Ћирилица Latinica
20.09.2022.
Politika

Đurović predovodi URU na izborima u Baru

Autor: Redakcija 8 Ostavite komentar

Građanski pokret URA na lokalnim izborima u Baru nastupiće zajedno sa Savezom građana CIVIS, a nosilac liste biće Goran Đurović, istaknuti privrednik, filantrop i ministar ekonomskog razvoja i turizma u Vladi Crne Gore, saopšteno je iz URE.

Odluku je predložio Izvršni odbor barskog odbora URE, a jednoglasno je usvojena na sjednici Opštinskog odbora.

,,Barska URA i Savez građana CIVIS zajedno čine okosnicu vrijednosti na kojima počiva Bar – međusobno poštovanje, uvažavanje različitosti i međuetnički sklad. Te vrijednosti temelje osnovu građanskog društva i zato ovaj savez predstavlja kontinuitet politike koja je već dala rezultate na državnom nivou".

Iz barske URE su naveli i sledeće:

"Lista Goran Đurović – GP URA – Civis – Može Bar! Može Crna Gora!’ biće sastavljena od slobodnomislećih ljudi sa jedinim ciljem – da Baru omoguće kvalitet života i ekonomski prosperitet zasnovan na meritokratiji kakav Baranke i Barani zaslužuju”.

Komentari
Vox
Vox: Djuro guster🤣...neko ko je napravio pare za vrjeme vladavine dps lopovske sekte...pametnom dovoljno ko je ovaj lik!
22.09.2022 17:14
Za.Voxa,Blavora
Za.Voxa,Blavora: Alo Blavoru kad spomenes Djura da ustanes na noge fukaro glibava,sto si ti to u zivotu napravio kazi nesretni sine Djuro je napravio ima i daje ne pitajuci ni za vjeru ni naciju ljudskovina od covjeka ono sto ti nisi.U rupu Blavoru.
23.09.2022 01:03
Prc drps
Prc drps: Ova nesreca sto brani djura gustera dps slugu,je stari glasac dps lopovske sekte....tako bravu dukljanski provaljeni ste lopovi,nema vise nego cete objasniti kako napraviste pare!
23.09.2022 14:19
Baltazar
Baltazar: Veli ovaj jadni advokat cuvenog Djura da je napravio nesto,jeste ali za vrijeme vladavine lopova kojima je sluzio....posten ovdje nije mogao nikad legalno napraviti nesto
23.09.2022 14:22
Za.prc drps i baltazara
Za.prc drps i baltazara: Nesrecna ti je majka sto je rodila avetinju i kaje se sto nije abortirala.Nikad nisam bio clan DPSa i ponosan sam zbog toga bio i ostao LIBERAL SLAVKA PEROVICA.Ti i ova slina od baltazara ste zavidni jer u zivotu niste nista napravili jer ste nesposobni i umno ograniceni.DJURO KRALJU MOGU SAMO DA TE MRZE A DA TI SE DIVE OVI BASIBUZUCI.
24.09.2022 02:18
Centar
Centar : Sa srecom Gorane
24.09.2022 22:57
Bastro
Bastro: Đuro gušter je pravi izbor,zna znanje.Kako je došao do para?Sposoban,snalažljiv u pravom trenutku.Da nije on bio bi neko drugi.Bog je sebi prvo bradu stvorio.Bolje da ima netreba biti ljubomoran.
25.09.2022 06:06
Za vox
Za vox: A je li Carevića, Milo Božović, rekalovic kips, Popovica. Carine napravili pare za vrijeme DPS?
26.09.2022 19:04
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar