Ћирилица Latinica
10.05.2018.
Politika

Raičević sa Albancima u Krajini

Autor: Redakcija 3 Ostavite komentar

Nosilac liste „Za dobro građana Bara Pobjednički! DPS – Milo Đukanović“ Dušan Raičević obišao je juče Ostros i Šestane, sa ciljem posjete lokalitetima na kojima se trenutno izvode radovi na poboljšanju putne infrastrukture u ruralnom području.

Kako saopštavaju iz te stranke, prilikom obilaska je konstatovano da se radovi odvijaju planiranom dinamikom i kvalitetom, budući da je riječ o lokalitetima čija konfiguracija terena u određenim tačkama zahtijeva složene građevinske poduhvate, poput sanacije potpornog zida na lokaciji Veliki Ostros, ukupne dužine 97 metara.

„Jučerašnju posjetu području na obali Skadarskog jezera, Raičević i saradnici su iskoristili i za nastavak realizacije projekata u oblasti međunarodne saradnje.

Naime, na sastanku kojem su prisustvovali predstavnici crnogorske i albanske strane, načelno je dogovoren sadaržaj protokola o saradnji na temu otvaranja dva nova granična prelaza između dvije države, na lokalitetima Ckla i Zoganje.

Važno je napomenuti i činjenicu da je riječ o jednom kopnenom i jednom vodenom prelazu, koji će u budućnosti značajno rasteretiti Sukobin, naročito u mjesecima ljetnje turističke sezone. Budući prelazi, osim poboljšanja administrativnih i infrastrukturnih pretpostavki, poboljšaće i tranzitni kapacitet Opštine Bar.

Poseban benefit realizacije ovih projekata predstavljaće uređenje putnih pravaca sa obje strane granice, koji će od lokalnih biti prekategorisani u puteve regionalnog značaja“ stoji u saopštenju barskog DPS-a.

 

Koktel „povodom Milove pobjede“ 16. maja u Dvorcu

Sjednice Operativnog i Izbornog štaba DPS Bar na kojima je analiziran partijski rezultat na nedavno održanim predsjedničkim izborima u Baru održane su danas u toj stranci.

Kako navode iz DPS-a, tom prilikom su sumirani dosadašnji rezultati i iskazano veliko zadovoljstvo uspjehom na predsjedničkim izborima, na kojima je kandidat DPS-a, Milo Đukanović, osvojio čak 11.370 glasova, što je jedan od najboljih rezultata u istoriji lokalnog DPS-a.

„Na sjednici je takođe razmijenjen optimizam, ali i date precizne smjernice za dalji rad partijske mreže na terenu, kako bi DPS ostvario još jednu ubjedljivu pobjedu na predstojećim lokalnim izborima 27.maja.

Povodom izuzetno dobrog izbornog rezultata na predsjedničkim izborima, Opštinski odbor DPS Bar će organizovati svečani koktel, 16. maja u Dvorcu Kralja Nikole“ – najavili su iz te stranke.

Današnjoj sjednici Operativnog i Izbornog štaba DPS Bar, kojom je ispred Predsjedništva partije predsjedavao koordinator, Branimir Gvozdenović, prisustvovali su predsjednica OO DPS, Branka Nikezić, nosilac liste i potpredsjednik Opštine, Dušan Raičević, predsjednik Opštine, dr Zoran Srzentić, članovi Izvršnog odbora partije, kao i svi predsjednici i koordinatori mjesnih odbora sa teritorije opštine Bar.

 

Komentari
Mundo
Mundo: Jeste li ponovo obecali vodu?? A ovaj odbornis Naser Perosevic koji je promjenio prezime u Kraja, pitajte Albance koliko ga cijene
11.05.2018 15:18
Mundo
Mundo: Posto ste najavili koktel predizobrni skup bas me zanima ko ce da ga platinins kojeg racuna? A ako bude donacija ko ce je prijaviti
11.05.2018 18:39
List Crne Gore
List Crne Gore: Kakvo licemerje? Kada ste toliko zabrinuti za Krajinu, zasto koktel u Baru? Iz Ostroa imate ljepsi pogled i mozda i prica bude uvjerljivija. Inspiracija je cudo. Albanci ce tradicionalno biti gostoprimni, cak ce vas bez velikih rijeci, saslusati, ali znate da se glavni u selu ( citaj: iz Amerike) pita. Poglavica kako odkuci takva ce nuse doci.
11.05.2018 18:43
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar