Ћирилица Latinica
16.03.2021.
Politika

Šćekić poručio Krivokapiću: Dosta sa lažima, mržnjom i ucjenama!

Autor: Redakcija 12 Ostavite komentar

Najoštrije osuđujem neodmjerenu, ali, očigledno, datu iz dubine duše, izjavu Zdravka Krivokapića, u kojoj je na početku posta, kao vjernik iznio dozu mržnje prema određenim političkim subjektima i građanima, koji ih podržavaju, nazivajući te namučene i napaćene ljude “političkim uhljebima”, kazao je Dragoslav Šćekić, potpredsjednik SNP CG.

On je kazao da, očigledno gospodin Krivokapić ne poznaje taj narod, jer nije osjetio njihovu patnju, kao što nije učestvovao u njihovoj žrtvi.

Umjesto toga, dodaje, sigurno bi znao da su ti “uhljebi” izgladnjeli u borbi za pravdu, slobodu i posao, ali im nije moglo biti, od onih, koje trenutno tetoši i pred kojima savija kičmu.

„Dižući galamu, gospodin Zdravko Krivokapić, pokazuje, kao njegovi prethodnici, veliku osionost i gordost, ali i veliku slabost, zaboravljajući da veličina nije u prijetećem prstu prema onima koji su se borili da on niotkuda bude tu, već u pozivu na razgovor, pomirenje, praštanje i stvaranje uslova za rad, zapošljenje i bolje sjutra svih građana. Molimo Vas da nam ne pričate o bilo čijem znanju, jer do sada po tom pitanju ništa nije urađeno, osim sposobnosti za ucjene i otvorene prijetnje ,,po dubini i širini”.

Morali biste da znate, gospodine Krivokapiću, da ove pobjede i rušenje režima nijesu počele od Vas, nego od 2014. godine i mnogo prije, kada ste Vi bili u debeloj ladovini, dok su neki upadali u DPS štabove, izlažući sebe i svoje porodice na milost i nemilost tadašnjim vlasnicima države. I niste Vi jaki nimalo, jer nemate rezultate da bi Vaša riječ imala težinu, kao što svoju nezahvalnost prema građanima pokazujete potragom kadrova u DPS redovima, omalovažavajući poštene građane koji su Vam dali povjerenje laičkim i paušalnim ocjenama, o vašoj veličini i nadpolitičkim moćima“, navodi se u saopštenju.

Šćekić dodaje „da smo dosta trpjeli Vaše ucjene iz samo jednog razloga, da se DPS ne vrati na vlast.“

 „Vjerujem da u tom smjeru znate da je DPS završio sa svojom antidržavnom politikom, kojom je uništio sve čega se dotakao i podijelio svoj narod, uvrzao primitivan rječnik i ponašanje. Vaš nastavak te priče, uvijene u drugo pakovanje, po tom istom narodu, tjeraju me da Vas uporedim sa onim koji je svoje građane nazivao, ni manje ni više nego ,,ludacima”. I jedan i drugi morate imati u vidu da je upravo taj, a ne neki drugi narod osvojio toliko željenu slobodu! Ne priča se tako, sa pozicije predsjednika Vlade, sa svojim građanima! Nastavljate rječnikom nesloge i podjela, diskriminacije, odbacivanja i napadanja, zaboravljajući na hrišćanske vrijednosti ljubavi, tolerancije, razgovora, trpljenja i žrtve. Koristim ovu priliku da Vas javno pozovem da iznesete gdje su i kada ti ,,uhljebi” nanijeli štetu svojoj državi i društvu, ili okaljali svoj radni i profesionalni status.

Nijeste valjda zaboravili da su DPS i SD pozapošljavali sve svoje, i nije valjda da oni koji nijesu imali nikakvu šansu za posao u prethodnih 30 godina, treba da čekaju neku novu priliku„, navodi se u saopštenju.

Šćekić je javno pozvao Krivokapića da na bilo kojoj televiziji objasni javnosti šta sve ima protiv onih, koji su iznijeli teret borbe za novu, pravedniju Crnu Goru.

„I na samom kraju, dobro bi bilo da nam objasnite kako nazivate one ljude koje vi zapošljavate, a ne prepoznajemo ih kroz borbu za Vaša i njihova zapošljenja, pri čemu se i oni nalaze, istina, na nekim drugim političkim listama ili pripadaju nekim drugim političkim partijama. Plašim se da ste i Vi, kao i Đukanović umislili da su politika i privilegije samo za Vas i Vaše, dajući sebi za pravo da se svađate sa drugim državama, posebno sa Srbijom, zaboravljajući činjenicu da smo svi mi mali i prolazni da bi sijali sjeme razdora među braćom i gazili po vjekovima i vjekovnoj istoriji. Vratite se Zdravko Krivokapiću“, poručio je Šćekić.

Komentari
Ђакон
Ђакон: Здравко је Јуда над Јудама, у православљу таквог издајника нема. А своју издају тако јадно демонстрира на самом почетку Великог поста. Нимало случајно, јер своју демонску суштину такви показују управо у овим данима. Прави вјерници су то препознали, а ми у Цркви одавно већ.
16.03.2021 13:44
Бокељ
Бокељ: Испаде овај Кривомозгић ка му онај несрећни рођак из СДП-а. Добро је за овога рекао прије смрти прота Момо Кривокапић. Нула!
16.03.2021 14:15
Bar_085
Bar_085: Što admin blokira komentare koji kritikuju snp i df????????? Đe je sloboda govora i demokratija... znam da ste glasilo df-a ali brate mili ka rtcg ste...
16.03.2021 15:17
Славица за Бар _085
Славица за Бар _085: Вјероватно зато што си бот ДПС-а
16.03.2021 15:20
Bar_085
Bar_085: xaaxxaxaxaxa prije će bit da df radi na komandu Vučića koji sa Milom u dogovoru od pobjede na izborima 30.8. minira novu vladu...
16.03.2021 15:23
hahahahah
hahahahah: A dobro je 085 Srbine pusti, koliko ti daje Branka i je li ti Božo šef
16.03.2021 15:23
Српски клуб
Српски клуб: Не може се живјети сад од ових који су се пробудили за вријеме литија и од 30.08 што неко написа. А до јуче имали исти циљ као и усташе милогорске. Ај прдоња кући својој то причај, ако имаш кога
16.03.2021 15:27
Za Српски клуб
Za Српски клуб: Budni smo mi brate odavno, ne mora da znači da ako ne arlaučemo sa vama kroz grad da nisamo "budni"... ne mora se biti u DF da si Srbin...
16.03.2021 16:45
Gano St Bar
Gano St Bar: Ovaj Šćekicć treba da se sabere.Vidi se da nema kućnog vasoitanja.Premijer je gospodin pravi,počeo je najnormalnije da razmišlja.Četnici ga napadaju ali mu nemogu ništa.
16.03.2021 17:06
Miljan
Miljan: Dado brat bratski!!!
17.03.2021 00:14
hahahhaha
hahahhaha: @Gano želja će te bit, evo vam četnik na čelu Elektroprivrede, najjače firme u CG.
17.03.2021 00:28
XYZ
XYZ: Ovaj zaluđeni narod zaboravlja onu izreku : "Sjaši Kurta da uzjaše Mirta." Šta je donijela ova smjena vlasti u prvih 100 dana?Ništa...revanšizam i po horizontali i po vertikali,postavljanje "kadrova" po političkoj pripadnosti a nikako po stručnosti (obećali ekspertsku vladu!!!???),a vas smrtnike ostavljaju popovima da o vama "brinu" i vodaju po litijama kao stado ovaca. Tražili ste...trpite!
19.03.2021 08:46
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar