Ћирилица Latinica
11.02.2019.
Politika

Slaviša Jović na čelu SNP-a u Sutomoru

Autor: Redakcija 7 Ostavite komentar

Sinoć je u Sutomoru održan sastanak mjesnog odbora SNP Sutomore,na kome je nakon konstituisanja odbora, izabrano novo rukovodstvo.

Za predsjednika jednog  od najvećih mjesnih odbora SNP u Baru,izabran je Slaviša Jović,a za sekretara MO  postavljen je Ranko Marković, obojica privatni preduzetnici.

"SNP CG i njen opštinski odbor u Baru su veoma zainteresovani za razvoj Sutomora, dijela Bara koji ima sve potencijale da bude jedno od najljepših,i najuređenijih turističkih mjesta u Crnoj Gori" - saopšteno je iz te stranke nakon konstituisanja novog MO u ovoj mjesnoj zajednici.

Iz SNP-a navode da Sutomore tradicionalno daje jaku političku podršku SNP-u i ostalim opozicionim partijama "i stoga je ovo konstituisanje mjesnog odbora, i izbor novog rukovodstva značajno za opštinsku organizaciju SNP".

Na  sastanku je bilo riječi o aktuelnoj političkoj situaciji u Crnoj Gori,i u Baru,ali i o infrastrukturnim pitanjima u ovoj barskoj mjesnoj zajednici.

"Posebna pažnja je posvećena novim projektima, koje ljudi iz ovog mjesta iniciraju,i oni će se naći u fokusu pažnje i mjesnog odbora SNP Sutomora, i barskog opštinskog odbora partije" - dodaju u saopštenju iz nekada najveće opozicione stranke.

Sastanku u Sutomoru prisustvovali su i koordinator SNP za Bar Vasilije Lalošević, potpredsjednik OO Milorad Leković i portparol OO Branko Bulatović.

Proces formiranja i stabilizacije novih mjesnih odbora SNP na teritoriji barske opštine, kako se čulo, biće nastavljen i u narednom periodu.

Komentari
Nemanja & company
Nemanja & company: dodjite u kafanu Kod Raca da castite, i ti Slavisa i ti Ranko. Srecno!!!
11.02.2019 14:37
Поздрав с Калемегдана
Поздрав с Калемегдана: Ранко брале, је ли то пао снијег у Пендрек насеље ?
11.02.2019 14:46
Za Nemanju Bukarija
Za Nemanju Bukarija: Bukarije, dobar povod da se danas zalije. Ionako je kiša, i dosadno je. Iskrene čestitke za Slavišu i Ranka. Perfektni momci. Čestiti. Odgovorni.
11.02.2019 15:01
snp-ovac
snp-ovac: bravo momci...sretno..
11.02.2019 15:35
Vanja
Vanja: Voli vas Sutomore ! Čestitamo legende.
11.02.2019 15:40
Dragan
Dragan: Uradite nesto u Brci.nista godinama nije pipnuto .put signalizacija ..pesacki itd
11.02.2019 16:40
Mirko
Mirko: Pravi "" Sutomorcani " sa Sjevera
15.02.2019 12:22
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar