Ћирилица Latinica
25.04.2023.
Sport

Jovetić šampion Crne Gore

Autor: Redakcija 2 Ostavite komentar

Sutomoranin Nikola Jovetić (16), postao je prvak Crne Gore u kik - boksu, low kick kategoriji do 67 kilograma. Ovaj član Strugar kluba iz Podgorice i reprezentativac Crne Gore u finalu je trijumfovao nad 18-godišnjim Farukom Dacićem iz podgoričkog Ariston.

Dacić je inače osvajač bronze na EP 2021 godine, dok je Jovetić krajem prošle godine osvojio bronzu na Svjetskom prvenstvu u Italiji, u nadmetanju preko 2.000 kik- boksera.

Titula najboljeg u državi Jovetiću utoliko više znači ako se zna da je tek prije dvadesetak dana skinuo gips sa ruke. Mlađani Sutomoranin je 2021. bio i prvak Balkana u svojoj kategoriji. Kao i uvek skroman, on je za "Barski portal" kazao da su za njegov rezultat najzaslužniji treneri Ivan Stugar, Dejan Pavić i Peđa Đurković.

Takođe, Nikola se zahvaljuje na razumijevanju  svojoj razrednoj Ismeti Dabović u barskoj Ekonomskoj školi, kao i svom sponzori - firmi CEDIS.

Komentari
Oooo
Oooo: Svaka cast
25.04.2023 23:42
BUBULEJA
BUBULEJA: Bravo mali svaka cast samo naprijed volju imas ko da te nauci takodje rezultati moraju da dodju.Vidite kakvo smo mi bolesno drustvo sport u drugom planu nema komentara Cakan sa oprostenjem prdne samo se redjaju komentari potpuno beznacajna licnost.Cega se pametan stidi budala se ponosi.
26.04.2023 12:48
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar