Ћирилица Latinica
17.07.2019.
Politika

Podgorica stavila tačku: Dr Tomanović novi šef barskog DPS-a

Autor: Redakcija 24 Ostavite komentar

Iako su Ljubomir Kočović i Tanja Spičanović važili za najozbiljnije kandidate za novog predsjednika Opštinskog odbora Denokratske partije socijalista u Baru, direktivom iz centrale stranke Mila Đukanovića na tu funkciju bira se dr Dragoslav Tomanović

Riječ je o aktuelnom direktoru Opšte bolnice u Starom Baru i poznatom hirurgu.

Tomaović će na mjestu šefa lokalnog DPS-a naslijediti Branku Nikezić, dugogodišnju funkcionerku te partije.

Podsjetimo, Kočović, inače vlasnik pomorske kompanije "Nimont" i odbornik u lokalnom parlamentu, dobio je ubjedljivo najviše glasova na nedavnoj izbornoj konferenciji DPS-a, čime se, kako se vjerovalo, nametnuo kao najozbiljniji kandidat za novog predsjednika DPS-a, a kao kandidat se pominjala i aktuelna potpredsjednica Opštine Tanja Spičanović.

Izvor "Barskog portala" iz ovdašnjeg DPS-a kaže da je izbor Tomanovića kompromisno rješenje vrha partije za veoma zetgenutu situaciju i narušene odnose između suprotstavljenih tabora unutar OO DPS-a.

 

 

 

Komentari
B(a)ranka iz pozadine
B(a)ranka iz pozadine: sta greska kao sam Srzenticem priucenim doktorom koji je dozivio i na svu srecu zavrsio politicku karijeru zahvaljujuci tome sto je operisao oca Brana Gvozdenovica a slikaru Gvozdu izigravao kucnu medicinsku sestru. Tomanovic je barem smeker hedonista i covjek koji nije iskopmpleksiran. Cini mi se da ima reflex za posao kojim se bavi, ali ne i za ovo mjesto. Sada tek postoje ozbiljni rascjepi i klanovi unutar DPS U Baru, posebno starih vukova je treba kvalitetno zavaditi. Ovo vidim kao prednost opozicje, ukoliko budu pametni a tesko da su jer im je vaznije da se slikaju sa duhovnim licima nego da se bave politikom koju su sami izabrali. To vazi za sve nacionalne stranke. Dakle u Baru se opozicija mora da se okrene gradjanima i njihoviom egzistencijalnim potfrebama i da ih uporedi sa privilegijama onih koji suna vlasti.
17.07.2019 10:10
Robi
Robi: Tanja je bila rjesenje. Obrazovana, elokventna, mlada, perspektivna. S ovim penzionerima ne mozemo u buducnost. Nije ni Ljubo rjesenje bio. Kakvi truli kompromisi na stetu partije, ovo je strasno.
17.07.2019 10:13
Esko M.
Esko M.: Sramota
17.07.2019 11:13
Viki
Viki: Dobar ljekar, obozavalac ljubicaste boje
17.07.2019 11:15
Smajo
Smajo: Doktori ne smiju u politiku,je ne razumijem ovo! opet je izgubio Bozo magla,donja crta Zaljevo
17.07.2019 11:41
Miris Tamjana
Miris Tamjana: Jos jedan dokaz da u Baru nema ni teoretske sanse sa se donese odluka demokratski. Sve kako Milo kaze. Nije posteno prema Ljubu. Osrmatio je Milo sve pozitivne ljude u DPS Bar.
17.07.2019 12:39
Edo
Edo: Rocen za sve njih osim za sebe i mila koristi svoj sada vec kultni termin - GOVEDA !!!
17.07.2019 12:41
NADEŽDA
NADEŽDA: Doktor Tomanović je odlična vijest! Dobar čovjek koga poznaju svi Barani.
17.07.2019 13:38
Za. Eda
Za. Eda: Edo za tebe vazi ona narodna zlo GOVEDO dovijeka JUNE. Znaci Edo Junac.
17.07.2019 14:00
Za Branku pozadinku
Za Branku pozadinku: Ti si gospodjo ili gospodjice otpozadi ko margarin pocela si u sve da se mijesas znas i ko koga operise ko sto marise i ko koga jebendise stvarno veliki izvor informacija pa bi trebali ovi iz DBa da dobro razmisle na koje mjesto bi bila od najvece koristi a ne da samo ovako avetas po raznim portalima.
17.07.2019 14:08
Baranin
Baranin: Dr Tomanović je super rešenje jer je čist,nema nikakvih repova za sobom kao drugi,Baranin je nas,jeste da bi bilo bolje da je u Bolnicu dje treba ali šta da se radi,Ljubo je takodje bio dobar izbor ali nije lud da ostavi privatni biznis,ostali bože pomozi,sve u svemu srećno doktore i u nove pobjede,a neće ti bit teško jer je opozicija trop.
17.07.2019 14:10
qwerty
qwerty: Bas me briga za raspali dps. Da je srece da se ugasi zauvijek
17.07.2019 14:17
Bar
Bar : Svaka cast na izabranosti sta li ces ti crni bozo crto da radis dzaba ti supkanje spijanje idi u zaljevo vuci te crte ili na poker aparat to je tvoja buducnost
17.07.2019 14:27
Tpolica
Tpolica : Ovo je velika šteta što Božo nije predsjednik DPS-a.Težak gubitak za ovu partiju.Božo je bio genijalno rešenje.Mada je odličan i Marko Brnjada i Mladen Đuričić..Izvrsni su sva trojica.BOLJIH OD NJIH NEMA...TRAGEDIJA..STRAŠNO..UŽAS..
17.07.2019 16:30
Zaljevo
Zaljevo: Cuti molim te koji Bozo Jankovic zvani crta on da mi bude presednik dps ne brukaj te se i nemoj da vam se smije cio bar sa tim momkom bozo crta
17.07.2019 16:47
Topolica
Topolica: Zaljevo. Što se nerviraš ..rekao sam najbolje. Bož je čudo,super,budućnost Bara.Isto tako i Brnjada i Đuričić.Oni odlično poznaju teren,lovce,zečeve,Talijane,Šestane,svee..Šteta za Bar i za DPS-OVCE...BOŽO UZ TEBE SMO..
17.07.2019 18:18
Sutomore
Sutomore : Za topolicu ne uporedjuj bozo crto djuricica i brnjadu sa tobom ta dva momka su za tebe LAS VEGAS ti im bozo crto samo kvaris ugled i nije mi jasno kako oni mogu sa tobom brnjada i djuricic su ugledni momci ti si covek sa ruznim osobinama lazov , spiun , kockar , sitni diler , dopas , i dajes na sitno pare na kamatu i ti si mi bozo crto uzor
18.07.2019 18:47
Kika
Kika: Janko rodjak mu je to,promijesali ste kamatau ! Janko kukuruz daje pare na kamatu ,mada ista fela je to!
19.07.2019 03:25
Susanj
Susanj: Ovaj doca mnogo voli pari. Gradjani Bara, vi koji zivite ulizivackim zivotom, znate dobro da je Tomanovic obican hirurg, nista poseban. Barska bolnica ima takvu reputaciju da kad neki ljekar izlijeci svog pacijenta, onda porodica i rodbina pacijenta nagrnu sa poklonima i parama, udovoljavajuci, kako svom euforicnom sindromu tako i samom ljekaru. Ponukani tom tradicijom, ljekari barske bolnice, i sami su se anzazovali po istom pitanju do te mjere, da kad pacijent dodje na pregled, pod uslovom i da je uopste dosao poslije silnih urgiranja i podmicivanja da se dodje do samog ljekara, da se ne libe uzimati "koverte" od svojih mucenika pacijenata i njihovih porodica pri cemu je u svoj toj priredbi prednjacio i prednjaci dr. Tomanovic sa svojom dugo ispruzenom desnicom (ili ljevicom) tako da kad "poklon" ne bude bogat, sam doktor te izkritikuje rijecima: "Druze, da ti ova koverta nije nesto tanka". Aj sad delije koje ga fale da sve ovo demantuju.
19.07.2019 11:35
B(a)ranka iz pozadine
B(a)ranka iz pozadine: Neka sujeta i ljutnja to je veliki neprijatelj covjeku i saradnji sa egom. Ako ima nesto da nije istina u ovome sto sam napisala izvoli reci. A to sto ja znam, znas da znam i da imam za sve dokaze. Imam i dvije sestre koje su mocnije od mene i ne vole me ali me snabdijevaju informacijama. Ako hoces da postanes lider kojim ima mnogo glasova, saslusaj moje savjete i citaj ovo izmedju redova.
25.07.2019 09:28
Topolica
Topolica: Živio Božo. Mnogo je uradio za mlade. Pred ovima može barjak nosit. Nemam nista protiv nikoga,nisam zs DPS-OVCE ali je to realnost..
25.07.2019 21:57
Mino St Bar
Mino St Bar: Božo je realnost jada i čemera.Za njega je barjak Albanije.Kapicu ima od prije
26.07.2019 18:48
Trajo
Trajo: A moj mino iz staroga bara jadan si mi ti starobaranin a valjali ti ko staribaranine a nevalja izgleda niko a bice sigurni da ti nevaljas sjedi djesi a ni za tu nisi
02.08.2019 21:59
Maja
Maja: Nemozese na 3 mesta svako treba da radi u svju struku da nebi pacijnti cekali na dr tonanovica a doktor na drug fuciju.al opet od srca cestitke.srecno...
15.08.2020 17:04
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar