Ћирилица Latinica
09.11.2020.
Politika

Majmunska posla; Druga familija bi da ustaše vode Vladu!

Autor: Redakcija 8 Ostavite komentar

Antisrpski tabloid "Vijesti",uprkos nesumnjivom uticaju svojih vlasnika u procesu koji treba da rezultira formiranjem "ekspertske" Vlade, nije najzadovoljiniji kadrovskim rješenjima iz redova pripadnika srpskog naroda. Kako se čulo juče iz Koalicije "Za budućnost Crne Gore", tablodid "Vijesti" je u retroaktivnoj odbrani ustaša.

"Brutalni atak na prof. dr Vesnu Bratić, u kom se brane hrvatski „intelektualci“ koji su vrijeđali Srpsku pravoslavnu crkvu, samo pokazuje da nije teško stegnuti obruč i da će uticaj Vijesti na procese vjerovatno i dalje ostati ključan, reagovao je Marko Kovačević, poslanik vladajuće većine i portparol Nove srpske demokratije na tekst „Vijesti“ u kojem kažu da je Bratić vrijeđala hrvatskog kolumnistu Borisa Dežulovića

„Vijesti u retroaktivnoj odbrani ustaša od jedine jasno prepoznate osobe u Vladi koja bi eventualno bila spremna da štiti interese i ne uskraćuje prava narodu iz koga dolazi. Odmah na nju treba odigrati pik i izvršiti pritisak kako bi je Vijesti i njihove političke ekspoziture na vrijeme vaspitale da se ne bi slučajno kao ministar usudila da zaštiti neki interes Srba ili da prokomentariše nečije drugo antisrpsko djelovanje u samoj Vladi“, naveo je Kovačević.

Ovo je, kako je kazao, i pokazna vježba ostalim ministrima koji su nacionalno Srbi ili se sumnja da jesu. "Vijesti" pokušavaju da prikažu da su i ti ministri, a ne samo oni koji dolaze iz njihovog miljea, odgovorni njima i njihovom sudu a ne sudu onih koji su ih birali. U ovom slučaju poslanika vladajuće većine jer građani svakako nisu ni na jedan način birali ove ministre niti su znali da su baš ovi ljudi dio političke ponude listi koje su glasali. Nisu to znali ni poslanici koji su izabrani. U tome i jeste razlika što u Vladi nisu oni koji su dobili glasove građana jer bi onda morali da odgovaraju građanima.

Ovako, ovaj brutalni atak na Vesnu Bratić, u kom se brane hrvatski „intelektualci“ koji su vrijeđali Srpsku pravoslavnu crkvu, samo pokazuje da nije teško stegnuti obruč i da će uticaj "Vijesti" na procese vjerovatno i dalje ostati ključan, poručio je Kovačević.

Komentari
HAHAHAHAHA
HAHAHAHAHA: A milo mi je zbog komita, pošto su se poradovali misleći nema fronta u Vladi, kad ono još gore, imaju Sveti Sinod u Vladi CG. Pomoz Bog komite.
09.11.2020 08:50
MILOŠ Demokrate
MILOŠ Demokrate: Velika podrška za Vladu Premijera Krivokapića. Samo tako gospodine Preśedniče.Pravoslavna Crna Gora pobjediti mora...
09.11.2020 08:52
Леро
Леро: А шта очекивати од усташа из посраних новина и портала Вијести. Унијати усташки. Пи!!!
09.11.2020 09:10
Sredoje
Sredoje: Ali ovja čovjek nije sav svoj.Zar je moguća takva zamjena teza? Svi ataci za sada, su samo na prof. Bratić, jer gospođa ili gospođica nema blage veze što govori.Koje premještanje mauzoleja, koji Krsto Zrnov koje nebuloze. Mora shvatiti da je zemlja u glibu do vrata, da nam muzeji propuštaku vodu posle najmanje kiše i još puno toga, a ona o Mauzoleju.Pomozite da napokon kultura zaživi na ovim prostorima,a ne odmah o prebačivanju lijevo, desno...
09.11.2020 12:28
Piscu ovog sramnog teksta
Piscu ovog sramnog teksta: Majmune glupi u Crnu goru je bilo Partizana i cetnika a u Hrvatsku su bili ustase i sad vi smradovi izdajnici cetnici i posrbice ozivjeli ko one mrtve usi i poceli da lajete bas vas briga obraz nemate strah zahvaljujuci ovoj propaloj vlasti isto nemate i samo nastavite lajte smrdi bube.
09.11.2020 14:44
Бодин Србски
Бодин Србски: Да буде велика наша права Србија, приморско-загорска Србија !!!!!!!!!!!
09.11.2020 16:02
Vasilije
Vasilije: Majbah da hitno oburda mauzolej a Monako i Svedska neka sacekaju bar dva vijeka.
09.11.2020 18:48
Za pisca
Za pisca: Da, Da. Po ovim mladim mozgovima I Sava Kovacevic je bio cetnik. Sta su Im preci docekali samo da mogu vidjeti. Od cega su se oni nekad stidjeli potomci Im se danas sa tim dice I ponose. Zaista napredak I za porodica I za drzavu.
09.11.2020 21:17
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar