Ћирилица Latinica
11.10.2018.
Sport

Naše konačno krenulo: Mornar srušio Torino

Autor: Redakcija 3 Ostavite komentar

Košarkaši Mornara su uspjeli konačno da ostvare pobjedu u novoj takmičarskoj sezoni.

Oni su sinoć u drugom kolu D grupe Evrokupa slavili u Italiji, na gostovanju Torinu (84:80), kada se to od njih najmanje očekivalo, imajući u vidu kvalitet domaće ekipe i niz poraza koje su Barani imali pred ovu utakmicu.

Naši košarkaši  su trojkama Vranješa i Rebića u poslednjem minutu srušili domaćina i tako ipak izdržali nalet italijanske ekipe u drugom dijelu.

Mornar je na poluvremenu imao 15 poena prednosti (55:40), ali je domaćin treću dionicu odigrao furiozno, dobio je taj dio igre 22:9 i uhvatio priključak.

Posljednja četvrtina donijela igru koš za koš, da bi u finišu izabranici Mihaila Pavićevića imali više koncentracije i stigli do pobjede.

Luković je predovdio Barane sa 19 poena i 13 skokova, Strahinja Mićović je ubacio 13, Vranješ 12, a Antabija Voler je dodao 11 pogodaka.

U poraženom timu, Tajšon Tejlor je bio najbolji sa 23 poena.

Mornar nakon dva kola u grupi D ima polovičan učinak i nalazi se na diobi drugog mjesta.

Komentari
Bivsi igrac
Bivsi igrac: Bravo momci. Sve cestitke, dako nas krene malo bolje i vise
11.10.2018 10:31
džordž
džordž: Ane pišete kad izgube u Ljubljani i Novom mjestu, da ne kažem od Uniksa.Popravite se malo, ako želite da budete pravi portal.
11.10.2018 16:17
Balša
Balša: Niko još ne napisa, da ovu utakmicu nije vodio veleumni trener Pavićević, negoLjubo Vujačić, koji ima pet puta više pmeka od veleumnog trenerčića koji glumi veličinu. Bravo Ljubo.
14.10.2018 05:37
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar