Ћирилица Latinica
11.02.2018.
Politika

Nova srpska demokratija (NSD): Spremni smo na sve načine da zaštitimo novinara Jovanovića

Autor: Redakcija 52 Ostavite komentar

Nova srpska demokratija, na čijem je čelu Andrija Mandić, najoštrije je osudila prijetnje koje su iz opštinkog odbora DPS-a Bar iznijeli prema uredništvu  "Barskog portala" poručivši im da ,,neće još dugo“, poručeno je iz ove stranke.

„Sramno je da živimo u državi koja je zarobljena od strane jedne partije i da je članska karta iste legitimacija za ovako otvorene prijetnje prema slobodnoj novinarskoj riječi i to u formi zvaničnog akta. Vrijeme prijekih sudova je prošlo i ovo je nešto što se po svaku cijenu mora zaustaviti“, naglasili su iz NSD.


Jasno je, nagalšavaju u NSD, da je pravi razlog za prijetnje činjenica da je urednik Barskog portala Milenko Miško Jovanović otkrio i snimio kupovinu glasova DPS-a u Baru za parlamentarne izbore 2016 godini i to publikovao u svom dokumentarnom filmu ,,Operacija Luksemburg“ u kom se jasno i nedvosmisleno vidi kakvim se sve prljavim radnjama DPS služio da bi sačuvao vlast.

Zbog toga, u NSD vjeruju da se iznešene prijetnje direktno odnose na ličnost urednika "Barskog portala", kojeg država već duže od godinu dana proganja kroz naručene privatne tužbe zbog ,,Operacije Luksemburg“, dok niko od onih koji su kupovali glasove ili primali novac, da bi glasali u toj aferi, nije procesuiran od strane nadležnih institucija.

„S obzirom na nepovjerenje koje imamo u institucije, strahujemo za bezbjednost gospodina Jovanovića i izražavamo apsolutnu spremnost da ga sa naše strane zaštitimo na sve načine koji su nam dostupni“, zaključili su u NSD.

Komentari
Bodin
Bodin: Ocekivana solidarnost cetnika sa cetnikom.
11.02.2018 12:59
zarko
zarko: Koga ces ti zastititi moj '' vojvoda'' ti ni sebe ne mozes zastititi, sto se tice novinara Jovanovica njemu ne prijeti nikakva opasnost, sve je to namjestaljka da bi se ocrnio DPS, u svim normalnim drzavama ovakve portale koji svasta pisu protiv rodjene otadzbine i drzave bi istog casa zabranili, a ovdje je visak demokratije zato i pisu svasta.
11.02.2018 13:02
Дарко, порука "Бодину" и "Жарку"
Дарко, порука "Бодину" и "Жарку": Да образа имате не бисте овако коментарисали. Кад бисте вас двојица несрећника вољели Црну Гори бар стоти дио колико је воле Јовановић и Мандић, ми бисмо било елдорадо. Ало ви сте несрећни рођени. Вас кући нико не воли, па кризирате по порталима. Могу мислити како је вашим укућанима са вама тако оскудног знања и поимања Црне Горе. Ваше мајке су сигурно бар сто пута проклеле дан кад су вас такве избациле у свијет коме нијесте дорасли.
11.02.2018 13:08
svjetlana
svjetlana: Bravo Bodine, odlican komentar.
11.02.2018 13:14
Zgradic: Poruka DPS komentatorima
Zgradic: Poruka DPS komentatorima: Botovi DPS mafije, dzaba ste se raspisali. Ne podrzavam DF, ali podrzava iz petnih zila ovu dostojnu gospodu iz Barskog portala, koji su naglavacke okrenuli sve evo mjesec dana. Niko tako brzo i tako efektno nije pogodio zmiju u glavu kao oni. Podrsa za Barski portal i Jovanovica, a od ove boranije kukavicke ne bojte se. Do clanaka vam nijesu. Napijed Barski portal. Naprije istina !!!
11.02.2018 13:22
Zarko
Zarko: Darko, mnogo ruznih rijeci si napisao i ja sobzirom da posjedujem elementarnu kulturu, necu se tebi tako obratiti, ja Darko i sva moja uza i sira familija volimo nasu CRNU GORU kao i sto se voli svoja otadzbina, mi smo svi Crnogorci i samo to, mi volimo i postujemo nasu zastavu i himnu, nas Crnogorski jezik i CPC, mi za razliku od Mandica i Jovanovica ne masemo srpskim barjacima i klicemoo srbiji, jer nemamo razloga za to, mi volimo i postujemo nasu CRNU GORU kao sto su je postovali i borili se za nju nasi preci koji su sebe zvali CRNOGORCIMA, to tebi moj Darko ne odgovara i ogromna je razlika u ljubavi prema CG vas koji prizivate drugu drzavu i nas koji volimo samo nasu CRNU GORU
11.02.2018 13:24
Katunjanin
Katunjanin: Darko, mnogi od vas veljesrba ne mozete svoje ukucane ubijediti da su srbi, jer vi ste samo indoktrinirani srpstvom koje je u Crnu Goru uveo NJegos preko svojih sekretara i ucitelja, ja nikad u svom bratstvu ni jesam cuo nikoga da se naziva srbinom, koliko vidim vi se pokusavate distancirati od etnickih Crnogoraca, a nosite CRNOGORSKU nosnju, igrate folklor Crnogorski, pripadate bratstvima i plemenima Crnogorskim, a koliko mi je poznato na Balkanu plemensku organizaciju su imali i imaju samo CRNOGORCI I ALBANCI, zato Darko ti voli CRNU GORU na tvoj nacin , ali nemoj navijati protiv njenih sportista i reprezentacije
11.02.2018 13:31
Baranin
Baranin: Istina boli. Podrska za gospodina Jovanovica,jedinog nezavisnog novinara u Baru.
11.02.2018 13:32
drinske
drinske: KAD CRNU GORU toliko vole i Mandic , Jovanovic i vi ostali, sto navijate protiv nasih sportista i masete srbijanskim barjacima i klicete srbiji, vrlo cudna ljubav prema svojoj domovini zar ne.
11.02.2018 13:33
baranin
baranin: Ko o cemu drpsovac o ljubavi prema Crnoj Gori. Samo vas molim da je ne volite tako jer od vase ljubavi mi obicni ispastamo
11.02.2018 13:43
Дарко
Дарко: Ваша љубав, Катуњанине и Жарко, и Бодине, према Црној Гори кошта 250 ерва. Некад и 50 евра. На сјеверу 15 евра. Толико вам дају да гласате за ДПС. То је видио цијели свијет. То је једина и срамотна истина. ДПС је злочиначка организација. Сва неразјашњена убиства у Цг су њихово дјело, па и убиство Душка Јовановића, без сумње. Наставите тако да волите Црну Гору, а ја ћу онако како су сви моји часни преци који су без изузетка били Срби. Матија Бећковић генијални и најумнији Црногорац данашњнице добро каже "Црногорци који кажу да нису Србији, нечија су копилад". Толико.
11.02.2018 13:46
Zarko
Zarko: Darko, moja ljubav prema CRNOJ GORI se ne mjeri novcem, ja CRNU GORU volim odmah poslije moje porodice, ali koliko vidim nijesi mi objasnio tvoju ljubav i mahanje srbijanskim barjacima i klicanja srbiji, nasi preci su se koliko znam borili samo za CRNU GORU i umirali sa imenom CG na ustima, posto vidim da si ti srbin, znaci nijesi CRNOGORAC isto kao i taj tvoj '' veliki'' pjesnik,
11.02.2018 13:51
Rumija
Rumija: Podrška za portal i urednika. Cijela Crna Gora je uz gospodina Milenka Jovanovića.
11.02.2018 13:52
Pristan
Pristan: Nista ne boli kao istina. Bravo za portal i podrska gospodinu Jovanovicu
11.02.2018 13:53
zeljko
zeljko: RUMIJA, koja je to cijela CRNA GORA uz gospodina Jovanovica, mozda vi veljesrbi, mi CRNOGORCI NE.
11.02.2018 13:58
dukljanin
dukljanin: Darce, ljubav prema domovini se ne mjeri sa tim ko je na vlasti i na celo drzave, ja DPS ne poistovjecujem sa drzavom, oni su danas do sjutra, ali koliko vidim vi tkz srbi iz CG mrzite i vlast i CRNU GORU, vi bi CRNU GORU trebalo da volite i postujete bez obzira ko je na vlasti, ali koliko vidim vama je milija susjedna drzava sa kojom vi imate veze koliko i sa Madagaskarom.
11.02.2018 14:02
pavicevic
pavicevic: Nekad se u CRNOJ GORI govorilo, Nedaj ti boze '' srpskog junastva'' i hrvatske kulture.
11.02.2018 14:03
Milutin
Milutin: Ovaj Katunjanin je neka avetinja, sto se lozite na njegove gadosti. Da mu preci cuju da nije Srbin prevrtali bi se u grobu. Crnogorci su izmisljena nacija, a sad su izmislili jezik, svoju NVO CPC zovu crkva, a imaju 7 "vjernika" u cijeloj drzavi.
11.02.2018 14:04
katunjanin
katunjanin: Milutine, ja sam za razliku od tebe veoma vaspitan i ne pada mi na pamet da koristim takav vokabular i pisanje, to pokazuje samo tvoje elementarno vaspitanje i kulturu, ti vjerovatno mislis da na ovom portalu moraju samo biti tvoji istomisljenici.
11.02.2018 14:18
katunjanin
katunjanin: redakcijo , nadam se da cete objaviti moj komentar gospodinu Milutinu i njegovom ''kulturnom '' obracanju i pisanju, mislim da ovakve nekulturne komentare nebiste trebali objavljivati ili bar izbrisati rijeci uvrijedljive
11.02.2018 14:21
kkk
kkk: Milutine, pogledaj ustav knjazevine CG iz 1905 pa vidi kako se zove crkva Crnogorska autokefalna crkva, pogledaj djelo najveceg srpskog kanoniste NIKODIMA MILASA i njegovo djelo Pravoslavno crkveno pravo pa ces visjeti da i on 1890 crkvu zove CRNOGORSKA AUTOKEFALNA CRKVA, pogledaj Atinsku sintagmu iz 1855 pa ces vidjeti pod brojem 9 CPC, toliko o tome, a sto se tice vijernika trebao si posjetiti Badnji DAN u Kotoru, CT, , DG, NK pa bi vidio tih 7 vijernika, nebiste se vi opterecivali da je to tako, nego znate da nije.
11.02.2018 14:29
vojo
vojo: Milutine, ti si vjerovatno srbin od 1991.
11.02.2018 14:40
Baranin- Crmnicanin
Baranin- Crmnicanin: Postovano urednistvo Barskog Portala, divno da postojite, raznolikost misljenja je potrebna, ali postujte drzavu kojoj pripadate i u kojoj zivite, i postujte sve koji ne misle kao vi.
11.02.2018 16:13
kkk
kkk: VIDITE kako je Milutin zacutao kad mu nesto argumentujes, on bi rado reagovao, ali ne poznaje materiju, jedino uvrijede, pitanja su vrlo umijesna u vezi crkve, ali nema ni jednog veljesrbina da se ukljuci.
11.02.2018 16:33
baranin
baranin: Ko o cemu dukljani o Crkvi, sintagmi iljubavi prema CG a za izbore ih mozes kupiti kao neko ozimce za 100 e
11.02.2018 17:57
Добрила
Добрила: Ови ботови ДПС-ови умјесто да су се редовно образовали, они су послије сумњиво свршене основне школе одма ишли на "усавршавање" код Гојка Шуштера у Водовод. Краси их правопис и писменост, то је страшно. Предлажем, ови што их ангажују да ботују да им плате макар курс описмењавања, колико толико би могли да науче. Узгред, ево и ја да упутим подршку Редкацији Барског портала и да кажем да сам дирнута овако снажном подршком лидера опозиције Андрије Мандића. Господине Мандићу, свака част Вама и Вашо странци, такође. Гласаћу за Вас, иако сам аполитична потпуно.
11.02.2018 18:08
drinske
drinske : TKZ Baranine, vi pocinjete o crkvi , a sintagmu nijeste ni procitali, ja nijesam clan DPS niti me mogu kupiti ni za 10,000 eura, ja ljubav i postovanje prema CG ne mjerim sa nicim, za razliku od vas veljesrba.
11.02.2018 18:18
mne
mne: Dobrila, bitno da si ti opismenjena, nemoj brinuti za druge, a mnogo ce dobiti cetnicki vojvoda sto ces ti glasati za njega.
11.02.2018 18:20
mirko
mirko: Baranine, nas ne moze niko kupiti ni za kakve pare, jer je CRNA GORA nama na prvom mjestu, a tek nas DF ne moze kupiti ni za 1000.ooo.ooo eura jer bi prije sebi odsjekao ruku no mahao srbijanskim zastavama i klicao srbiji kao sto cinite vi, zato nikad i necete doci na vlast, jer je ovo CRNA GORA, a ne srbija
11.02.2018 18:28
Morska sirena
Morska sirena: Svaka cast Mandicu ,ali tesko za vas mozak i sanjanje Srba i četnika .
11.02.2018 19:40
baranin
baranin: sto su se dukljani uzbunili. Ne brinite vi za nas jer mi volim Crnu Goru
11.02.2018 19:41
Поштар Драго
Поштар Драго: Што се успавасте ботови из Мирашеве секте ? Ево српски Бар вас будан чека !!!
12.02.2018 00:14
Cavez
Cavez: portal se sve vise cita, To je muka . . NECETE DUGO. VOKUBULAR KOJI KORISTI BRANKA NIKEZIC. Muka je drugo prirode. Miska ne mogu ni prepasti ni kupiti kao vecinu tkz barskih novinara, Cast nekim rjetkim izuzecima. Bit ce sve ok,,,Ovdje im izlaze sve prljavstine koje mogu da sakriju na Portalima koji oni komtrolisu,,,,SRZENTIC. CAKAN I NEDA IVANOVIC.... I NARAVNO DPS I DB
12.02.2018 03:14
micko
micko: Strasno je volite, vidimo na svakom koraku, ubiste se od ljubavi .
12.02.2018 11:30
micko
micko: Baranine, mi dukljani se uopste ne uzbudjujemo no vi veljesrbi, mi smo apsolutno zadovoljni sa nasom drzavom , obnovili smo nezavisnost, dobili Crnogorski jezik i azbuku koju i vasa djeca uce u skolu, nasu CPC, usli u Nato , i ne vidim razloga da smo mi nezafdovoljni, vi ste ti koji ste duboko nezadovoljni, jer nema ni S od srpstva u CG.
12.02.2018 11:34
micko
micko: POSTARE DRAGO, koliko znam Bar je u CG i bice, po zadnjem popisu duplo ima Crnogoraca no veljesrba i najvise ljudi se izjasnilo da govori i pise Crnogorskim, tako da neznam po cemu je BAR srpski, ako mislis na s'evernjake u njemu onda jeste srpski
12.02.2018 11:40
"Mickov„ komsija
"Mickov„ komsija: "Micko„ komso moj, stidis li se da napises da ti je pravo ime Adis ? Vidim puno tvojih sunarodnika se cestito predstavlja po portalima, sto glumis ovdje sa si Crnogorac? Pusti nas Crnogorce da kazemo kojim jezikom zborimo. Ja sam od osnivanja clan Liberalnog saveza, tu stranku mi je uzeo olos od Mila Djukanovica, nekada najveci Srbin i ratni zlocinac koji je spalio Dubrovnik, grad koji volim koliko i moje Cetinje rodno i moje Bajice.Ja Srbe ne gledam s mrznjom kao ti jer moj rodjeni brat se pise Srbin i njegova djeca. Ti Adise znas to dobro. I ti mozes biti Srbin ili Crnogorac muhamedanac, nije sporno. Ali i moj i tvoj jezik je srpaski. Srpsko-hrvatski, moze i tako. Ali nemojte vi koji niste iz Crne Gore odnosno primili ste tudju vjeru da govorite meni kao Crnogorcu koji jezik se ovdje govori. Nije narod toliko debilan iako tvoji vladaju. Tvoj Suljo. Tvoj Milo. I banda ostala. Vi ste okupatori Crne Gore. I Bara!!! I ne mijesajte se oko crkve, jer mi Crnogorci 99 % smo vjernici Srpske pravoslavne crkve. Nego, poslusaj Zukorlica. Ozbiljno sugerisem. Respekt mojim istinskim prijateljima i komsijama Muslimanima barskim. Uglavnom je to gospoda a ti Adise, ti iz Sjenice, nemoj da sijes zlo sjeme. Znamo se.
12.02.2018 15:28
micko
micko: Dragi moj komsija, ja sam Micko na tvoju zalost i Crmnicanin sam, to je kod vas uobicajno cim neko ne razmislja kao vi odmah je musliman,Bar je najvise okupiran od doseljenika sa s'evera koji i najvise srbuju, da si ti Liberal nebi ovako pisao, sto se tice toga da Crnogorci 99 posto pripadaju srpskoj crkvi , tu se gadno varas, uopste nije istina, nasa crkva je samo CPC, a tako se zbvala i u ustavu knjazevine CG, dragi moj komsija moras shvatiti da postoji i jedna druga CG koja ne misli kao ti i ostali.i koji SPC i Amfilohija ne dozivljavaju kao svoju crkvu, ziv ti bio i zdrav moj veljesrbine i ne predstavljaj se kao liberal jer liberali tako ne zbore.
12.02.2018 15:48
katunjanin
katunjanin: Komso , okle ti to da toliko Crnogoraca podrzava srpsku crkvu, to uopste nije tacno i ne pisi neistine, SPC ne moze biti nasa crkva, jer je to crkva drugog naroda i ne nosi nase Crnogorsko ime, nasa crkva je CPC i nijedna vise, posto stre vi mnogi preko noci postali politicki vijernici, procitajte ustav knjazevine CG iz 1905 , procitajte pravoslkavno crkveno pravo od najveceg srpskog kanoniste NIKODIMA MILASA, procitajte katalog Carigradske patrijasije i jos mnoge dokumente pa vidite kako se crkva nazivala CRNOGORSKA AUTOKEFALNA crkva, ako nesto pisete onda bar i procitajte nesto, zato postovani slobodno neka tvoja crkva bude SPC, ali moja nije ni mojih katunjana koji smo nase crkve vratili pod okrilje CPC-A
12.02.2018 15:57
vv
vv: BAS si me komsija nasmijao, ti proglasavas nekoga da je pod drugim imenom i musliman, stvarno si smijesan, pa da smo mi svi CRNOGORCI srbi, DF i ostali bi odmah dosli na vlast i pripojili se srbiji, ali na svu srecu taj film necete nikad gledati.
12.02.2018 16:13
Lazo Lekic
Lazo Lekic: Ene, Adis zvani Micko se uneredio. Bot mali bihorski
12.02.2018 19:16
Delija
Delija: Zivio Andrija Mandic najbolji sin Crne Gore
12.02.2018 19:34
micko
micko: Lazo, najvjerovatnije da si ti dosao sa s'evera iz Bihora po prezimenu bih rekao.
12.02.2018 19:43
Tomislav obavijesteni
Tomislav obavijesteni: "Drinske zgrade", "Kkk", "Katunjanin" / sve je ista osoba u pitanju. Registrovani psihopata, uzgred.
12.02.2018 23:49
kkk
kkk: Tomo, sve li ti znas.
13.02.2018 11:18
drinske zgrade
drinske zgrade: Tomislave, a zasto su oni psihopate, zato sto ne misle isto kao ti i ostali veljesrbi, moras prihvatiti razlicitost misljenja i stavova, to je prava demokratija, evo ja sam iz Drinskih zgrada ali nijesam psihopata daleko od toga, nijesam ni podrzavaoc DPS ni jedne stranke, samo sam jedan obican covjek koji voli svoju jedinu domovinu CRNU GORU, ali ne na nacin kao vi, da masem i klicem srbijanskim zastavamma, meni su svetinja CRNOGORSKI BARJAK i himna, e u tome se razlikujemo
13.02.2018 11:23
d. zgrade
d. zgrade: Redakcijo nadam se da cete objaviti moj komentar za postovanog Tomislava
13.02.2018 11:33
Djovani Di Stefano
Djovani Di Stefano : E ovde stvarno ima dosta posla za neuropsihijatra, tvrdim to po tome kada neko hoce da bude nesto nerealno ne bi bilo zgorega da se ,,pogleda,, malo .
14.02.2018 19:55
podgrad
podgrad: kako je krenulo Mandic Anfilohije i ostali oce da nas sve posrbe.
15.02.2018 11:20
Sajo
Sajo: Ocito ima mnogo besposlenog naroda u ovom gradu. Nemate drugih briga do da se svadjate oko crkve, jezika...to je u modernim zemljama davno prevazidjeno. Misli da sto bolje provedes ovaj kratki zivot!
25.03.2018 23:43
MIROVICA
MIROVICA: E bas ga katunjanin krivokapicev sendvicar uprska sa njegovom ustaskom teorijom koja mu se vec obila o glavu zato ovako i blesavi ali nace dugo ovo su im zadnji trzaji. Pokusace oni da ponovo budu SRBI ali dzabe im je vec su zapisani pa im to nece proci.
05.04.2018 18:49
Bjelišanin
Bjelišanin: Da se objasnimo vi niste Crnogorci nego milovi montenegrini zajeno sa cpc, a što se tiče kanonske cpc kako može biti crnogorska ako je ustanovo Sveti Sava da vam i on nije bio montenegrin, vi ste jedna zaluđena ekipa srbo mrzaca i milovih dupeuvlakača
28.04.2018 00:15
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar