Ћирилица Latinica
09.10.2021.
Politika

Đurović (DF): Manjinama je mjesto u rekonstruisanoj Vladi

Autor: Redakcija 7 Ostavite komentar

Demokratskom frontu (DF) prihvatljive su sve tri opcije – rekonstrukcija vlade, izbor nove vlade ili prijevremeni parlamentarni izbori, ali nadamo se da je dogovor parlamentarne većine blizu, kazao je poslanik DF-a i funkcioner Nove srpske demokratije Dejan Đurović. On je rekao da su prijevremeni izbori najmanje izvjesno rješenje, ali da su i za to spremni.

„U slučaju da se postigne dogovor o izboru nove vlade, predsjednik države je dužan da predloži mandatara, to je njegova jasna obaveza. Ipak se, međutim, nadamo da će doći do dogovora o rekonstrukciji vlade“, naveo je Đurović.

On je naglasio da je pozitivan signal odluka dijela stranaka nacionalnih manjina da iskažu spremnost za razgovore o mogućem ulasku u Vladu.

„Mi podržavamo ulazak manjina u Vladu“, kazao je Đurović, prenosi portal "Borba".

Po njegovom sudu, građani Crne Gore očekuju dogovor svih konstituenata vlasti kako bi se što prije omogućilo efikasnije funkcionisanje Vlade i skupštinske većine.

Komentari
Za Djurovica
Za Djurovica: Moze, ali micite"😈😈😈"bratic!!!
11.10.2021 15:41
Pravda
Pravda: Ne bih ih nikad primio u vladu,zato sto su godinama podrzavali drps sektu u pljacki drzave,sto su cutali na sve progone svega srpskog i sto su na kraju glasali za otimanje nasih svetinja!
11.10.2021 16:09
Ilhan Šabotic
Ilhan Šabotic: Ne osjecam se pripadnikom manjine kao Srbin islamske vjeroispovjesti, a inace manjinama ne treba dati nista jer su sluge mafije i glasaju vecinom po zelji mafije Mila Djukanovica. Neka bude kako je narod glasao
11.10.2021 17:36
Bojan Križaj
Bojan Križaj: Ulaskom DF četnika u vladu sprema se teren da Srba bude preko 50 posto na popisu a to znači da će nacionalni Crnogorci biti nacionalna manjina u vlastitoj državi. Još jedan genocidni projekat. Naručilac Vučić, izvođač Mandić i SPC.
11.10.2021 17:39
Za.ilhana ( Iliju )
Za.ilhana ( Iliju ): Magare glupo nema srbina islamske vjeroispvjesti nego ili si Srbin ili Musliman( Bosnjak) ili niko i nista ko sto si ti.Svojevremeno je jedan Sabotic bacio bombu na onu fukaru seselja u PG ja mislim da se on i njegovi stide sto ste neki rodjaci .Izgleda si ti rodjak od pokojnog doktora on se ko ti udvarao braci srbima.Jeli razumje sto Ilija sa tim tvojim pilecim mozgom.
11.10.2021 18:17
MILOŠ
MILOŠ : U kojoj Vladi Dejo, ovo je bruka i zastiđe, Dritan se sprda sa vama!!! Novi izbori pod hitno...
12.10.2021 17:14
MILO VRATI SE
MILO VRATI SE: Pa oni i zasluzuju da se Dritan ponasa kako se ponasa mora neko da brani Crnu goru od veliko srba koji imaju zadatak od Vucka da prave srpski svet i da ponove 1918 .Zato srbalji mirni i slusajte Dritana ili na nove izbore ali onda cete opet u opoziciju
13.10.2021 09:55
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar