Ћирилица Latinica
24.10.2018.
Politika

SNP pozdravio dogovor da se raspravlja o drugoj lokaciji za vrtić

Autor: Redakcija 5 Ostavite komentar

Socijalistička narodna partija (SNP) pozdravila je dogovor da se u barskom parlamentu otvori rasprava o problemu sa lokacijom za gradnju vrtića u gradu.

Kako su ocijenili iz ove partije, učesnici protesta protiv izgradnje vrtića u gimnazijskom parku u Baru, dobili su ,sportskim žargonom rečeno, prvu rundu borbe,da se spasi gimnazijski park i amfiteatar, a vrtić izmjesti na drugo mjesto

Građansku inicijativu podržao je i odbornik SNP u barskom parlamentu Vasilije Lalošević, koji je istakao da vrtić treba graditi, ali na drugom mjestu, iz više razloga, jer je Bar grad koji ima dosta slobodnih i pogodnijih površina za ovu namjenu.

“Suština politike je rješavanje problema građana, pa onda učinimo sve da svi budemo zadovoljni”, kazao je Lalošević za "Barski portal".

Podsjetimo, o građanskoj inicijativi koju je potpisalo blizu 3000 građana, raspravljaće se 12.novembra,na vanrednoj sjednici SO Bar, a radovi na gradilištu obustavljeni su do daljnjeg.

Komentari
Dobrivoje
Dobrivoje: Neka ste se i vi oglasili
24.10.2018 10:03
Ћело
Ћело: Рекао бих да су ДФ и СНП послије дугже времена паметно одиграли у овој ситуацији, без много мијешања, јер су Цакан и краваташи оног геја Бечића се залетјели да профитирају, па су од грађана добили пацке. Респект за мудрост. На добром сте путу да повратите популарност !!!
24.10.2018 10:05
Samor
Samor: Kad je Cakan probio led sad je lako...
24.10.2018 11:51
Krugovi
Krugovi: Prava istina je da su se, od svih partija, o ovoj temi javno i zvanično prvi izjasnili Cakan i Biram Bar. SNP u svom saopštenju bukvalno prepisuje njihove rečenice.
24.10.2018 12:06
snp-ovac
snp-ovac: Ovu pricu moramo uspjesno zavrsiti,na dobrobit svih.Bitku su zapoceli,i treba da je izvedu do kraja gradjanski aktivisti,uz asistenciju opozicionih,i drugih odbornika.Samo oni koji ne vjeruju u sebe,panjkaju druge i isticu tzv.prvoboracke zasluge.Barski portal vrlo korektno prati situaciju.Samo tako nastavite.
24.10.2018 13:17
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar