Ћирилица Latinica
04.02.2019.
Sport

Mornar bez prevelikih očekivanja večeras u "Morači"

Autor: Redakcija 0 Ostavite komentar

Svjesni kvaliteta protivnika, u stručnom štabu Mornara nemaju prevelika očekivanja od večerašnjeg derbi meča sa košarkašima Budućnosti, koji je na programu od 18 sati u dvorani podgoričkog Sportskog centra "Morača".

Barani su blizu opstanka, jer ima pobjedu više od Zadra i Igokee, a dvije od Olimpije i Krke, kojima su do kraja ABA lige ostala samo po četiri meča.

"Podgoričani imaju veoma kvalitetnu ekipu. Mogu da dobiju bilo koga, što se potvrdilo i u Evroligi. Daleko smo iza nje kada je riječ o individualnom kvalitetu. Podgoričani su apsolutni favoriti, jer su u trci za 2. mjesto. Cilj nam je da što bolje odigramo, kako bismo crnogorski derbi učinili zanimljivim za publiku. Ali, rezultat je u njihovim rukama, jer najbolji igrači Budućnosti, zbog izuzetnih individualnih kvaliteta, sami mogu da dobiju utakmicu", kazao je Mihailo Pavićević, šef stručnog štaba kluba iz grada pod Rumijom.

Centar Mornara Uroš Luković kazao je da su Barani trijumfom protiv Cibone napravili  džinovski korak ka opstanku u ligi. Njegova su očekivanja da će se i do kraja zadržati sadašnjem mjestu, a to je sredina tabele.

"Protiv šampiona ABA lige je zadovoljstvo igrati i daćemo sve od sebe da podgorička publika uživa u interesantnom duelu", poručio je Luković.

Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar