Ћирилица Latinica
25.10.2018.
Politika

Giter kod Raičevića: Amerikanci će ulagati u Bar

Autor: Redakcija 2 Ostavite komentar

Predsjednik Opštine Dušan Raičević ugostio je danas šefa političko-ekonomskog odjeljenja američke Ambasade u Podgorici Luisa Gitera, koji je boravio u zvaničnoj posjeti Baru.

Sastanku je prisustvovao i savjetnik za politička pitanja, Zlatko Ivanović.

"Predsjednik Raičević je gostima poželio dobrodošlicu i upoznao ih sa osnovnim karakteristikama Bara, privrednim potencijalima našeg grada kao i budućim strateškim planovima razvoja.

Šef političko-ekonomskog odjeljenja američke Ambasade Luis Giter se zahvalio predsjedniku na prijemu i izrazio veliko zadovoljstvo što je po prvi put u zvaničnoj posjeti Opštini Bar.
Na sastanku je zaključeno da postoje velike šanse za unapređenje saradnje sa posebnim akcentom na mogućnost ulaganja američkih investitora u Opštini Bar" - navodi se u saopštenju iz kabineta gradonačelnika Bara.

Komentari
Radmila
Radmila: Ulagati u Bar? Dje u prekookeansku, Primorku Izbor ili Rumiju. Recie dje se u Bar moze uloziti. Koje su to podsticajne mjere. Americki kapital dolazi iskljucivo preko Americke provredne komore u Crnoj Gori. Ja zelim da Bar bude najbogatiji i najljepski grad ali da li e to relano sa ovom ekipom. Vidite ko su clanovi udruzenja privrednika. Uporedite njih i uporedite recimo, Andriju Dabanovica, maroiju Stanisici itd,. Zamislite da su zivi pa da ih zovu da im odrze neko predavanje, pa da ih redom propitaju: ciji si ti sine........
26.10.2018 09:02
Vasko Srbin starosjedioci sa stare raskrsnice
Vasko Srbin starosjedioci sa stare raskrsnice: Vjerovatno je donio cakano original izvještaj CIA o stanju u montenegrino državi jer će ga vlastodršci prepravit
04.11.2018 23:43
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar