Ћирилица Latinica
09.07.2019.
Sport

Miloš Rajović trener na Galandinom kampu u Italiji

Autor: Redakcija 2 Ostavite komentar

Mladi košarkaški strateg iz Sutomora Miloš Rajović  bio je trener na nedavno održanom prestižnom kampu u Italiji, u  mjesto Cutigliano, u Basket kampu "Galanda", koji nosi ime po proslavljenom italijanskom igraču Đakomu Galandi.

Galanda je, podsjetimo,  sa reprezentacijom Italije bio prvak Evrope.

Rajović je na ovom kampu bio prvi trener, i jedini je iz Crne Gore koji je dobio poziv da najmlađim zaljubljenicima u igru pod obručima demonstrira i pokuša da prenese svoje znanje. 

Poziv ovom Sutomoraninu plod je višegodišnje uspješne saradnje ovdašnje agencije "MM basket" sa više italijanskih klubova a naročito sa KK Pistoja. Upravo je Galanda i sportski direktor tog kluba.

Inače, prije 6 godina igrač KK Sutomore Čelis Taflaj  prešao je u Pistoju, zajedno sa Milošem Divcem, tada članom podgoričke Budućnosti. 

V.B.

Komentari
ULQINJ
ULQINJ: Stvarno nema smisla da ova dva brata samoreklamera prisvajaju našeg igrača Taflaja. Stvorili su ga ulcinjski treneri, a samo drugi dio prvenstva je odigrao za utomore kao pozajmljen igrač. Kao uvek u laži su kratke noge.
10.07.2019 00:12
Bezimeni
Bezimeni: Sramota je sto niko ne obraca paznju na druge mlade trenere koji rade u Baru posto je ocigledno ako nemas veza nikoga ni ne zanima rad i trud. Dobri radnici ne mogu da dodju na red od ovih "strucnjaka"
18.08.2019 01:01
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar