Ћирилица Latinica
21.08.2020.
Politika

Zdravko Krivokapić u Baru: Pobijedićemo bezbožnike dostojanstveno, kao što čuvamo crkvu litijama

Autor: Redakcija 17 Ostavite komentar

Najveća opoziciona koalicija - "Za budućnost Crne Gore" i nosilac njene liste na predstojećim izborima prof. dr Zdravko Krivokapić nastavili su juče pobjedničku kampanju posjetom Baru, gdje su posjetili pravoslavne hramove, ali i kulturna zdanja i ostatke privrede u ovom gradu.

Krivokapić koji je u grad pod Rumijom stigao u društvu kandidata te koalicije za gradonačelnika Budve Marka Bata Carevića,  tom prilikom je ocijenio da se režim u Crnoj Gori opredijelio da ne slijedi Boga, ali ni da poštuje svoj narod.

 „Imamo jasan i nepromijenjen stav, a to je da nećemo dati svetinje, da ćemo čuvati vjeru, tradiciju i pravoslavlje. Ovaj veličanstveni hram je svjedok režimskih podmetanja – da Crkva radi nešto što nije u duhu našeg naroda. Ako ima ljepšeg objekta u Baru i Podgorici, neka kažu”, istakao je nosilac liste „Za budućnost Crne Gore”, Zdravko Krivokapić ispred Hrama Svetog Jovana Vladimira.


On je kazao da pravoslavni narod ne može drugačije uzvratiti DPS-u na napade, osim što će braniti svetinje, te da tu odbranu treba pokazati i 30. avgusta.

„Mi budućnost i sudbinu naše djece preuzimamo u svoje ruke i garantujemo svima ono što imaju svi u ostatku svijeta, a to je da ćemo pored ovog zemaljskog imati i uzvišeno duhovno biće i zaključiti da zemaljsko i duhovno mogu biti zajedno”, rekao je Krivokapić.

On je naglasio da je narodna koalicija ,,Za budućnost Crne Gore” jedina lista koja garantuje mir i stabilnost i koja će znati da sačuva pobjedu 30. avgusta dostojanstveno kao što su bile litije.

Pozvao je Barane da zaokruže broj 9 na glasačkom listiću, i time još jednom potvrde svoje opredjeljenje da se ne mire sa najavljenim otimanjem pravoslavnih svetinja.

 

Komentari
Владимир
Владимир: Професор Кривокапић улива повјерење и заслужује глас. Никада нисам излазио на изборе јер их сматрам фарсом режима, али овога пута је догорело до ноката. Е нећете нам ЦРКВУ узет издајници и продате душе, никад за никад!!!
21.08.2020 11:09
Patriota
Patriota: Takodje od pokradenih psesjednickih izbora Lekicu nidam izlazio na izbote. Ovaj put da.
21.08.2020 11:18
Ivan
Ivan: Slušajući prof. Zdravka stičem utisak da će 30. avgusta biti krstaški ratovi, a ne parlametarni izbori jedne sekularne države
21.08.2020 14:07
XYZ
XYZ: OTRCANA PRIČA. DA LI JE GLAVNI ADUT PATETISANJE OKO VJERE I HRAMOVA.VJERA JE NEŠTO PRIVATNO I NE DOKAZUJE SE BUSANJEM U PRSA DA JE NEKO VJERNIK. KO STE VI DA DAJETE ILI NE DAJETE HRAMOVE? NEKO KO NEMA TOLERANCIJE PREMA "DRUGIMA" I SUŽIVOTU NIJE PRIPADNIK NIJEDNE VJERE.RUZNO JE DA SE SVETINJE KORISTE U POLITICKE SVRHE.PUSTITE SVETINJE NA MIRU, NIKO IH NE UGROZAVA.
21.08.2020 14:59
Šapina
Šapina: Ne dirajte svetinje za ostvarenje političkih ciljeva.Profesore ne možete nikome dijeliti lekcije o vjeru.Zadnja karika u lancu to ste vi.Smirite hormone,budite pristojni i sve će biti kako treba
21.08.2020 16:53
Za litijase
Za litijase : Niti cete ga pobjediti na izborima ni cete ga "litijate" poslije 30 avgusta!!! 🤫 🤫 🤫 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪4 över 💓💓💓
21.08.2020 17:54
Dzoni
Dzoni : Kilo pada kao kruska svi za DEMOKRATSKI FRONT
21.08.2020 18:54
MIROVICA
MIROVICA: Opet šapine namjerno malom slovima šalju pro ustaške poruke profesoru Krivokapicu jer znaju da ce im imovina poslije izbora biti na provjeru jer je stecena vecinom švercom i pljackom drustvene imovine zato šapine smirite vi hormone jer ce vam trebati za dokazivanje šverca i pljacke pozdrav od vašeg komšije.
21.08.2020 19:42
Šapina
Šapina: Za Mirovicu, Šapine su pošteni radom stekle sve što imaju. Za komšije ne znam oni će se vjerovat no oznojiti da bi dokazali odakle im džipovi, vrijedne nepokretnosti, debeli računi po bankama tu i u inostranstva. Dakle, Šapina bazira sve na obrazi i poštenje. Srdačno vas pozdravljam komšija
22.08.2020 12:45
Manojlovic ljubinko
Manojlovic ljubinko: Bravo sto te je maka rodila ,ti si svjetlo na kraju tunela nas dragi KRIVOKAPICU!!!
22.08.2020 22:44
smijesno
smijesno: A ko si ti Sapina da bilo kome ista spocitavas? Moralna velicino.
23.08.2020 00:42
adis
adis: ada zna se u baru kako su sapine stekle sue kriminalnim radnjama naravno
23.08.2020 16:04
rolls royce
rolls royce: Ne pomažu vam u porazu ni ovi jadnici što krenu iz Srbije autima u litije.Jednom za vazda se mora zgaziti one koji ne žele dobro Crnoj Gori.
23.08.2020 23:41
Sta?
Sta? : Kad citam ovo, stvaram sliku da u slucaju vase pobede, svi koji nisu od nase vere mogu lepo da spakuju kofere i odu. Pricate o stabilnosti nase dece. A treba li da je gradimo na racun tudje dece? Sta je vama? Ovo je program kojim cete upravljati Crnom Gorom, jel ovo?? Ovo je dokaz, da niko od vas ne zeli srcem, i dušom svojom, ispravno i pravedno da vodi ovu drzavu. Svi bi da uvalite zadnjice u fotelje, i onda nastavite gde tamo gde stadoše oni pre vas.A narod kao stoka pred klanje. Strah udario u glavu, pa ne vide da ste svi vi koji se bave ovim poslom isti. Sjasi Kurta, da uzjase Murta. A prava drzava smo MI. Gradjani Crne Gore koji svojim radom doprinose opstanku ove zemlje. Mi vas izaberemo da nas predstavljate, a vi ubrzo pocnete da nas unistavate. I tako u krug, i tako dok nas onaj gore sve ne pocisti, i ocisti zemlju od najveceg predatora-COVEKA!
24.08.2020 07:15
Haha
Haha: @Sta Taj ekavski je da da sakrijes da si dukljancina
24.08.2020 13:01
Za Ha ha
Za Ha ha : Ne Bogami! Ja nit se krijem, nit imam od koga, ili cega. Ovo je moje misljenje, a ti ne meri sve svojim metrom. Nismo svi isti, nit isto mislimo.
24.08.2020 13:46
avax
avax: Preporuka:potrebno je dobro dezinfikovati Bar, narocito poslije ovakvih ....virusa....
24.08.2020 13:52
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar