Ћирилица Latinica
08.04.2021.
Politika

Radević: Napuštavam URU, nisam se borio za ubice i lopove, a smjenjujemo najbolje među nama!

Autor: Redakcija 19 Ostavite komentar

Cetinjanin Pavle Radević, istaknuti političko - građanski aktivista, najavio je da će napustiti Građanski pokret URA Dritana Abazovića, zbog najave da će poslanici njegove stranke glasati za smjenu ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava dr Vladimira Leposavića.

"Samo ću kratko...
Pošto je sve izvjesnije da će GP URA, ako do glasanja dođe, glasati za smjenu ministra Leposavića, želim da vam svima ovim putem poručim sledeće:
Ukoliko (kad) se to dogodi, istog trenutka prestaje moje članstvo u GP URA, ja istog trenutka prestajem sa svakim političko-građanskim aktivizmom i nikad više neću biti član nijedne političke organizacije.

Ja se nisam borio da ubice, lopovi i ostali kriminalci uživaju u nelegalno stečenim blagodetima dok najkvalitetnije i najbolje među nama sklanjamo bez ikakvog valjanog razloga...

Iskreno vaš, Paka ❤" - objavio je Radević na svom fejsbuk profilu.

 

Komentari
Radiša
Radiša: To ti je časno, ali si morao znati prije nego si ušao u tu stranku da je ona i anticrnogorska i antisrpska i nama nema pomirenja bez brace. Srbi i Crnogorci treba da se izmire konačno. Jer jedan brat se izjašnjava kao Srbin, drugi kao Crnogorac, sad izmišljaju još jednu naciju montenegrin. Zato je politika pomirenja jedina politika koja treba da nas zanima, a to je ujedno politika DF-a. Mi Srbi i Crnogorci da dišemo kao jedno, drugima mislimo svaku sreću ali nisu nam braća. Mi bre ljudi u istoj kući od istog oca i iste majke tri sina tri nacije. Pa to je sve bolesna brozomora, bolesni komunizam uradio. A komunističke partije DPS, URA, Demokrate i druge i dalje guraju tu priču iz doba komunizma a profitiraju na glasovima pravoslavaca. Ne može bre više izdajnici. DF je zakon.
08.04.2021 10:00
Miralem
Miralem: Paka, pametno ćeš učinjeti, jer ti sa takvimstavovima nije mjesto u časnu URU i poštenog Dritana.Žao mi je da se čak u ovoj stranci nalaze ostrašćeni ljudi, kojima je jedan nesrećnik važniji od države.Ako je cijeli svijet osudio genocid, ne treba ni jedan prepotentni momak, kojeg će uskoro svi zaboraviti.Srećno ti bilo.
08.04.2021 10:03
Војвода
Војвода: Е Миралеме никоме часном није мјесто с багром коју контролише Тирана и амбасада Америке.
08.04.2021 10:07
Spičanin za Radiša:
Spičanin za Radiša:: E crni Radiša, ako ti je DF stranka pomirenja onda si ti debelo zaladio.Oni što čekaju mig Vučića što da lupaju po Crnoj Gori, oni da nekoga pomire, to se nikada neće dogoditi.Jedina nada ove naše prelijepe zemlje je da i oni kao i ovi lopovi iz DPSa odu u istoriju.Iskreno se nadam da će se to dogoditi na novim izborima.
08.04.2021 10:11
Miralem za Војвода:
Miralem za Војвода:: Vojvodo, nadam se Sinđeliću, više je ovaj što je pod kontrolom Tirane (naravno da to nije istina) i Amerike (moguće), procesuirao ovija lopova za pet mjeseci, nego ovi koji nijesu bili pod ničijom kontrolom ( a jesu pod svačijom, inače ih ne bi bilo) mislim na DPS, za trideset godina.Umjesto, da pohvalite što svaki dan fataju ove lopove, vi ih patriote napadate.Kad se oslobodi sudstvo, onda će sve biti lakše,a do tada gledajte istini u oči, ali otvorenim očima.
08.04.2021 10:15
Miras Perovic
Miras Perovic: Bravo za Radevića bravo za drBranku Puruliju..neće sa neljudima i hoštaplerima
08.04.2021 10:20
Adem
Adem: ni ja necu vise glasat uru vracam se za dps
08.04.2021 11:51
Dzoni
Dzoni: Predji u DEMOKRATSKI FRONT
08.04.2021 12:23
Suza za crnu goru
Suza za crnu goru: Bravo Radevicu.Nekada sam vjerovala mi smo isti narod.Crnogorci ponosni.Brozovici su nas naucili nacionalnost Crnogorska mi kao ovce nismo se bunili razmisljali dublje.Voljeli svakoga.Pazili da ne uvrijedimo malesore i muslimane.Moj otac imao pobratima Malesora dobri Ljuca odavno pokojni.Sto bi sa nasim narodom.Traktore i septicke nam spremaju zar ovo nije nasa zemlja.Svih nas da imamo pameti.U nadi da ce poglavica uHagu dosta je zla i mrznje prosuo sada hoce Rat da sacuva Dupe i Milione.Briga njega za narod trucne malo soli ovce bleje za njim
08.04.2021 13:45
Napokon
Napokon: Paka ti si brat. Što god da uradiš biće to dobro. Srdačno!
08.04.2021 14:16
rolls royce
rolls royce: Za Radišu:Izmirimo se i budimo ono što smo oduvijek bili...CRNOGORCI!!!Poštujmo himnu, zastavu i našu CPC.
08.04.2021 15:15
Dzoni za rolls royce
Dzoni za rolls royce: Izmirimo se I budimo ono sto jesmo SRBI postujmo nasu trobojku I jednu jedinu SRPSKU PRAVOSLAVNU CRKVU
08.04.2021 15:46
rolls royce
rolls royce: Dzoni, MI poštujemo nacionalne manjine, nacionalne zastave, vjeru koju prakticiraju građani Crne Gore.Poštujemo i one koji imaju rezervnu državu, a to pokazuju prezirom naše zastave, himne, nacije i CRKVE.
08.04.2021 20:03
bajo
bajo: Koju pricu imas... Sad jos zaplaci. Drug,ne radi se to tako...
08.04.2021 21:33
Za. Suzu i ostale
Za. Suzu i ostale: Bolje ici zaMilom i svima koji vole Crnu goru nego za ovim cetnicima kojima je Srbija majka a CG maceha. A sto se tice traktora i kamiona to nema veze sa rodjenim Crnogorcima bilo koje su vjere i nacije svi smo mi svoji na svome ali ovi sto su dosli traktorima izdali svoja ognjista red je i da se tamo vrate sto je tu strasno oni CG ne osjecaju kao mi a i mi ih nikad ne mozemo dozivljavati kao svoje rodjene CG to je sustina i nema ko sto da se ljuti. Oni svaki komentar zavrsavaju do godine u Prizren ili dogodine u Knin pa ajte vise ko vas zadrzava siroko vam pod nebom i dosli kad mi dodjemo za vas.
09.04.2021 13:05
Za suzu i ostale
Za suzu i ostale: Nemas stida.Koliko je crnogoraca protjerano iz metohije.Gdje da se vrate na Zgarista.Sto za ljude koji su prognani iz hrvatske srbi puno ih znam korijeni su im iz crne gore.ovo nema nigdje u svijetu.Vi svi za Milom.Milo sa milionima .Stankovic i druzina kolika su im primanja mjesecna.Ne stide se narod dobar dio nema hljeba nema posla.I radna mjesta su za podobne bila da bi dobio posao moras prvo zaokruxiti da si za Dps.Samo vi za Liderom Milom.Dogodine u Prizren🙏🙏🙏
10.04.2021 11:48
Za. Za Suzu i ostale
Za. Za Suzu i ostale: Zapitas li se zasto su istjerani iz Hrvatske i Kosova evo ja cu ti reci u Hrvatsku su zauzeli pola drzave i napravili sao krajinu drzavu u drzavu i epilog je blesak i oluja. Na Kosovo su istjerali albance sa svojih ognjista i htjeli da se 300.000 vise pita od dva milijona i sto je bio epilog Nato alijasa je pokusala da se dogovori sa Milosevicom ali bez uspjeha i desilo se bombardovanje e zato su oni morali napustiti svoja ognjista i sad su osilili i bi da sve koji nisu za srpski svet istjeraju iz Crne gore pa bi moglo da im se to obije o glavu pa da i odavde odu sa onim istim traktorima sa kojima su i dosli pravac za srbiju svi srbi u jednu drzavu.
11.04.2021 20:40
Blago Pameti
Blago Pameti: Znate li vi istoriju.Izgleda samo ovu novokomponovanu.Nemam komentara .Svaki komentar je suvisan citajuci vase komentare to samo mogu mozgovi bez mozga.Dogodine u Prizrenu🙏🙏🙏
12.04.2021 07:33
Za. Blago pameti
Za. Blago pameti: A sto dogodine u Prizren pa idite odmah mrako jedna pobjegli ste ko pizde i sad slusamo 20 godina dogodine u Prizren, dogodine u Knin i tako ko papagaji ponavljate ali nikako da krenete strah je cudo.
12.04.2021 10:34
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar