Ћирилица Latinica
12.04.2018.
Politika

Odgovor "Barskog portala" DPS-u: Špijuni su među vama!

Autor: Redakcija 8 Ostavite komentar

Povodom reagovanja OO Demokratske partije socijalista Bar na tekst koji je „Barski portal“ objavio u vezi sa fijaskom konvencije predsjedničkog kandidata Mila Đukanovića održane u sportskoj dvorani „Topolica“ (za opštine Bar, Ulcinj i Budva), ovim putem ukazujemo na sledeće:

Tvrdnja DPS-a da je „Barski portal“ zavisan od opozicije plod je očaja te partije što nije u stanju da ovaj medij kontroliše i uređuje kao što je to slučaj sa velikom većinom medija, naročito lokalnih u Baru.

Gola egzistencija mnogih naših kolega i njihovih porodica, nažalost, zavisi od mjere lojalnosti partiji koja vrši vlast, a intimno, dobro znamo šta i većina njih misli o DPS-u i siledžijstvu na poslu koje trpi.

Od opozicije svakako nismo zavisni, a potvrda toga je i činjenica da češće objavljujemo saopštenja DPS-a koja nam se dostavljaju, nego opozicionih subjekata, koja često uopšte i ne tretiramo.

Istina, u poslednje vrijeme smo donekle zavisni od kompromitujućih materijala vezanih za zloupotrebe u barskom OO Đukanovićeve partije, koje dobijamo od istaknutih funkcionera DPS-a Bar.

Morate se, gospodo iz DPS-a, među sobom pogledati, i obuzdati vlastite funkcionere da nas ubuduće ne zasipaju dokumentacijom, fotografijama i informacijama o vašim nepočinstvima, kojima kraja nema.

Jasno je nama da je u pitanju produkt velikih podjela i ponekad nerealnih ambicija pojedinaca iz vašeg Opštinskog odbora, ali vam namjerno nećemo pomagati da se pomirite uoči izbora koji slijede, znajući da mnogi od vas sebe vide veoma visoko na listi kandidata za odbornike budućeg saziva lokalnog parlamenta, odnosno na čelu liste.

Dobro je što ne birate sredstva u međusobnim obračunima. Dobro je to za demokratiju.

Ipak, birajte riječi kada govorite o „Barskom portalu“, koji nije zlonamjeran kako kažete, a još manje se bavimo manipulacijama i lažima, kako nam neosnovano spočitaste u reagovanju usred Vaskrsa, koji ste, uzgred, mogli i čestitati, ako ne novinarima „Barskog portala“, onda bar građanima Bara.

I nemamo nikakve pulene,kako vođeni ne baš ljudskim nagonom ustvrdiste, ali se svakako, kao medij koji nastoji da doprinese jačanju kritičke svijesti i misli u Crnoj Gori,  trudimo da u potpunosti osvijetlimo događaje i stvari od značaja za državu, grad Bar i građane.

I za kraj, fotografija sa konvencije vašeg predsjedničkog kandidata Mila Đukanovića u „Topolici“ koju objavljujemo uz ovaj tekst, takođe nam je poslata iz DPS-a Bar, zbog čega vam se zahvaljujemo na saradnji. Da li i ona svjedoči o vašem fijasku  ili ne, neka sude čitaoci.

U svakom slučaju, krajnje prijateljski, koristimo priliku da vam ujedno poželimo ugodan dan uz pjesmu Mitra Mirića iz priloga, koja je poslednjih dana i sedmica veoma popularna u sjedištu vašeg Opštinskog odbora.

 

Glavni i odgovorni urednik "Barskog portala"

Milenko Miško Jovanović

 

Komentari
Aleksandar
Aleksandar: Au Misko, meni je najjaci ovaj video sa pjesmo Spijuni su medju nama. Ovo su tektonski poremecaji u Baru koje ti pravis.
12.04.2018 07:21
Bajica
Bajica: Elegantno i do baldzaka !!!
12.04.2018 09:37
Пејушковић
Пејушковић: Није хумано од стране Барског портала што се овако спрда са људима из ДПС-а. Неспорно је да вам нијесу дорасли, али збиља је нехумано да их овако просипате. Ево се по Бару јутрос уз кафу само о овоме прича. Хахахаха. Чујеш, "Шпијуни су међу вама". Чега се сјетисте и ви...
12.04.2018 10:27
za pejuskovica
za pejuskovica: M mogu se oni s'etiti blo cega, ali Milo i DPS ce uvijek biti najaci i u Baru i u CRNOJ GORI.
12.04.2018 10:55
malavita
malavita: Mislim da je vec pretjerano sa potenciranjem ovog nadgornjavanja BR portala sa omrazenim DPS-om. Portal je rekao svoje, DPS odgovorio, narod ce svakako misliti ono sto vec misli, i nikakva dalja pisanija nece uticati na nicije misljenje. Sa obije strane, pozicije i opozicije. Sve sto se dalje bude pisalo o ovoj temi potpuno je nespotrebno, i dovodi sam portal u situaciju da narod lagano sumnja zasto toliko idu na nekakvo dokazivanje svoje ispravnosti, i zasto stalno neki da kazem demantiji. Najbolji demantij je kad samo jednom odgovoris, kazes sve sto mislis, i nakon toga se nikako vise po tom pitanju ne oglasavas, jer ti si svoje rekao i zavrsio, a nek narod sam procijeni ko je u pravu, ovako ili onako. Svako novo potenciranje na novim odgovorima, bilo koje teme, ne samo ove, uvijek dovede na kraju do negativnog skora.
12.04.2018 11:41
Bagi
Bagi: A ja bas volim da citam kad ih ovako brijete na suvo, hehehe
12.04.2018 12:09
CONTE
CONTE: MA MHRZIM DPS IZ DUBINE DUSE, MOZDA I PATOLOSKI ZA SVE STO SU URADILI NE SAMO CRNOJ GORI NEGO I BARU,,,AL PORTAL JE U PRAVU.,,KAD COVJEK PONEKAD SLUSA NJIHOVE FUNCIONERE I AKTISTI DODJE MI DA BRANIM DPS,,,,,OD NJIH...HAHAHA,,KOLKO SE SPIJAJU. OD PRIVATNIH STVARI U NJIHOVIM ZIVOTIMA DO SVIH MOGUCIH LPOVOVLUKA....SAMO TAKO NASTAVITE...ONI SU GOSPODA.....MINUT-DVA .
12.04.2018 12:49
za malavita
za malavita: Malaviti , i ovaj komentar vam je savrsen i pogodili ste pravo u srz, svaka vam cast, uzivam u vasim komentarima.
12.04.2018 14:21
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar