Ћирилица Latinica
07.05.2018.
Politika

Vojvodić (SDP): Ničija nije do zore gorjela, neće ni DPS-ova

Autor: Redakcija 4 Ostavite komentar

Saopštenjem za javnost javnosti Bara obratio se danas Dragan Vojvodić, nosilac izborne liste “SDP BAR ZA PROMJENE-DR DRAGINJA VUKSANOVIĆ”.

Prenosimo saopštenje integralno....

 ************************************************

Promjene u Baru počinju 27.maja 2018.godine.

U ime slobode i demokratije, u ime promjena u Baru, u ime mlađih naraštaja koji dolaze, pozivamo vas kao časne, slobodne i nepotkupljive sugrađane da 27.maja 2018.godine izađete na lokalne izbore.

Nemate se čega stiđeti i plašiti,jer svoj obraz nijeste bačili pod noge, jer svoju dušu nijeste prodali za šaku srebrenjaka, jer ste prošli i gora vremena od ovih, jer ste znali, umjeli i željeli da u smutnim vremenima, bez obzira na svoje političko,nacionalno i vjersko opredjeljenje, sačuvate sebe i Bar, upravo od onih kojima ni dan-danas ništa nije sveto osim svojega džepa i ličnog interesa.

Šest dana u nedjelji čine sve od čega se pošteni građani Bara stide, a onda se sedmog dana sjete Biblije,Kurana ili Talmuda, svjedeno koje svete knjige, u pokušaju da okaju grjehove svoje. Vašom voljom i olovkom učinite promjene za Bar.

SDP Bar je sa vama.

Poštovani građani,

Iskreno vjerujemo da vam je potpuno jasno da je SDP Crne Gore i Bara bila i ostala jedini baštinik socijademokratske iskre u Crnoj Gori, da smo skoro trideset godina na pravoj strani istorije.

SDP ne skriva, niti prećutkuje činjenicu da smo bili u vlasti, da smo ostvarili strateške ciljeve Države Crne Gore.

Isto tako, nije postojala dilema da se izađe iz vlasti kada su pojedinci iz te vlasti i političke elite Državu i njene institucije poistovjetili sa svojim džepom, beskrupulozno sprovodeći neviđenu poharu svega onoga sto sto su stvorile prethodne generacije.

Njihovo bogatstvo se mjeri desetinama miliona evra, a besramno saopštavaju da se može živjeti od dva eura dnevno. U njihovim familijama nema nezapošljenih.

SDP nije, niti će učiniti bilo što protiv državnih i ekonomskih interesa Bara i Crne Gore. No, činiće sve protiv ličnih interesa i neviđene pljačke pojedinaca, koji su obezbijedili i svoju čukun unučad. Zaboravili su samo jedno: da ničija nije gorjela do zore!

Kome je zapravo bilo do vlasti i do fotelja, jasno se pokazalo i na državnom nivou i u Baru. Prisvojili su mandate kao da im je to đedovina, a bez izborne volje građana. Time su pokazali ne samo svoje političko lice i „obraz“ .

SDP smatra da politika mora biti i moralna stvar i to smo dokazali.

SDP Bar i njen odbornički klub, kao dio buduće vlasti u Baru, jednako će braniti i zastupati interese svih građana Bara.

SDP Bar vas za glas na izborima neće varati, neće vas lagavati, neće vam prijetiti, neće vas zastrašivati, neće vas ucjenjivati poslom ili bilo čim drugim. To je nečasna rabota.

Ali, ovima koji to čine na naprizemniji način pred izbore, poručujemo da će SDP učiniti sve da svi oni koji se služe takvim sredstvima završe na jedino mjesto njima primjereno-u zatvoru! Neka ne misle da će im to biti oprošteno ili zaboravljeno.

Da li je moguće da kao i Država Crna Gora, i Opština Bar nije u stanju da na pricipima vladavine prava uredi svoju pravnu infrastrukturu, a potom i ekonomsku, na način da najveći dio populacije Bara radi i pristojno živi.

Naš izborni program predstavićemo u narednim danima.

Poštovani građani,


Prvi preduslov za promjene u Baru, mora biti poštena i nekorumpirana vlast, koja će raditi u interesu svih građana Bara.

Pozivamo Vas da 27.maja 2018.godine date svoj glas listi “SDP BAR ZA PROMJENE-DR DRAGINJA VUKSANOVIĆ” i na glasačkom listiću zaokružite broj 10.

Komentari
Ваки
Ваки: Заједно сте 18 година брукали и крали Црну Гору
07.05.2018 15:26
mirko
mirko: moj Vojodicu, zaposlio si ti i kcerku i sina za vrijeme vase vladavine sa DPS tako da bolje da cutis, ...
07.05.2018 17:16
Njegoseva CG
Njegoseva CG: Sto ce ovi lopovi koji su lopovima iz drps-a vladali 18 godina da zaboravimo,a kako da ne podukljice....vi ste bili i ostali antisrpsko ZLO!
08.05.2018 14:56
Pošteno
Pošteno : Svaka čast! Da ste htjeli, mogli ste i dalje da budete u vlasti, ali sad treba voditi bitku protiv mafije. Imamo samostalnu CG, u Nato-u... Otpad je otišao u SD.
09.05.2018 15:25
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar