIV! ZA RAZLIKU OD TEBE JA NECU BILO KAKVU CRNU G. VELJE SRBIN NIJESAM, A SRBIN JESAM! TIM SE PONOSIM. KAD BI SPORT BIO SAMO TO, A NE I POLITICKA IGRANKA, VJERUJ, VECEG NAVIJACA, NEBI BILO! SIGURNO DA U SIROJ PORODICI, IMA NEKOG KO NE DIJELI, MOJE STAVOVE, KAO STO, VJERUJEM NI TVOJI, NIJESU, JEDNOUMCI, ALI KOD MOJIH JE TAKVIH, ZANEMARLJIV BROJ!
22.05.2018 23:12
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar