Ћирилица Latinica
04.02.2019.
Politika

Maja Šoškić (Prava CG): Nakon masakra nad čempresima, na “gradilištu” nižu nove prekršaje

Autor: Redakcija 11 Ostavite komentar

Odbornica Prave Crne Gore u barskom parlamentu, Maja Šoškić, saopštila je da je, nakon subotnje, skoro pa, kako kaže, diverzantske krađe stabala iz dvorišta Gimnazije i njihovog odnošenja na cetinjsku deponiju bez numerisanja pojedinačno svakog stabla,te bez obezbjeđivanja i popisivanja tereta, bez prisustva šefa gradilišta, bez dokumentacije, sa prekomjerno natovarenim kamionima, danas na snagu stupilo totalno rasulo u saobraćaju između dvije barske škole.

“Kamioni koji prevoze kamene ostatke srušenog amfiteatra, ne samo da ne pokrivaju teret koji se prevozi, nego se tokom čitavog dana kreću smjerom suprotnim od dozvoljenog i na glavnoj gradskoj raskirsnici skreću u nedozvoljenom pravcu. S obzirom na to da se gradilište nalazi između dvije škole, opština očigledno ne vodi računa o bezbjednosti najmlađih osnovaca na čijem putu do škole se sve ovo dešava” – navela je Šoškić u izjavi dostavljenoj “Barskom portalu”.

Po njenim riječima, stiče se utisak da poslije svakog protesta građana, rad na „gradilištu“ biva još neregularniji i sa još više prekršaja – koje nema ko da iskontroliše.

“Gradonačelnik se, čekajući 15-ak dana da mu neko napiše saopštenje, vjerujući da su njegove kolege iz Podgorice bile zauzete reakcijama na kriminalne afere sa njihovim potpisom koje se razotkrivaju poslednje vrijeme, najzad obratio građanima, i to krajnje nipodaštavajućim obraćanjem, perući ruke od odgovornosti, ili, bolje rečeno, krivice i krijući se iza davno donešenih odluka svojih partijskih kolega” – ističe odbornica Prave.

Barski odbor Prave CG uputio je poruku gradonačelniku koji će, kako je Šoškić naglasila, za života ostati upamćen kao osoba koja je masakrirala stoljetnje čemprese : “Iako ste instruisali vaše botove da nas prate i gledaju što radimo čak i na društvenim mrežama, iako ismijavate građane vašim izjavama na svim nivoima i prebrojavate koliko nas ima, iako svoju odgovornost krijete iza profiterskih dilova kojima eksploatišete zelene oaze, iako idete po gradu i molite ljude da ne dolaze na proteste, znajte – u sili je slabost”.

Komentari
fk mornar
fk mornar: Maja dobra tiha i mirna
04.02.2019 22:55
Uzelac
Uzelac: I hoce li nakon ovako dokumentovanih snimaka reagovati policija, Komunalna policija, Tuzilastvo, Sud za prkršaje ? Ili su svi uključeni u ovaj udruženi zločinački poduhvat tzv gradnje vrtića ?
04.02.2019 22:56
Ribolovac
Ribolovac: Ajde ne smarajte vise sa vasim prekrsajima ti si tu da zavodis zakon ajde bjezi zeno smoru zivi
04.02.2019 23:08
Aco M
Aco M: Vidji ovu zenturacu, ajde jadna ne smaraj više sa cempresima u sobu vam nikli,pa od alergija se udavili....
04.02.2019 23:13
ac milan
ac milan: cemu negativni komentari licemjeri... sjedite kuci i ne mlatite
04.02.2019 23:27
Лука
Лука: У центар Мајо! Браво!! Препознали се ДПС ботови које си прозвала. Напријед !!!!
04.02.2019 23:29
Za. Maju
Za. Maju: Dobar tekst ali nazalost koga briga za to.Pa njih da je briga onda nebi ni bilo svega ovoga kad je bilo glasanje u skupstinu oni nisu imali svoj stav a sad ga kao imaju.Nemaju oni nista osim clanske karte DPSa .Mozes zamisliti kad nam BAR vode DUSAN i BOZO jeli bar ikad imao od kada postoji goru vlast i ove satelite koji ih radi sitnih interesa podrzavaju.Ako neko zna neka slobodno napise.Blazo Orlandic Svetozar Vuletic Mujo Lalevic Zarija Lekic Zarko Pavicevic takav kakav je za vas je legenda e sad vidite dje ste vi kukala vam majka a i nama svama.
04.02.2019 23:53
Simso
Simso: Sto ovako revnosno ne dignete glas protiv bezpravno podignute crkve na Rumiji ama 1 papira nema, pardon po predanju je dolećela bješe hahshaha. Ovo je za djecu pa iako nije najbolje rješenje....i ajte doma rabotajte sto...
05.02.2019 07:39
STOJAN za simso
STOJAN za simso : Vadi ti oci CRKVA NA RUMIJJI pa sigurno da smeta SOTONAMA e gledaces je jos Dugo dugo godina a da se makne sa RUNIJE sa tom zeljom ces Umrijet i ti i tvoji istomisljenici. No mijenjaj vjeru pod hitno vidis samo BEZBOZNICIMA smeta.
05.02.2019 14:45
Za Stojana
Za Stojana: Da li ti Stojane znas kolko ima u Barskoj opstini crkava da li si nekada cuo od bilo koga od Barana da nekome smeta neka crkva osim ove trafike koju vi nazivate crkvom a koja je postavljena tamo da bi narusila medju nacionalni sklad u Barskoj opstini koji je uvijek bio za pohvalu. To sto je Risto htio to je i postigao zato sto vas novopečeni vernika ima dosta i malo im je onako lijep hram u centru Bara nego iz inata ocete navrh Rumije. Srbija je mnogo toga pocela iz inata pa im se sve obilo o glavu pa smanjite dozivljaje da vam se ne desi isto.
05.02.2019 20:44
List Crne Gore
List Crne Gore: Politickim partijama ne tapsem, ali ljudskom postupku i ljudskom bolu, ma kakav bio, pridruzujem se. Bravo, Majo. Gospodjo Jelusic, bravo. Bravo za sve koji se bore protiv gamadi.
06.02.2019 14:26
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar